Cautare

217 de rezultate pentru "cash" (2.51 secunde)
De fiecare data când se deschidea un hipermarket, supermarket sau magazin cash&carry, pretul imobilelor din zona cunoastea o miscare ascendenta.
Romanii sunt bogati in proprietati si saraci in cash", a declarat, in conferinta de presa de lansare a companiei HILD, Geoff Woolley, presedinte al Consiliului Director si membru co-fondator.
Incercam sa optimizam free cash-flow-ul, nu ne expunem datoriilor si mentinem un minimum de stoc pentru o functionare normala. Reducem parcul auto propriu, folosim masini mai mici", a comunicat Renault Romania la solicitarea MEDIAFAX.
Daca vreun norocos detine 100.000 de lei cash (un miliard de lei vechi) pe care vrea sa-i plaseze într-un depozit bancar, atunci ar câstiga pe an 12.000 de lei, deci 1.000 de lei pe luna, dar numai dupa ce se scoate impozitul pe dobânda.
Daca vreun norocos detine 100.000 de lei cash (un miliard de lei vechi) pe care vrea sa-i plaseze într-un depozit bancar, atunci ar câstiga pe an 12.000 de lei, deci 1.000 de lei pe luna, dar numai dupa ce se scoate impozitul pe dobânda.
Scopul pentru care s-a introdus în urma cu un an si ceva prevederea legislativa de a evidentia cash-ul angajatilor a fost acela de a nu-i tenta pe angajati sa „apeleze“ la casa de marcat a firmei, atunci când aveau nevoie de „lichiditati“.
Deci, nu va utiliza aceste tratate si va plati impozitul real statului român, care i-a vândut o fabrica la 57 de milioane de euro, îi da ajutor regional de stat în cash de 143 de milioane de euro si forta de munca ieftina, contribuind la profiturile companiei.
De asemenea, pe tipuri de instrumente, aproape o treime (32,68%) din datoria publica guvernamentala era reprezentata la finalul lunii decembrie a anului 2008 de imprumuturile de stat, 9,42% erau obligatiuni de stat, 8,49% - eurobonduri, 8,3% din datorie era contractata sub forma certificatelor de trezorerie, 1,81 - instrumente de cash management, iar 0,21% din aceasta - sub forma de leasing financiar, se arata in informatia MFP.
Il oferi pe cel vechi firmei constructoare, care ti-l evalueaza, si achiti diferenta cash. Pe cat de atragatoare este ideea, pe atat de greu este de pus in practica.
Cu cat cash-ul platit in prima rata este mai mare, cu atat discount-ul este mai mare". Sunt si firme mult prea optimiste fata de conditiile pietei.
Printre masurile de a iesi din criza, Dacia a optat pentru reducerea cheltuielilor, pastrarea cash-flow-ului si viziunii afacerii pe termen mediu.
In plus, vom renunta la circa 400 de joburi mai putin calificate prin exterlanizarea serviciilor de IT si o parte din cash transport.
Potrivit invitatiei de participare ce va fi publicata in presa internationala, valoarea activelor Sucursalei Isalnita care vor participa la joint-venture va fi evaluata de experti, iar investitorii trebuie sa vina cu capital cash - necesar achizitionarii de noi echipamente.
In forma finala adoptata de guvern, ordonanta de urgenta scapa de probleme in plus companiile care au contracte de leasing in derulare. Nu vor putea deduce TVA firmele care isi cumpara masini dupa 1 mai, cu cash sau in rate.
Si lipsa de timp ii determina sa nu mai "faca piata", ci sa se aprovizioneze de la marile magazine, indiferent ca este vorba de supermarketuri, hipermarketuri sau cele de tip cash&carry.
Singurii care trec la negocieri sunt cei care au bani cash", a declarat Cristian Clenciu, directorul agentiei CDC Imobiliare. Aceasta tendinta a fost observata si de alti reprezentanti ai agentiilor imobiliare din Craiova.
Se accepta numai contributia in bani (cash). De asemenea, proiectele trebuie sa fie de minimum 1,7 milioane de lei si maximum 85 de milioane de lei.
"Avand in vedere ca bancile nu au probleme cu cash-ul, trebuie sa inteleaga faptul ca aici se afla in siguranta si este in interesul lor sa ramana.
In majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene tranzactiile cele mai multe se efectueaza cu cardul, iar banii lichizi (cash) sunt din ce in ce mai rar utilizati.
In aceste situatii, legal este sa se intocmeasca borderouri de achizitie de catre firmele fantoma, insa acestea platesc cerealele cumparate la capatul solei cu bani cash si, ulterior, ca sa nu piarda TVA-ul, intocmesc documente fictive, pentru a vinde mai departe cantitatile de cereale marilor intermediari, care sunt de aceasta data firme ce functioneaza legal, cunoscute ca mari angrosisti de cereale.
google-analytics.com