Cautare

215 de rezultate pentru "ceasul" (2.99 secunde)
Liderul social-democrat ar fi reusit sa dea de ministrul Muncii la telefon, reprosandu-i ca, "in timp ce, la Bucuresti, toata lumea se da de ceasul mortii", reprezentantii Fondul Monetar International aflandu-se in tara, el sta in vacanta cu saptamanile.
Speram ca, in ceasul al doisprezecelea, Partidul Comunistilor din Republica Moldova sa inteleaga sensul votului democratic dat de cetateni, acela al schimbarii, sensul proeuropean de dezvoltare pentru acest stat, si sa participe si sa nu boicoteze - asa cum s-a intamplat vineri, printr-o comportare abuziva, incepand cu decanul de varsta al Parlamentului - si sa contribuie printr-o atitudine deschisa si de intelegere, in acelasi timp, intelegand sa voteze candidatul la presedintia Republicii Moldova pe care Alianta pentru Integrare Europeana il propune", a mai mentionat Corlatean.
Una dintre stratagemele preferate ale lui Traian Basescu este sa mute bobii discutiilor de la ultimii 5 ani - cei ai mandatului propriu - la ultimii 20, adica de la tema precisa a presedintiei sale la generalitatea unei intregi perioade istorice.
In mod ciudat, presedintelui i-a stat ceasul si de vreo 2 ani tot afirma ca mai are timp. Lista minciunilor lui Basescu e deschisa in continuare.
Liderii de astazi ai PSD - si, daca nu ei, macar oamenii de buna credinta din acest partid - au datoria ca macar acum, in ceasul al 12-lea, sa ia seama la ceea ce spune - ca le place sau ca nu le place - reformatorul veritabil al partidului, dl Ion Iliescu.
Era (este, de fapt, in continuare), macar in ceasul al 25-lea, un gest care ar fi demonstrat o minima responsabilitate pentru situatia din Romania.
Nemultumirea este generalizata, iar uimirea provocata de o astfel de decizie este totala. Intr-un limbaj popular, s-ar putea spune ca guvernantii au intrat in ceasul mortii.
Ceasul adevarului pentru Basescu inca nu a venit. E un combatant tenace care se agata de draga lui putere cu toate instinctele lui indelung exersate.
In timp ce angajatii de la stat, inclusiv cei de la primarie si de la Regia de Administrare a Domeniului Public, se dadeau de ceasul mortii ca raman fara slujbe, municipalitatea atribuia un contract de 53.400 de lei plus TVA firmei Pasaj SRL din Craiova pentru revopsirea a 178 de stalpi de iluminat din Parcul "Romanescu".
‘S-ar putea, macar in ceasul al treisprezecelea, sa se fi deslusit cateva constiinte din aceasta majoritate, in buna masura de stransura, si oamenii, in contact cu cetatenii la ei in colegii, daca mai au aceste contacte deschise si nu le-au interzis si pe acelea, sa voteze totusi motiunea, sa nu duca lucrurile atat de departe incat sa voteze un Cod al muncii care e impotriva dorintelor si obiectivelor tuturor organizatiilor sindicale si patronale, cu o singura exceptie, organizatia patronala a Cotrocenilor‘, a declarat Duvaz.
"Strategul politic al PSD Viorel Hrebeciuc a confirmat ca, in cadrul actiunii din care va rezulta votul pentru suspendarea presedintelui, ceasul a inceput sa ticaie.
In ceea ce priveste domeniul transporturilor si infrastructurii, seful Departamentului de Transporturi al PSD, senatorul Sorin Bota, este de parere ca e un lucru bun ca macar in ceasul al 12-lea Guvernul a facut un mare pas inainte, stabilind cel putin o lista minimala de proiecte pe care doreste sa le abordeze in regim de parteneriat public-privat.
Basescu, il face sa se dea de ceasul mortii ca sa lase o urma in istorie, fie si cea a sarpelui pe asfalt.
"In ceasul cel mai greu al istoriei noastre am socotit ca nu este decat o singura cale pentru salvarea tarii de la o catastrofa totala:
Toti s-au manifestat intr-un fel sau altul, mai putin cel care a initiat tot acest spectacol absolut jenant, toti mai putin cel care era asteptat sa se ridice macar in ceasul al treisprezecelea la inaltimea rangului prezidential si, daca tot "a dat cu ratul in troc" pentru a mia oara, sa-si prezinte scuzele.
Un minister nou nu mai poate salva, in ceasul al 12-lea, o situatie dramatica si blocata de birocratia existenta in celelalte ministere responsabile pentru proiectele europene.
Ca o fotografie trista a Romaniei pe care au creat-o aceste personaje, chiar in orele cand creierele portocalii se dadeau de ceasul mortii cum sa faca sa produca 1 milion de voturi din strainatate, un sondaj de opinie arata cum peste 70% dintre tinerii romani sunt de parere ca nu au nici o sansa in Romania actuala si prefera sa plece peste hotare.
Cat de prosti pot fi doi reprezentanti de varf ai aceluiasi partid, cu suport popular incontestabil, in momentul in care puterea se da de ceasul mortii pentru a le cobori suportul public si nu reuseste, iar ei isi arata pe scena nearatoasele intimitati?
Cum ne explica Udrea de ce Basescu e "C/cocos" Urmaream mai zilele trecute in mediul online cum o distinsa doamna ministru nu pridideste sa-l ridice in slavi pe Basescu, "omul politic curajos" fara de care Romania cu siguranta s-ar da de ceasul mortii.
In ceasul al doisprezecelea, Boc si PDL redescopera dialogul si incearca sa dreaga ce au calcat in picioare de trei ani incoace.
google-analytics.com