Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (3.98 secunde)
Mircea Oancea sustine ca acest gen de sisteme au avut succes peste tot si ca au fost foarte mult asteptate pe piata de capital. ... Societatile de pensii private vor trebui sa aiba un capital social minim egal cu echivalentul in lei al sumei de 1,5 milioane de lei.
Concentrarile economice pot lua diferite forme cum ar fi fuziunile, luarea de participare de capital sau chiar cumpararea de elemente de activ. Insa nu toate concentrarile de capital sunt periculoase si incriminate de legislatia romana armonizata cu cea europeana.
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Din banii alocati pentru bugetul pe 2007, 12,3 miliarde de lei reprezinta cheltuieli de personal, 7,9 miliarde de lei cheltuieli de capital si 4,8 miliarde de lei pentru bunuri si servicii, conform ultimei variante a proiectului de buget pe 2007.
Categoria a treia este destinata societatilor mai mici, fara un istoric indelungat, dar care activeaza in domenii dinamice si au un potential ridicat de dezvoltare, in acest caz cerintele de capital propriu fiind de un milion de euro.
Faptul ca imobiliarele sporesc pe zi ce trece averea din conturile oamenilor de afaceri este confirmat si de clasamentul realizat la nivel national de revista Capital (Topul celor mai bogati 300 de romani).
Majorare de capital si schimbarea conducerii CEC In acelasi timp, MFP va propune Guvernului majorarea capitalului Casei de Economii si Consemnatiuni cu aproximativ 150 de milioane de euro si are in vedere numirea la conducerea bancii a unei echipe de management pe baza de contract cu clauze de performanta.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) se va imprumuta anul viitor pana la opt miliarde de lei (aproximativ 2,3 miliarde de euro) de pe piata interna si ar putea reveni pe pietele internationale de capital cu emisiuni de titluri de circa 500 de milioane de euro, anunta un comunicat al institutiei.
Includerea tarii noastre in calculul acestor indici globali este un lucru benefic, apreciaza specialistii pietei de capital.
In 2007, nu se asteapta jucatori importanti la Bursa Piata romaneasca de capital are fundamente bune de crestere, dar lichiditatea redusa a Bursei nu va atrage noi jucatori importanti in acest an, chiar daca randamentele vor fi similare celor din 2006, potrivit lui Henning Esskuchen, seful Departamentului de cercetare piete de capital al Erste Bank, citat de Mediafax.
ßapte companii de brokeraj din Marea Britanie au anuntat ca vor sa activeze pe piata de capital din Romania, potrivit Mediafax.
Uzina craioveana are acum oferte de contracte, dar nu mai are capital de lucru si angajati suficienti pentru a le pune in practica. ... Nu avem insa oameni si ne-ar trebui un capital de lucru suplimentar de doua-trei milioane de euro", a afirmat Petru Sabaila.
Respectivul pachet de actiuni fusese generat de majorarea de capital social de la ARDAF care a avut loc la sfarsitul anului 2006 si el a fost achizitionat de Daniel Voicu contra sumei totale de 7 milioane de euro, pentru ca in mai putin de o luna sa-i aduca avocatului un profit de 600.000 de euro prin revanzarea lor pe piata extrabursiera.
Cotatia aurului a coborat ieri la cel mai scazut nivel din ultimele sase saptamani, aliniindu-se tendintei descendente a pietelor inter-nationale de capital, transmite Reuters, citata de Mediafax.
Brokerii au corelat evolutia Bursei cu scaderile pietelor de capital la nivel international, in special cele din Asia si Statele Unite.
Un nivel mai ridicat al ajutoarelor de stat s-a inregistrat in 2004, acest lucru datorandu-se intensificarii procesului de restructurare si privatizare a companiilor cu capital majoritar de stat din acea perioada.
Cunoscut ca unul dintre jucatorii importanti pe piata de capital, Catalin Chelu s-a implicat la mai multe societati de investitii financiare.
Peste zece companii cu capital strain, printre care Encana - Canada si Marathon - SUA, sunt interesate sa preia concesiuni de explorare de gaze naturale in Romania, a declarat ieri directorul general al Agentiei Nationale de Resurse Minerale (ANRM), Gicu Borosi.
Potrivit aceleiasi surse, datele care vor fi puse la dispozitie de catre angajatori, inclusiv de la societatile cu capital de stat sau institutii publice, vor fi transmise Inspectiei Muncii Bucuresti.
Titlurile de despagubire sunt convertibile in actiuni si pot fi vandute pe piata de capital.
google-analytics.com