Cautare

217 de rezultate pentru "cash" (3.89 secunde)
Personalul disponibilizat urmeaza a fi reorientat profesional catre sase noi entitati care urmeaza sa aiba activitati in curatenie, IT, transportul de valori, procesare de numerar, cash management, tipar de date variabile (facturi, tipizate), tipar offset (timbre) si transporturi mai grele de 30 de kilograme.
a€žCel mai ieftin teren a ramas in sud deoarece, multa vreme, aceasta parte a fost privata de magazinele cash&carry, cu mici exceptii.
Prima companie care a promovat in comertul romanesc conceptul de magazin de tip discounter a fost „XXL Mega Discount“, parte a grupului german Rewe, care mai detine in Romania retelele Selgros Cash & Carry, supermarketurile Billa si, recent, lantul de magazine Penny Market.
Cu o cifra de afaceri de 1,02 miliarde de euro, Metro Cash & Carry Romania a ocupat pozitia a cincea.
Prima companie care a promovat in comertul romanesc conceptul de magazin de tip discounter a fost XXL Mega Discount, parte a grupului german Rewe, care mai detine in Romania retelele Selgros Cash & Carry, supermarketurile Billa si, mai recent, lantul de magazine de mici dimensiuni Penny Market, care promoveaza la randul sau o politica de discount.
Ele se vor ridica deasupra hipermarketurilor ori a retelelor cash&carry prin simplul fapt ca au nevoie de o suprafata mai mica de teren pentru constructie.
Visa a lansat recent un minicard care are integrate un cip contactless si o antena care ofera posibilitatea de a fi folosit fara sa fie nevoie de contactul direct dintre card si terminal, precum si o banda magnetica, informeaza siteul www.no-cash.ro.
La agentul economic Cash&Carry Romania, punct de lucru Oradea, s-au gasit expuse 45 de perechi de mocasini Greenfield, pentru care nu existau instructiunile de intretinere.
"Aceasta tendinta confirma evolutia din 2004, comertul consolidandu-se si fiind astazi din ce in ce mai mult caracterizat de concentrarea veniturilor catre marii retaileri de tip hypermarket, supermarket, cash & carry si complexe comerciale de tip mall", se mentioneaza in studiul Coface.
Lanturile cash&carry care ocoleau pana acum aceasta zona s-au extins si aici, iar centre de afaceri, aproape inexistente pana acum, s-au construit recent.
Onofrei explica cum ca piata s-a segmentat, iar clientii care vor sa ia un leasing auto isi permit sa achizitioneze un frigider cu bani cash.
La intalnirea cu presa constanteana a participat si Francois Olivier care este incepand cu 1 iulie a.c. director general Business Unit Metro Cash&Carry Romania si Republica Moldova.
ipoteci conventionale, gaj cu/fara deposedare asupra bunurilor mobile sau titlurilor de valoare, cash colateral, cesiune de creanta, fidejusiune, scrisoare de garantie bancara sau scrisoare de garantie emisa de un fond de garantare agreat de banca.
Pentru asta trebuie insa ca pe de o parte sa cunoasteti foarte bine preturile de pe piata locala, iar pe de alta parte sa aveti o discutie cu actualul proprietar pentru a clarifica toate conditiile pe care acesta le solicita (poate nu vrea neaparat bani mai multi, ci doar sa-i lasi un ragaz mai mare pana sa se mute sau poate vrea banii cash, pe loc).
Dupa ce in urma cu ceva timp cotidianul "Replica" de Constanta a sesizat opiniei publice chinezismele pe care le comercializeaza Metro Cash & Carry, mai deunazi un alt transport de astfel de marfa a fost comandat si receptionat de conducerea "marelui" supermarket.
Potrivit unui broker citat de Compania de Relatii Publice Domus M&D, volumul zilnic al tranzactiilor din piata valutara nu a depasit pragul de 1miliard de euro, iar deficitul de valuta a fost compensat de intrarile de cash de la casele de schimb.
Grupul german Rewe este prezent pe piata romaneasca si cu reteaua de supermarketuri "Billa" si cea de cash&carry "Selgros".
SNP Petrom, Mittal Steel Galati (SIDEX), Rompetrol Rafinare (Petromidia), Metro Cash & Carry, Automobile Dacia, Petrotel Lukoil, RomTelecom, Orange, Lukoil Romania SRL si Vodafone.
Iar acestia "nu ar vinde bondurile decat daca ar avea probleme de cash-flow (n.r. - lichiditate) sau daca ar gasi sa investeasca in alte obligatiuni mai atractive", considera directorul Iebatrust.
Evident, acest lucru era valabil si in cazul retelei de ATM-uri (bancomate) si POS-uri (permit eliberarea de numerar prin contul curent de la casieriile bancilor si plata cu cardul), in cazul carora afisarea soldurilor, introducerea sumelor solicitate pentru eliberare de cash sau plata facturilor se realizau in RON, si nu in ROL.
google-analytics.com