Cautare

217 de rezultate pentru "cash" (2.65 secunde)
El mai spune ca persoanele juridice trebuie sa aiba avans mare pentru credit, sa aiba garantii materiale de 150% din valoarea imprumutului sau cash colateral, din punct de vedere financiar afacerea trebuie "sa fie beton", sa nu aiba datorii la stat, furnizori neachitati la termen, sa nu fie implicate in diverse litigii, sa aiba doi ani financiari incheiati, adica sa nu fie nou-infiintate (exceptie fac firmele start-up care acceseaza fonduri pentru proiecte europene).
FMI recomanda Guvernului cresterea salariilor si a pensiilor in 2012 Decizia autoritatilor de la Bucuresti de a tinti un deficit de 1,9% din PIB pe cash face foarte probabila atingerea tintei de deficit de 3% potrivit metodologiei UE, insa acest lucru va avea anumite consecinte, se arata in raportul elaborat de expertii FMI in urma celei de-a treia evaluari a acordului de supraveghere preventiva, care s-a derulat la sfarsitul anului trecut.
Deficitul convenit anterior cu FMI era pe cash de 1,9% din PIB.
In ceea ce priveste chiria, valoarea contractuala s-a mentinut in medie in ultimii ani la circa 19,5 euro pe metru patrat pe luna, insa valoarea efectiva platita este cu 5-15% mai redusa deoarece proprietarii acorda o serie de facilitati, respectiv luni de chirie zero, cotributii in cash pentru amenajarea spatiului etc.
Unul dintre cele mai mari comisioane ale bancii a fost cel pentru transferarea dintr-o valuta in alta pentru depuneri sau ridicari de cash din cont - acest comision este de minimum 3%.
Interesele de finantare a partidului sau alte considerente, numai de el stiute, l-au impiedicat insa pe ministrul economiei sa puna capat unei asemenea activitati infractionale. Weigand cointereseaza partenerii de afaceri din Romania, atat cu sume cash, cat si cu carti de credit.
Pe de alta parte, institutiile financiare internationale (FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana - n.r.) si autoritatile romane au convenit o relaxare a tintei de deficit pe cash, de la 1,9% la 2,2% din PIB in acest an, Franks precizand, insa, ca Guvernul trebuie sa mentina o politica fiscala prudenta.
Se mai are in vedere stimularea mediului de afaceri datorata imbunatatirii fluxurilor de cash-flow, precum si reducerea evaziunii fiscale, apreciata la incasari suplimentare anuale de 500 milioane lei.
In termeni strict de cash, daca se va constata ca urmare a cheltuirii acestui milion de lei vom avea incasari lunare cu 1,1 milioane de lei mai mari decat media anilor trecuti, sau fata de orice referinta ne-am stabili, vom putea spune ca loteria fiscala a fost un succes.
Deficitul bugetar (cash) este estimat la 2,96% din PIB, in timp ce deficitul ESA este de 2,99% din PIB, cu incadrare in tinta de deficit bugetar de sub 3% din PIB, potrivit Tratatului de la Maastricht.
Si sint indrumati sa achite consumatia cu bani cash: "Au existat cazuri in care cardurile de credit au fost copiate in baruri sau restaurante!".
Pentru 3.1 miliarde de dolari, platiti cash, Google a achizitionat cunoscuta companie de publicitate on-line DoubleClick. Compania apartinea consortiului Hellman & Friedman care isi are sediul in San Francisco.
Daca pentru DoubleClick, Google a platit cash 3.1 miliarde $, Microsoft va trebui sa scoata din visterie 50 de miliarde $, suma la care este evaluat Yahoo!
Te poti inscrie oricand, indiferent de trafic, domeniu sau vechime. Premiile oferite sunt fie in bani cash, fie in produse in valoarea totala de 25.000 lei.
de locuinta, de masina, de calatorie, de bunuri • produsele Loteriei Romane care se vand la casele de marcat • retusuri textile gratuite • livrare gratuita pentru produsele voluminoase in limita a 30 km • livrare gratuita pentru produsele voluminoase in limita a 30 km • linie telefonica gratuita TEL VERDE 0800-0800-02, 24h din 24, pentru apeluri de pe fix si mobil Carrefour in cifre Nr.2 in lume Nr.1 pe marea distributie in Europa 4 formate la nivel mondial • hipermarket • supermarket • magazin de proximitate • cash & carry • + 471.000 angajati in lume In Romania • 25 de hipermarketuri Carrefour • 78 de supermarketuri Carrefour Market • 58 magazine de proximitate, de tip franciza, Carrefour Express Angst:
Online plata se poate face prin card, Paypal, factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in taraa sau prin OP.
Pentru biletele cumparate online, plata se poate efectua se poate efectua cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.
Selgros Cash&Carry Romania impreuna cu Chef Cezar Munteanu deruleaza pentru al treilea an consecutiv programul educational "Sanatatea incepe din farfurie".
google-analytics.com