Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (3.26 secunde)
Potrivit "Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi", întocmit de revita Capital în colaborare cu institutul de cercetare a pietei GFK, nu pachetul salarial si avantajele banesti sunt cele mai importante elemente pentru un angajat.
Pentru pachetul cumparat, Petrom a platit circa 9,4 milioane lei.In structura actionariatului la Petrom Aviation se mai regaseste Rivta Handelsge, care controleaza 6%, Fondul Proprietatea, cu o detinere de 3%, iar alti actionari minoritari au cumulat 3% din capital.
În alta ordine de idei, Ford Capital BV, firma offshore din Olanda subsidiara a gigantului american, a facut deja majorarea de capital la Ford Romania.
Nu avem nevoie si nici nu solicitam injectii de capital sau fonduri din partea statului roman. BCR este o banca solida si bine capitalizata, iar Erste va continua sa-i furnizeze capital si finantare”, a mai spus Treichl, intr-un comunicat de presa.
Potrivit invitatiei de participare ce va fi publicata in presa internationala, valoarea activelor Sucursalei Isalnita care vor participa la joint-venture va fi evaluata de experti, iar investitorii trebuie sa vina cu capital cash - necesar achizitionarii de noi echipamente.
Adunarea Generala Extraordinara a Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), in cadrul careia Uniunea Nationala a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR) si Confederatia Patronala Concordia au aderat la Alianta, a avut loc marti.
301 noi societati cu participare straina la capital. "Capitalul social subscris de societatile comerciale cu participare straina la capital a inregistrat in perioada ianuarie-februarie 2009 valoarea de 959 milioane euro, corespunzator unei cresteri de 30% comparativ cu perioada similara a anului 2008", au mai spus reprezentantii ARIS.
Ajutoarele pot fi acordate sub forma de credite pe o perioada de maximum sase luni, sub forma de subventii sau chiar ca si capital de lucru.AVAS anunta ca a primit deja noua cereri de sprijin financiar de la companii, dintre care trei sunt din Oltenia:
Dalmia a spus ca va crea si un model de franciza, in care sa nu fie nevoie de capital prea mare pentru inceperea propriei afaceri. "Va fi nevoie de capital mai mult pentru construirea brandului pe piata locala si pentru marketing", a spus miliardarul.
BankUnited Financial Corp, creditorul cu sediul in Florida, aflat in dificultate financiars, a fost inchis de autoritatile federale de reglementare, iar activele sale au fost vsndute unor companii cu capital privat, acesta fiind cel mai mare faliment de anul acesta, potrivit Bloomberg.
Ajutorul de stat se poate acorda sub forma de subventii, infuzii de capital de lucru sau capital social, participari la majorarea capitalului social prin transformarea unor creante ale AVAS si Ministerului Economiei in actiuni, esalonarea unor datorii catre AVAS, credite cu o rata a dobanzii cel putin comparabila cu rata de referinta adoptata de Comisia Europeana (in prezent, rata de referinta este de 17,29%).
O scadere mai moderata a fost inregistrata la comenzile pentru bunurile de uz curent (-9,8%) si pentru bunurile de capital (-2,5%).
Flavus este controlata de Centerra Capital Partners, companie detinuta de Victor Vadaneaux si de Silviu Savin, si este partener exclusiv al fondului de hedging Cheyne Capital.
"Pana cand vom vedea normele metodologice, pana va aparea Fondul de Garantare, pana se vor hotari bancile vor mai trece cateva luni", a afirmat Anghel, care are o propunere si pentru un fond de garantare cu capital public-privat:
Fondul american Warburg Pincus, care controleaza si dezvoltatorul RED Management Capital, a intrat in actionariatul South Pacific in urma unei majorari de capital, tranzactie finalizata in septembrie 2008.
Daca majorarea de capital va fi aprobata de actionari in cadrul adunarii generale din 6 august, compania va emite 84,58 milioane de actiuni, cu valoarea nominala de 0,10 lei. ... Cocor Turism Neptun are un capital social de 845.
In primele sase luni ale anului in curs infuziile de capital din strainatate in companiile de asigurari care activeaza in Romania au depasit 150 milioane euro, in crestere fata de prima jumatate a anului trecut, cand depaseau 113 milioane euro, se specifica in informatiile date publcitatii de catre Oficiului National al Registrului Comertului.
Reprezentantii Fodului Monetar International au declarat, ieri, ca bancile-mama ale primelor noua banci straine din Romania au definitivat si au semnat, saptamana trecuta, scrisorile bilaterale de angajament, care confirma ca grupurile isi vor mentine expunerea totala pe Romania si vor respecta cerintele de capital pentru subsidiare.
Grupurile-mama ale principalelor noua banci cu capital strain din Romania au finalizat si semnat, la inceputul lunii august, scrisori bilaterale de angajament pentru mentinerea nivelului expunerii pe piata locala si a ratei de solvabilitate a subsidiarelor peste 10%, a anuntat FMI pe 10 august, in ultima zi a vizitei delegatiei Fondului la Bucuresti pentru prima evaluare a acordului de finantare.
ASTRA Asigurari este cea mai mare companie de asigurari cu actionariat si capital preponderent autohtone. ASTRA Asigurari se numara printre companiile cele mai capitalizate din piata autohtona de profil, avand un capital social cu o valoare de 55 mil.
google-analytics.com