Cautare

217 de rezultate pentru "cash" (4.35 secunde)
Intr-adevar, pe primele zece locuri apar companii petroliere, de utilitati si multinationale ca Petrom Bucuresti, Rompetrol Rafinare Constanta, Metro Cash&Carry, Lukoil, RomTelecom, Electrica si Orange.
In plus, clientul hotaraste daca plateste prin credit sau cash, iar pentru primele trei luni nu i se aplica niciun cost, potrivit informatiilor de pe siteul Flanco.
Potrivit specialistilor, merchandiserul trebuie sa colaboreze foarte bine cu sefii, reprezentantii magazinelor/raioanelor, fie ele hypermarketuri, supermarketuri, cash&carry, discounter, mall, magazine de bricolaj sau magazine de cartier pentru a obtine/mentine/creste spatiul de raft.
Trebuie spus ca in ianuarie Ministerul Finantelor a platit 76 de milioane de euro si a primit de la UE aproape 26,28 milioane de euro, sub forma facilitatii de cash flow.
Variantele pe care puteti merge sunt creditul auto, leasing sau plata cash. Intre primele doua exista o diferenta, in speta suma efectiva pe care cumparatorul o scoate din buzunar la finalul perioadei de finantare pentru a achita integral automobilul cumparat.
Cu toate ca oferta bancilor este din ce in ce mai tentanta in acordarea unor astfel de credite, Ruxandra Pleciu sustine ca principalul instrument de achizitionare a unei locuinte ramane cash-ul.
Astfel, in ultima parte a anului 2005 Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a impus ARDAF un plan de redresare financiara, in conditiile in care coeficientul de lichiditati (raportul dintre cash si obligatiile de plata) scazuse sub pragul de prudentialitate.
O cauza a acestor falimente ar putea fi extinderea semnificativa din ultimii ani a marilor retaileri de tip hipermarket, supermarket sau cash & carry, care au eliminat micii comercianti.
SC La Fourmi SA, SC Hipermarket Auchan SRL, SC Kaufland Romania SCS, SC Billa Romania SRL, SC Real SRL, SC Angst Ro SA si SC Metro Cash&Carry Romania SRL.
In cadrul manifestarilor Spring Expo 2007, Expo Varadinum in colaborare cu Selgros Cash&Carry, Agentia pentru Protectia Mediului Bihor si Asociatia Studentilor de la Relatii Internationale si Studii Europene vor desfasura o actiune colectiva de curatare a orasului, continuand si in acest an actiunea "Oradea, un oras fara PET-uri".
„Clientul poate refinanta un credit contractat pe o perioada mai scurta cu unul pe una mai mare si obtine si un surplus de cash.
„Clientul poate refinanta un credit contractat pe o perioada mai scurta cu unul pe una mai mare si obtine si un surplus de cash.
Banca Comerciala Romana (BCR) a modificat politica de comisionare, introducand comisioane pentru plata facturilor in numerar la ghiseu si eliminand altele, a anuntat ieri banca printr-un comunicat.
La promotie pot participa conducatorii auto care alimenteaza si platesc cash sau folosesc carduri bancare, carduri Fill&Go Personal si Fill&Go Credit, cu exceptia celor din flotele care alimenteaza cu bonuri valorice Rompetrol, card Fill&Go Business Rompetrol sau inel Fill&Go Business Rompetrol.
Evolutia sa trebuie urmarita cu atentie pentru ca atingerea unui nivel de 82.000 de puncte fara o crestere a lichiditatii este un semnal de marcare a profitului si de iesire pe cash.
Evolutia sa trebuie urmarita cu atentie pentru ca atingerea unui nivel de 82.000 de puncte fara o crestere a lichiditatii este un semnal de marcare a profitului si de iesire pe cash.
Basescu a laudat Transelectrica pentru modul in care s-a listat la Bursa si a obtinut astfel un cash, vital pentru modernizare.
Persoanele care au de primit despagubiri pot opta pentru bani cash pana la contravaloarea a maximum 500.000 de lei noi pentru fiecare dosar conexat de despagubire, iar sumele aferente despagubirilor mai mari de jumatate de milion de lei vor fi convertite automat in actiuni la Fondul Proprietatea."Despagubirile in numerar de maximum 250.000 de lei sunt intr-o singura transa, iar cele ce depasesc aceasta suma se vor acorda in doua transe, pe parcursul a doi ani calculati cu incepere de la data emiterii titlului de plata.
"Guvernul a aprobat miercuri suplimentarea cu zece milioane de euro pentru plata celor care au optat pentru cash in locul actiunilor la Fondul Proprietatea", a declarat Vosganian.
In continuarea clasamentului urmeaza Lafarge Romcim din Bucuresti, cu un profit brut de 331 milioane lei, Metro Cash & Carry, cu 290,6 milioane lei, Carpatcement Holding, cu 262 milioane lei, Porsche Romania, cu 261,6 milioane lei, Coca-Cola HBC Romania, cu 211,5 milioane lei, si Holcim Romania, cu 207,3 milioane lei.
google-analytics.com