Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (3.74 secunde)
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a acordat un interviu saptamanalului Capital. ... Sorin Ovidiu Vintu si-a amanat conferinta de presa anuntata in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, dar a acordat saptamana trecuta un amplu interviu saptamanalului "Capital".
"Pietele de capital sunt cele mai sensibile termometre ale vietii politice. ... Caci soarta Romaniei in urmatorii ani este strict dependenta de aporturile de capital din strainatate.
ASTRA Asigurari este cea mai mare companie de asigurari cu actionariat si capital preponderent autohtone. ASTRA Asigurari se pozitioneaza in top 4 al companiilor de asigrar la asigurari generale si este una dintre companiile cele mai capitalizate din piata autohtona, avand un capital social in suma de 55 mil.
"Legislatia pietei de capital, respectiv articolul 18 din Regulamentul 15, prevede faptul ca membrii (consiliului - n.r.) trebuie sa aiba minimum trei ani de activitate pe piata de capital.
"In legatura cu propunerile care vizeaza reducerea drepturilor salariale cu 25%, vreau sa fie foarte clar ca aceasta reducere cu 25% se va aplica si salariatilor de la companiile si societatile nationale unde statul are capital majoritar sau integral de stat, inclusiv Eximbank, CEC Bank si alte companii sau societati unde statul, intr-o forma sau alta, este actionar majoritar sau cu capital integral de stat.
• Scutirea, timp de 5 ani, de la plata impozitului pe profitul reinvestit a firmelor nou-infiintate, cu capital de pana la 500.000 de euro, care asigura minimum 25 de locuri de munca;
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a precizat ca investitiile straine directe din primele cinci luni ale acestui an au fost in cea mai mare parte (84%) participatii la capital (inclusiv profitul reinvestit), respectiv de 1,205 miliarde euro, iar 228 milioane euro au venit sub forma de credite intra-grup, ce reprezinta imprumuturile dintre investitorul strain si firma rezidenta.
El spune ca 70% din emigrantii moldoveni care au fost intervievati au spus ca doresc sa revina acasa, iar 60% au declarat ca, odata intorsi, isi vor deschide o afacere, scrie Capital.ro.
"Intreg apetitul pentru active riscante va scadea (...) Mediul general de finantare va deveni cu mult mai dificil", avertizeaza economistul Neil Shearing de la Capital Economics, Londra.
Autoritatile doljene au decis sa suplimenteze bugetul de capital al Aeroportului din Banie cu peste 1,1 milioane de lei.
Fie ca este vorba de companii petroliere sau de gaze naturale mai mult sau mai putin integrate, fie de companii de producere a energiei electrice, avem nevoie de astfel de companii puternice, cu capital romanesc, prin care statul sa-si aplice politica sa energetica", a concluzionat Ion Andronache.
Consortiul format din Raiffeisen Capital, ING Bank si BRD GSC a castigat selectia pentru servicii de intermediere in vederea tranzactionarii actiunilor Fondului Proprietatea (FP) pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), au anuntat ieri reprezentantii Fondului.
euro, iar in 2012, cand incepe rambursarea ratelor de capital, nota de plata va creste la 1,8 mld. ... Serviciul datoriei publice guvernamentale pe anul viitor cuprinde rate de capital de circa 11,3 mld.
Serviciul datoriei publice guvernamentale pe anul viitor va cuprinde rate de capital de circa 11,3 mld. ... In 2012, an electoral, cand incepe si rambursarea ratelor de capital, nota de plata va creste cu inca aproape 2 miliarde de euro.
George Popa, broker la Interdealer Capital Invest, a precizat, pentru GdS, in ce conditii se poate face delistarea de la Bursa: ... Societatea are un capital social de 3,3 milioane de lei si au fost emise 33 de milioane de actiuni.
George Popa, broker la Interdealer Capital Invest, a precizat, pentru GdS, in ce conditii se poate face delistarea de la Bursa: ... Societatea are un capital social de 3,3 milioane de lei si au fost emise 33 de milioane de actiuni.
Din grupul de presa din care face parte si B1, mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Din totalul investitiilor straine directe, partea majoritara, 1,32 miliarde de euro, este reprezentata de participatii la capital. In primele sapte luni din 2009, participatia la capital realiza, cumulat, 1,27 miliarde de euro.
google-analytics.com