Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (2.87 secunde)
Pe de alta parte insa, in viziunea analistului, aprecierea leului se va stopa in a doua jumatate a anului, pe fondul unei cereri mai ridicate pe partea de importuri si descresterii fluxurilor de capital extern.
Actul normativ promovat de AVAS stipuleaza ca se propune Guvernului "adaptarea dispozitiilor referitoare la vanzarea actiunilor prin metodele 'vanzare la ordin' si 'licitatie electronica' la noile reglementari privind piata de capital, precum si abrogarea dispozitiilor speciale privind privatizarea societatilor comerciale cu capital majoritar de stat care au ca obiect principal de activitate cercetarea- dezvoltarea, urmand ca privatizarea acestor societati sa se deruleze potrivit normelor generale in materia privatizarii, cu mentinerea dispozitiilor referitoare la protejarea documentatiilor de interes national, a rezultatelor cercetarii si a personalului incadrat pe functii de specialitate".
Anuntul facut la inceputul acestei luni, privind modificarea legii privind functionarea SIF-urilor, a determinat evolutii fluctuante si haotice ale actiunilor acestor societati pe piata de capital.
Cu un capital social de aproximativ 580 de miliarde de lei vechi, SIF Oltenia a emis 580 de milioane de actiuni cu valoare nominala de 1.000 de lei vechi.
22/2006 privind unele modificari ale Codului de procedura fiscala prin care pentru anumite companii cu capital majoritar de stat Fiscul poate suspenda, intrerupe sau chiar inceta "pe o perioada de cel mult 6 luni, in cazuri exceptionale, prin hotarare a Guvernului" executarea silita a acestor operatori economie care inregistreaza restante la plata obligatiilor financiare catre stat.
Potrivit acestora, integrarea Romaniei si a Bulgariei la termen ar spori stabilitatea in Balcani, iar Austria vrea sa treaca in palmaresul presedintiei Uniunii finalizarea procesului de integrare a celor doua state, care prezinta un capital de atractie sporit pentru investitorii austrieci.
Potrivit institutiei, anul acesta, pentru alte 5 societati cu capital majoritar de stat a fost aprobata lichidarea.
In ceea ce ne priveste, unele voci autorizate sustin ca dupa aderare circa 60% dintre firmele cu capital romanesc vor disparea de pe piata si vor aparea cu 70% mai multe firme cu capital strain, deoarece acestea vor sti sa foloseasca banii de la Bruxelles.
Actionarii majoritari vor putea hotari delistarea companiei de la Bursa doar daca in urma derularii unei oferte publice ajung la o participatie de peste 95% din capital, a declarat Agentiei Mediafax directorul general al Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache.
RON, din care AVAS va scoate la privatizare un capital de 193,1 mil. ... Statisticile arata ca 14 companii din Prioritatea 1 detin aproape trei sferturi din capitalul social pe care AVAS il detine la toate cele 61 de companii cu capital de stat din portofoliul institutiei.
Potrivit ultimelor rapoarte ale Corpului de Control al Ministrului Economiei si Comertului complexele energetice de la Rovinari si Turceni au livrat insemnate cantitati de energie electrica unor societati comerciale cu capital privat care, la randul lor, au revandut aceasta energie catre SC Electrica SA si SDFEE Transilvania Nord.
Intermediarii pe piata de capital nu accepta ordine de vanzare pe astfel de tranzactii pentru ca ar iesi in pierdere. ... Majoritatea societatilor de servicii de investitii financiare, cele care intermediaza tranzactiile pe piata de capital, nu accepta sa preia astfel de ordine de vanzare, pentru ca ies in pierdere.
Una dintre firmele de prestari servicii in domeniul utilitatilor cu o cifra de afaceri semnificativa este SC CAPITAL SRL Craiova.
Pretul de pornire a licitatiei sau pretul inclus in ordinul de vanzare afisat pe piata, in cazul vanzarii prin licitatii electronice pe pietele de capital, este stabilit de pretul de oferta propus de stat in oferta de vanzare sau in prospectul de oferta publica.
Astfel, daca in primele patru luni ale lui 2005, volumul intrarilor nete de capital la bursa totaliza 22 de milioane de lei, in aceeasi perioada a acestui an ele sunt in valoare de 89 de milioane de lei.
IMM-urile au nevoie de capital Sectorul firmelor mici si mijlocii din Romania se confrunta cu probleme majore si are nevoie de o infuzie mare de capital pentru a deveni un domeniu important, asa cum este in statele Uniunii Europene, a opinat Owaise Saadat.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), organismul de supraveghere si control al pietei de capital, incurca din nou socotelile sforarilor de la SIF 5 Oltenia.
Majoritatea bancilor au lansat programe de finantare pentru investitii si capital de lucru in ce priveste micile intreprinderi, insa nu toti patronii au posibilitati sa le acceseze, sustin reprezentantii IMM. ... Acordam credite pentru investitii si pentru capital de lucru.
Situatia altor 22 de firme potential lichidabile va fi analizata de Colegiul Director al AVAS, iar 16 firme cu capital minoritar de stat vor fi lichidate.
SC Turism Felix a incheiat oferta publica primara de vanzare de actiuni, investitorii de pe piata de capital romanesc subscriind in intervalul 10 iulie-18 august 61,71% din pachetul de 77 de milioane de actiuni scos la vanzare prin aceasta oferta.
google-analytics.com