Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (5.26 secunde)
Fiscul îi ameninta cu executarea silita pe cei 266 de restantieri.
Fiscul îi ameninta cu executarea silita pe cei 266 de restantieri.
Cumpara numai cei cu rate în euro.Piata valutara s-a domolit instantaneu când un euro a ajuns la 3,941 lei - cursul oficial al Bancii Nationale a României (BNR).
Potrivit studiului, 70% dintre cei care si-au planificat bugetul familiei sunt casatoriti si au deja un copil sau se pregatesc sa aiba unul.
Le-ar fi si mai greu insa sa-i ia la bani marunti pe cei imbogatiti din hotie, invarteli si smenuri.
"Cei de la Paza de Coasta americana s-au aratat interesati de inventie. Speram sa fim contactati si de cei din Romania, sa ne continuam cercetarea si sa implementam aparatul", a spus tanarul.
Trei sferturi dintre cei intervievati au spus ca prefera sa mearga la ghiseele furnizorilor pentru a-si plati facturile, alte metode folosite fiind plata la posta si la casieriile bancilor.
Printre cei care vor incasa stimulente pe luna august se numara soferii si femeile de serviciu. Din cei 720 de angajati ai Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, 40 nu vor primi stimulente pe luna august, a spus liderul de sindicat din institutie, Mitita Tudor.
A treia mare problema este agricultura care se practica in fermele mari si care acum, la noi, merge foarte bine si pe care o s-o ajutam sa produca la pret de export, pentru a fi tot timpul rentabila si pe care o sa o ajutam sa treaca de la agricultura conventionala la cea conservativa, pentru cei care vor.
Au aplicat, si-au infiintat firma, si-au depus proiectul, iar la ora aceasta au semnat deja contractul cu Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Craiova (OTIMMC) pentru cei 10.000 de euro de la stat.
Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
Cei mai multi dintre doljenii de rand isi platesc toate darile catre stat, iar daca intarzie plata unei taxe sau a unui impozit fie si cu cateva zile, atunci se aleg cu blocarea contului sau cu alte forme de executare silita.
Mihai Gadea revine la Antena 3 cu o serie de interviuri in exclusivitate, cu cei mai influenti, cu cei mai cunoscuti si cu cei mai puternici oameni ai planetei, chiar din polul puterii democratiei - Statele Unite ale Americii.
Toti cei 8 grei ai fotbalului se duc la inchisoare! ... _____________________________ Nimic nu anticipa verdictele in urma carora cei opt oameni de fotbal acuzati in dosarul "Transferurilor" vor ajunge dupa gratii. ... Rand pe rand, in ordinea sentintelor anuntate, cei opt si-au aflat pedepsele, toate cu executare:
Excesul de Facebook si Instagram declanseaza depresia Un studiu indica faptul ca cei care isi petrec foarte mult timp pe Facebook sau pe Instagram, pot experimenta o forma de depresie.
Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Craciunului, in care arata ca nasterea Domnului este un bun indemn la compasiune si solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru.
In dupa-amiaza zilei, toata suflarea, atat cei care faceau parte dintr-un cuplu, cat si cei singuri, petreceau, jucau sau cantau, fiindca se credea ca tinerii care nu au petrecut de Dragobete sau cei care n-au vazut macar o persoana de sex opus nu-si vor mai gasi pereche tot restul anului.
Cei de la BZN revin la Bucuresti in aceasta toamna pentru un nou concert la Sala Palatului. ... Au primit de la unii dintre cei mai mari fani ai lor niste superbe costume populare.
La o ceasca de cafea sau ceai, cei prezenti au aflat povestea brandului Coffeol si principiul prin care o cafea buna se transforma in arta si iubire.
cei nascuti in ianuarie sunt ceva mai rezervati, dar cand s-au hotarat ca vor pe cineva devin foarte insistenti. Altfel, alaturi de cei nascuti in luna noiembrie, ocupa detasat locul intai la picanterii si preferinte extreme in dormitor. ... cei nascuti in martie adora sa isi petreaca timpul in dormitor.
google-analytics.com