Cautare

2218 de rezultate pentru "carnagiu in sediul" (4.20 secunde)
Senatul a adoptat Ordonanta de urgenta privind infiintarea, organizarea si functionarea Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, al carui rol este de a asigura promovarea in tara si in strainatate a produselor traditionale si care va avea sediul in Brasov.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale va derula, incepand cu luna septembrie, programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor-manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
De la inceputul anului trecut, romanii care calatoresc in statele Uniunii Europene beneficiaza de aceleasi drepturi medicale cu locuitorii statelor respective. ... In acest an, in locul cardurilor se elibereaza certificate de inlocuire.
Microintreprinderile care si-au suspendat activitatea nu vor mai plati taxa radio, in baza unei hotarari aprobate de Guvern, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, in luna aprilie, ca firmele suspendate nu trebuie sa mai plateasca taxa pentru serviciul public de radiodifuziune.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Desi vine cu o intarziere de aproape 21 de ani - de cand au inceput sa apara firme private in Romania -, actul normativ impiedica societatile care au sedii necorespunzatoare desfasurarii obiectului de activitate declarat sa primeasca aviz de la Fisc ca sa se inregistreze ca platitori de TVA.
Candidatii sunt mai intai inregistrati, acestia fiind invitati la interviu intr-o alta zi, la sediul firmei Manpower. ... Sute de craioveni s-au asezat la coada ieri-dimineata, la sediul firmei de recrutare Manpower, pe bulevardul Nicolae Titulescu, nr.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale".
Dupa ce a fost prins, la inceputul lunii, in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin, fratele Paulei Seling a atras din nou atentia asupra sa, insa, de data aceasta, cu o fapta ceva mai cumint.
Ion ILIESCU) Am decis sa ies din tacerea pe care mi-am impus-o in legatura cu actiunile justitiei in cazul dosarelor generic numite REVOLUTIA si MINERIADA, din obligatia de a lamuri cateva lucruri.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 18.55, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 21 Politie au observat la intersectia str.
La data de 14.04.2011, in jurul orei 18:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, au prins in flagrant un individ, in timp ce sustragea un portofel, intr-o piata din sectorul 5, pe care l-au condus la sediul Sectiei 19 Politie, in vederea continuarii cercetarilor.
Cu ocazia defluirii, in jurul orei 23.00, pe bulevardul Ghencea a avut loc un incident in care a fost implicat dl.
Caravana electorala a Uniunii Nationale PSD^PUR a ajuns ieri si la Botosani, iar punctul culminant al actiunii s-a consumat in parcarea magazinului Belv din Centrul Vechi, cind pe scena au aparut premierul Nastase si ministrul de externe Mircea Geoana.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
Miron Cozma a iesit pe poarta inchisorii si s-a urcat direct in masina nasului sau care a demarat in tromba spre Bucuresti. Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
google-analytics.com