Cautare

620 de rezultate pentru "ceausescu" (5.72 secunde)
"Ceausescu voia sa demonstreze prin Palatul Parlamentului (Casa Republicii) ca e cel mai tare conducator din blocul socialist.
in cladirea CC PCR, in biroul lui Ceausescu, am vorbit din balcon. ... Dupa 22 decembrie, seara, cand aflasem ca a fost capturat, ma temeam ca forte fidele lui Ceausescu sa nu revina:
Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... Constantin Mudava, vraciul cuplului Ceausescu, a murit la 82 de ani. ... Vraciul a ajuns faimos dupa ce chiar dictatorul Ceausescu s-a tratat la el de diferite afectiuni.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a sustinut, ieri, intr-o conferinta de presa, ca senatorul independent Ioan Talpes "este inca ofiter activ", ca a avut legaturi cu familia Ceausescu si ca, in calitate de sef al SIE, nu a facut nimic pentru deconspirarea Securitatii.
opiniile lui Camil Roguski (85 de ani), fostul arhitect al dictatorului Nicolae Ceausescu despre presedintele Basescu. ... Internat de cateva zile in spitalul Municipal, din cauza unor probleme de coloana, arhitectul care executa comenzile lui Ceausescu in calitate de specialist al Institutului de Proiectari "Carpati" nu si-a pierdut umorul.
Fostul presedintele al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca reactia fostului lider sovietic Mihail Gorbaciov legata de moartea sotilor Ceausescu a fost fireasca.
Nu stiu daca cetatenii Romaniei o duc azi mai rau decat pe vremea lui Ceausescu ca nivel de trai. ... M-a scos din sarite calificarea montajului de propaganda ceausista intitulat in fals "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu" drept capodopera de catre critici tineri si sulfe intelectuale batrane.
Basescu traieste intr-o realitate paralela, precum Ceausescu in 1989 Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, la Romania TV, ca discursul presedintelui Basescu de la investirea noului ministru de Externe arata ca seful statului pierde contactul cu realitatea si cu adevaratele motive care au generat manifestarile din strada.
"Daca pentru multi, evenimentele din Romania au insemnat in special inlaturarea violenta de la putere a lui Nicolae Ceausescu, pentru altii, acestea au reprezentat imagini infioratoare ale orfelinatelor, difuzate in saptamanile si lunile care au urmat", spune Mike McCarthy, vice-presedintele departamentului Reportaje si Programe Speciale al CNN International.
Articolul poarta titlul "Era mai bine pe vremea lui Ceausescu" si il puteti citi in continuare.
De ce l-au omorat pe Ceausescu, dar glorifica armata care a tras in manifestanti la Timisoara? ... De ce au rabdat atat de mult regimul comunist si in special privatiunile impuse dupa 1977 de regimul Ceausescu?
Din fericire sint astazi printre noi oameni care nu isi mai aduc aminte de ziua de nastere a lui Ceausescu. ... Pentru cei care nu stiu, Nicolae Ceausescu, nascut pe 26 ianuarie, se ocupa in principal cu asasinarea poporului roman.
a€žÃ§n numele grupului parlamentar al Partidului Conservator, am solicitat domnului Radu Timofte, director al Serviciului Roman de Informatii, date in legatura cu existenta unei arhive personale a lui Nicolae Ceausescu si am intrebat daca aceasta cuprinde un posibil Â'decret prin care Nicolae Ceausescu l-a facut general sub acoperire pe Dan VoiculescuÂ' (foto)a€œ, a declarat Hanganu.
Se pare ca, la cererea lui Ceausescu de a primi propuneri pentru un nou centru administrativ al orasului, arhitectul Jugurica a scos din arhive planul interbelic, prezentandu-i-l dictatorului.
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
In editia de ieri seara a emisiunii Miezul problemei, difuzata la National Tv, Madalin Ionescu a continuat seria discutiilor legate de executia si inmormantarea sotilor Ceausescu.
Printre membrii primiti cu titlu de onoare in Academia Oamenilor de Stiinta se numara chiar sotia fostului dictator roman, Elena Ceausescu.
Traian Basescu reproduce intr-un mod uluitor cariera si biografia unui alt distins savant al Romaniei, academician si specialist exceptional in toate domeniile stiintei, lider al poporului muncitoresc, tovarasul Nicolae Ceausescu.
Pe locul al treilea a fost Ion Iliescu, cu 595 de voturi iar pe ultimul loc, intaiul presedinte al Romaniei Socialiste, Nicolae Ceausescu, cu 352 de voturi. ... Nicolae Ceausescu: ... Pe comunistul adevarat, adica pe Ceausescu, il ignora.
Cu toate acestea, el il aseamana ca mentalitate pe Nicolae Ceausescu cu presedintele Libiei. "Ca mentalitate individuala a dictatorului, Ceausescu - amintiti-va cat a fost de incrancenat, cum trata el revolta populara din Timisoara si reprosa armatei si militiei, securitatii, ca nu au intevenit.
google-analytics.com