Cautare

620 de rezultate pentru "ceausescu" (2.55 secunde)
Liderul PIN a mai vorbit si despre un document in care liderul PRM este prezentat ca un om care s-a straduit din rasputeri sa se apropie de Nicolae Ceausescu si, pentru ca nu a reusit, s-a apropiat de Elena Ceausescu.
Becali, un Ceausescu reinventat Omul de afaceri Gigi Becali a afirmat ieri, la lansarea publicatiei, caa in circa cinci ani romanii ii vor venera tablourile asemenea dictatorului Nicolae Ceausescu.
Liderul conservator, Dan Voiculescu, i-a cerut ieri premierului infiintarea unei comisii speciale de ancheta care sa faca lumina asupra misterului conturilor lui Nicolae Ceausescu. ... misterul conturilor lui Nicolae Ceausescu, au existat sau nu au existat?", se arata in solicitarea semnata de liderul PC si adresata prim-ministrului.
Dimpotriva, sunt bine cunoscute pozitiile mele de respingere a deciziilor lui Nicolae Ceausescu, care a instaurat in Romania un regim politic de inspiratie nord-coreeana, a lansat asa-numita "revolutie culturala" si a pus capat liberalizarii politice si economice din anii 60 ai secolului trecut".
Ceausescu a murit, dar nu si metodele lui Liberalii mai cred si ca modul in care Partidul Democrat face campanie electorala seamana foarte mult cu ceea ce se intimpla inainte de ‘89. "Partidul Democrat scoate oamenii din case asa cum facea Partidul Comunist pe vremea lui Ceausescu.
Nicolae Ceausescu este considerat cel mai bun lider politic pe care l-a avut Romania in ultima suta de ani, se arata intr-un barometru de opinie publica efectuat in perioada 1998-2007 si dat ieri publicitatii de catre Fundatia Soros.
Nicolae Ceausescu este considerat cel mai bun lider politic pe care l-a avut Romania in ultima suta de ani, se arata intr-un barometru de opinie publica efectuat in perioada 1998-2007 si dat ieri publicitatii de catre Fundatia Soros.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat marti, cu referire la violentele din Republica Moldova, ca scenele transmise de televiziuni ii amintesc de decembrie 1989, iar declaratiile lui Vladimir Voronin de cele ale lui Nicolae Ceausescu, inaintea "masacrelor" din urma cu 20 de ani.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Ialomita, ironizandu-l si spunand ca este un om pe care nu-l poti lua in seama, fiindca "se uita lumea cu suspiciune la el, e treaz sau nu?".
Basescu se bate cu caramida in piept ca el discuta "direct cu poporul", ca "poporul vrea exact ce vrea el", ca poporul asa si pe dincolo.Or, ce ignora si nici nu vrea sa spuna vreodata stimatul locatar al Cotrocenilor este ca si partidele sunt tot componente ale poporului!...Partidele nu sunt niste abstractiuni ori baloane de sapun cu care Basescu sa jongleze precum are chef.Partidele sunt formate din oameni in carne si oase, care nu pot fi obligati (nici Ceausescu n-a reusit acest lucru!) sa gandeasca toti la fel, precum ar vrea sa le dicteze Basescu.
Totodata, Crin Antonescu l-a numit pe Traian Basescu "o caricatura a lui Nicolae Ceausescu".
Un dictator, Ceausescu, facea el toate cartile. ... Atmosfera este asemanatoare celei de la sfarsitul anului 1989, cand dictatorul Ceausescu isi traia ultimele zile. Si Ceausescu stia ca sfarsitul lui era aproape.
Analistii spun ca scrutinul este unul dintre cele mai importante de la executia dictatorului stalinist Nicolae Ceausescu, in urma cu 20 de ani, si ar putea decide daca statul roman de la Marea Neagra isi poate relua cursa cu hopuri pentru a prinde din urma Occidentul mai bogat, scrie Reuters.
Constantin Gheorghe remarca faptul ca revolutia nu s-a facut pentru reincarnarea lui Ceausescu in Basescu, un securisto-comunist. ... Pentru o reincarnare a lui Ceausescu au murit romanii in decembrie 1989?
De la Cuza la Ceausescu, tot despre asta s-a vorbit, a spus Crin Antonescu, care a acuzat dorinta PD-L de a deveni partidul unic. ... Modernizarea statului roman e vorba veche de la Cuza, Carol al II-lea la Ceausescu.
Lichidarea animalica a sotilor Ceausescu e inacceptabila", pe care il puteti citi in continuare.
Este ultimul loc de pe harta puterii in care a poposit Ceausescu, inaintea aterizarii finale de la Targoviste. ... Intalnirea de la Snagov are loc in conditiile in care Traian Basescu a reusit, precum Ceausescu, sa obtina toata puterea in stat.
Deshumatu e Ceausescu si Reincarnatu e Basescu (foto). ... Ceausescu, actualmente Deshumatu, era puternic? ... Ceausescu bantuit de inchipuiri voievodale. Pentru Traian Basescu toate relatiile lui cu oamenii, fie ca e vorba de familie, fie de guvern, partid, popor sau femeia de serviciu, inseamna raporturi de putere.
Ultimul din istoria Romaniei este Nicolae Ceausescu, care a ramas pana la moarte in suflet cu uimirea pe care a avut-o cand a venit prima data in Bucuresti si a vazut cladiri inalte.
Basescu, Regele, Ceausescu si uniformele scolare (Autor: ... Probabil nervozitatea fata de spusele lui Basescu la adresa Regelui ar fi fost inca si mai mare, ieri, daca acuzatorii din media si-ar fi amintit ce frumos vorbea, in contrapartida, la acelasi B1TV, Traian Basescu, in noiembrie, anul trecut, despre Nicolae Ceausescu:
google-analytics.com