Cautare

19110 de rezultate pentru "cei" (3.50 secunde)
Cei care au fraudat au fost sanctionati. ... Ministrul a sustinut ca, intr-o evaluare externa, s-a spus cine sunt cei buni si cei slabi, in care universitati merita investit in cercetare si in care in partea educationala si s-a facut o separare a apelor in invatamantul superior.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
Cei doi isi vor disputa victoria finala in cel de-al doilea tur, la 6 mai , potrivit unor surse concordante, citate de AFP. ... "Sunt atent, mobilizat, dar mai intai respectuos, francezii sunt cei care voteaza.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Toti cei care au venit la putere, in ultimii 20 de ani, au descoperit, la un anume moment, ca nu-i mai satisface Constitutia, ca nu era indeajuns de buna pentru ei, ca nu-i incapea, ca nu-i merita.
Cei care se intereseaza de parerea mea, de regula, sunt deja posesorii propriilor idei, arendasi ai propriilor argumente, solicitandu-ma doar pentru a le confirma lucrurile pe care ei le cred deja.
a inventat gratierea pentru cei care nici nu sunt condamnati! Cica sa se dea gratiere, DAR NU PENTRU CEI CARE O ASTEAPTA IN PARLAMENT! ... Cine stabileste, insa, criteriile dupa care, dintre toti cei care indeplinesc conditiile legale, doar unii merita sa fie gratiati si altii nu?
Nu am facut analize comparative intre viata si activitatea lui Churchill si Stalin, ci m-am referit strict la impartirea Romaniei astfel cum au convenit-o cei doi. ... Nu am niciun respect pentru adeptii asasinatului politic si nici pentru cei care au tras in romani, indiferent de care parte s-au aflat.
In fotografia luata de pe palatul Parlamentului se vede cam care a fost efectul acestei chemari, precedata de consultari in ultimele zile cu mai multi reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor precum si cu organizatii neguvernamentale civice si diverse grupuri active din societate in care liberalii au facut apel catre toti cei interesati sa opreasca haosul din economie si atacul la Justitie.
Aici s-a gresit, in sensul ca cei care au vorbit despre el nu au stiut cum sa-l prezinte. ... Acum, cei care vor sa-si monteze centrale termice nu mai trebuie sa faca investitii proprii pentru executii de posturi de reglare s-au bransamente, care ridicau foarte mult costurile finale ale lucrarii.
Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR. ... Cei doi vor ramane insa in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Consiliului de Administratie.
Paradoxal, cei care au incercat sa ne mai taie din elan au fost chiar responsabilii de instrainarea proprietatilor statului, adica AVAS.
Ca si in 2006, sectorul imobiliar se mentine ca o sursa sigura de profituri pentru cei interesati de investitii. ... Cei care isi permit ar trebui sa aiba cel putin patru - cinci apartamente pe care sa le inchirieze in acest sistem", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare UNIC.
Majoritatea producatorilor si distribuitorilor de autoturisme din Dolj admisi în program de Administratia Fondului pentru Mediu au anuntat ca locurile sunt pe sfârsite, iar cei care vor sa-si cumpere o masina prin programul Rabla trebuie sa se grabeasca.Loganurile au fost promise înca in februarieOficial, Redac Automobile Craiova a început înscrierile în program de marti, dar înscrierile s-au facut înca din luna februarie.
Analizand optiunile pariorilor, reprezentantii casei de pariuri on-line ne-au precizat ca 96% dintre cei care au pariat au mizat pe succesul lui Traian Basescu la referendumul de maine.
Guvernul va majora, în septembrie, cu 50% punctajul pentru pensia agricultorilor si nu valoarea absoluta a pensiei, asa cum a anuntat initial, iar beneficiari vor fi doar cei carora nu li s-a majorat pensia în 2004, efortul bugetar pentru aceasta masura fiind de 233 de milioane de lei în 2007.
Guvernul va majora, în septembrie, cu 50% punctajul pentru pensia agricultorilor si nu valoarea absoluta a pensiei, asa cum a anuntat initial, iar beneficiari vor fi doar cei carora nu li s-a majorat pensia în 2004, efortul bugetar pentru aceasta masura fiind de 233 de milioane de lei în 2007.
"Cei de la TCIF mi-au zis ca acele terenuri nu sunt ale noastre, ca nu sunt în coordonate. ... Expertul a venit, a masurat, a calculat si ce i-a iesit nu i-a bucurat prea tare pe cei de la TCIF.
Astfel, cea mai mica rata lunara o au de platit cei care au luat credit auto la CEC, respectiv 129,3 euro. Cu aproximativ 10 euro mai mult scot din buzunare lunar cei care au cerut credite auto la Credit Europe Bank.
Numarul vizitatorilor din Galati este in continua scadere, iar cei care totusi ajung in oras o fac in interes de serviciu.
google-analytics.com