Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (5.89 secunde)
Nicoleta Popliceanu) - Continuare - 10.Minciuna Oamenii cei mai performanti din lume sunt capabili sa renunte rapid la ideile vechi si sa invete ceva nou. Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul.
- Povestea cu diapozitivele este susceptibila sa devina unul dintre cei mai jenanti pasi gresiti, de-a lungul unui efort, lung de sapte decenii, depus de ufologi pentru a aduna si publica date care indica realitatea fenomenului OZN si natura probabil extraterestra a acestuia.
Asadar, cei care au clamat infringerea PSD, sugerind ca la vot au participat doar membrii si sustinatorii lor, s-au grabit, dandu-si mult prea tarziu seama ca boicotul cu care credeau ca l-au infrant pe Liviu Dragnea este, de fapt, un argument pentru victoria PSD!
La intilnirea liderilor coalitiei s-a vorbit si despre posibilitatea ca PC sa piarda doi secretari de stat dintre cei opt pe care ii are acum. ... In orice caz, sint convins ca cei care vor fi restructurati nu vor fi lasati pe drumuri.
Alexandru i-a cerut ieri presedintelui liberal Calin Popescu-Tariceanu sa stopeze atacurile "imunde" la adresa fostilor lideri ai partidului Theodor Stolojan si Valeriu Stoica si sa ceara filialelor PNL ale sectoarelor 2 si 5 sa dovedeasca "responsabilitate si buna-credinta" fata de cei doi.
Coalitia se PURifica de "solutia imorala" Pe parcursul anului, coalitia de guvernamant intra intr-un blocaj total, iar sedintele liderilor PNL-PD-PC-UDMR abia daca se mai tin, cei patru reunindu-se la aceeasi masa doar atunci cand este nevoie de un acord asupra unor legi extrem de importante.
Motivul - castigarea procesului intentat administratiei locale de catre cei patru consilieri exclusi, prin votul fostilor colegi de partid, din randurile CLM.
Cei 322 trebuie sã înþeleagã cã românii le spun NU. În ianuarie, dupã ce ºi-au vãzut sacii în cãruþã ºi România a intrat în UE, au considerat cã trebuie sã abandoneze ºi oamenii cei mai importanþi, care au dus România în UE.
Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca liderii democrat-liberali si cei social-democrati au fost luni seara la un restaurant, dar la saloane diferite, si ca membrii conducerii PDL nu s-au intalnit si nu au discutat nici cu PSD, nici cu PNL.
Acesta a declarat, joi, la Tulcea, ca nu crede ca solutia de a acorda bugetarilor 10 zile de concediu fara plata este cea corecta, apreciind ca ar trebui facute testari ale angajatilor, in baza carora "cei foarte buni" sa ramana, cei "slabi" sa plece.
Liderul PSD Mircea Geoana afirma, intr-o scrisoare de condoleante, ca disparitia senatorului Ted Kennedy pare neverosimila, mentioneaza ca este unul dintre cei care l-au cunoscut si ca cei ramasi in urma politicianului trebuie sa poarte mai departe mostenirea crezului politic al acestuia.
"Vreau sa fac o precizare pentru cei care au urechi de auzit.
"Ceea ce am vazut ieri ca a rezultat din hotarare este cel mult un set de intrebari care ar putea folosi la un sondaj de proasta calitate si e foarte clar ca cei care incearca sa le propuna in bataie de joc bucurestenilor in loc de temele majore sa raspunda printr-un referendum la intrebarea daca sunt multumiti de gradul de curatenie sau chestiuni de genul acesta, este clar ca-si bat joc si de ideea de referendum si de ideea de consultare populara si de ideea ca cei care guverneaza, administreaza, sunt intr-un fel sau altul, sau ar trebui sa fie intr-o relatie cu cei administrati, cu cei guvernati", a spus Antonescu.
El a adaugat ca cei de la PDL "ori nu stiu ce semneaza Emil Boc, Elena Udrea si Traian Igas, ori ii mint pe cei de la UDMR, ori fata de pozitia de acum trei saptamani a intervenit o modificare substantiala in pozitia lor".
Cine sunt cei care o sustin in mod natural? Cine sunt cei care o promoveaza din motive de tactica electorala?
Cei care au ramas in PNL nu ar colabora cu Traian Basescu, nici cu PDL nici cu UNPR pentru simplul fapt ca lucrul care i-a tinut in Opozitie este tocmai adversitatea fata de acestia.
Formarea USL i-a deranjat enorm pe cei de la putere. ... Este timpul ca acest lucru sa fie constientizat si de cei care comenteaza de pe margine, si de cei care se uita la lupta noastra ca la un meci la televizor.
Inculpatul, care nu a vrut sa dea nici un fel de declaratii in fata procurorilor, a acceptat dupa ce s-a sfatuit cu cei doi avocati sa spuna in fata judecatorilor cum a ajuns sa ia 10.000 de euro de la fratii Leonard si Catalin Gagiu, administratorii SC Agroanpocultura SRL.
Mircea Geoana nu a fost audiat de Comisia de Integritate Morala a PSD, cei din Comisie sustinand ca presedintele Senatului nu s-a prezentat la timp la audieri.
google-analytics.com