Cautare

215 de rezultate pentru "ceasul" (3.28 secunde)
Ritmul circadian, schimbarile de rutina ale functiilor comportamentale, mentale si fizice si numeroase alte aspecte ale corpului sunt controlate de o mica zona a creierului cunoscuta sub numele de ceasul biologic.
Nu stia cat e ceasul, dar focul se stinsese demult, semn ca puteau sa fi trecut si cateva ore de cand iesise.
- M-a intrebat cat e ceasul, si-a desfacut un energizant, l-a baut, a aruncat doza pe jos si s-a dus sa se imbrace.
O viziune care ne spune ca noi toti apartinem de ceva mult mai mare decat noi insine, ca nu suntem - ca niciunul dintre noi - nu este singur. In finalul filmului se descopera ca ceasul ei inregistrase diferenta de timp.
Ceasul din nava funcitoneaza pentru observatorul pamintean practic imobil, de 22 de ori mai lent decat ceasurile de pe pamint.
Turistii revin de fiecare data pentru cetatile vechi de secole, casele cu acoperisuri de tigla si ceasul din turnul Casei Sfatului care suna la fiecare ora.
Desi Stolojan a inceput inca de ieri sa cante prohodul actualei conduceri a PNL, precizand ca pentru Tariceanu&company "ceasul ticaie", liderii liberali nu-si fac griji prea mari.
Sper ca macar in ceasul al doisprezecelea conducerea PNL isi va da seama cat pierde prin aceasta pozitie si se va transforma in sustinatoare a restructurarii", a mai spus Stolojan.
De unde putem intelege fie ca seful statului roman l-a anuntat inca de vineri pe Manafu despre ce legi are de gand sa promulge luni, eventual sa-i fi cerut si sfatul, transformand DADL in Monitorul Oficial si confidentul sau intim, fie ca celor de la DADL le-a stat ceasul in urma cu trei zile, demonstrandu-si inca o data profesionalismul "desavarsit".
"Cu cat mai repede se delimiteaza de aceasta relatie, cu atat va fi mai bine pentru PNL, pentru prim-ministrul, pentru Alianta si pentru guvernare", a explicat Oltean, exprimandu-si speranta ca premierul "s-a convins macar in ceasul al 12-lea ca aceasta formatiune politica trebuie sa plece de la guvernare".
“De cind a aparut acest scandal cu schimbarea directorilor ne-am gindit ca, macar in ceasul al doisprezecelea, sa se ia decizia ca ocuparea posturilor de conducere sa se faca prin concurs.
PNL a fost o buna perioada impotriva suspendarii si a sperat ca, macar in ceasul al doisprezecelea, Traian Basescu va reveni la un comportament normal.
Traian Basescu a declarat pe un post de televiziune ca o victorie a sa la referendumul din 19 mai va insemna o infrangere a "sistemului politic" care a initiat suspendarea si a propus populatiei, prin chemarea la urne, o demitere.
Nici macar PSD nu se da de ceasul mortii, intarziind sa ofere detalii despre demersul sau. Daca totusi aceasta motiune se va produce, exista pentru moment o candidatura absolut certa, una mai mult ca sigura si alta misterioasa pentru functia de prim ministru.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
De tirul precampaniei nu au scapat nici conservatorii, care zilele acestea se dau de ceasul mortii sa-si caute un al doilea candidat pentru locale, un motiv numai bun de discutii si rautati din partea contracandidatilor.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
In timp ce autoritatile locale din Tecuci se dau de ceasul mortii sa faca rost de cele 10 milioane de lei necesare reabilitarii imobilelor, autoritatile judetene organizeaza in liniste transporturi de ajutoare catre alte zone ale tarii.
Si apoi, tembeliziunile care acum se dau de ceasul mortii s-o darame pe EBA, n-au contribuit la crearea acestui grotesc personaj?
Cer public guvernului PDL-PSD sa spuna romanilor care este situatia reala a economiei si sa puna capat jocurilor de imagine, macar in ceasul al doisprezecelea".
google-analytics.com