Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (3.78 secunde)
În contractul semnat între Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si Ford Motors Company se precizeaza, la capitolul 7.4 "Calculul si distribuirea anumitor resurse" si detaliat de Anexa 3 la contract (publicata pe site-ul Camerei Deputatilor), ca excesul de lichiditate de la Daewoo se depune în proportie de 80% într-un cont escrow (neutru), iar restul de 20% ramâne la dispozitia societatii Daewoo ca si capital de lucru.
În contractul semnat între Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si Ford Motors Company se precizeaza, la capitolul 7.4 "Calculul si distribuirea anumitor resurse" si detaliat de Anexa 3 la contract (publicata pe site-ul Camerei Deputatilor), ca excesul de lichiditate de la Daewoo se depune în proportie de 80% într-un cont escrow (neutru), iar restul de 20% ramâne la dispozitia societatii Daewoo ca si capital de lucru.
Un alt motiv pentru ratarea unei afaceri de tip franciza este si faptul ca francizorul nu dispune de capital suficient. ... De regula este nevoie de si mai mult capital daca francizorul este cel care furnizeaza produsele din cadrul francizei.
au capital majoritar românesc si privat, exista pe piata de cel putin doi ani, au potential real de dezvoltare si prezinta „o necesitate de servicii de consultanta“.
cooptarea de noi asociati sau actionari cu prilejul efectuarii majorarii de capital social.Administratiile financiare si directiile de finante elibereaza cazierul fiscal la inscrierea asociatiilor si fundatiilor in Registrul asociatiilor si fundatiilor si la autorizarea exercitarii unei activitati independente.In celelalte cazuri - infiintarea societatilor comerciale;
Piata de capital româneasca are o oferta de 1,04 milioane de actiuni la Automobile Craiova, ceea ce înseamna 5,5% din capitalul social al societatii. ... Actiunile Automobile Craiova SA (ACSA) nu mai au cautare pe piata de capital dupa venirea Ford în Banie.
În luna februarie, sindicatul a solicitat forurilor competente ca la împartirea banilor apartinând Daewoo Automobile România (80% din excesul de lichiditate intra într-un cont escrow, de care nu se atingea nimeni, iar 20% ramânea la dispozitia unitatii, ca si capital de lucru) sa se tina cont de cota de profit pe care o solicita angajatii firmei.
Tendintele au persistat si la inceputul lui 2009."Bancile au raportat ca accesul lor la finantare s-a deteriorat in ultimele trei luni, mai ales in ceea ce priveste activitatea de securitizare", potrivit BCE."In plus, numarul bancilor care au anuntat ca evenimentele financiare de pe pietele de capital au un impact semnificativ asupra costurilor legate de pozitia lor de capital si un oarecare impact asupra creditarii a crescut in ultimele trei luni", mai arata raportul Bancii Centrale Europene, citat de Reuters.Bancile se asteapta sa continue inasprirea criteriilor de creditare, dar intr-un ritm mai lent decat anterior."In ceea ce priveste al doilea trimestru din 2008, exista semnale care arata ca inasprirea acordarii de credite pentru companii se va tempera intr-o anumita masura", informeaza BCE si precizeaza ca situatia este asemanatoare si in ceea ce priveste creditarea populatiei.
Brokerajul de credite este o activitate relativ noua in Romania, ea fiind lansata pe piata bancara autohtona in anul 2003, odata cu infiintarea companiei Gemini Capital Consult, devenita in urma cu un an Kiwi Finance, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Anca Bidian, directorul general al acestei companii.
La data de 25 aprilie 2008, Enel a achizitionat direct de la Electrica 50% din actiunile EMS, pentru suma de 395 milioane euro si a subscris noi actiuni la majorarea de capital social, cu suma de 425 milioane euro.
Majorari de preturi s-au obtinut la produsele din industria bunurilor de uz curent (17,4%), industria bunurilor de capital (12,2%) si industria bunurilor de folosinta indelungata (12,2%).
Potrivit regulamentului de autorizare a institutiilor de credit, la constituirea unei banci, BNR analizeaza provenienta fondurilor cu care intentioneaza sa participe la capital, precum si transparenta sursei acestor fonduri, soliditatea situatiei financiare a actionarului, sau capacitatea actionarului de a sustine financiar institutia de credit, daca este nevoie.
AVAS a inregistrat doar doua oferte pentru achizitionarea celor 64,89% din actiunile IAR Ghimbav, societatile interesate fiind Aero Vodochody, Cehia, si Marcovici Capital, Israel. ... Aero Vodochody Cehia, Eurocopter Franta, Rups Brazi, UTI Systems Bucuresti, Marcovici Capital Ltd Israel, Grivco Bucuresti si RO Mike Trade Bucuresti.
Listarea la Bursa a Fondului Proprietatea, programata initial pentru prima jumatatea a anului viitor, ar putea fi decalata, daca piata de capital va continua sa fie in scadere, potrivit directorului general al societatii, Dana Lulache.
"Vom face ceva nemaiîntâlnit pe piata de capital, vom rascumpara de pe piata 10% din capitalul social al SIF.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal, care a fost publicat pe 3 octombrie pe site-ul institutiei si care vizeaza impozitarea castigurilor pe piata de capital, deductibitatea in cazul pensiilor private facultative si asigurarilor de sanatate, impozitarea nerezidentilor, plata TVA, impozitele locale si circulatia produselor accizabile.
Valoarea noului capital social al societatii urmeaza sa fie stabilita in urma unor evaluari, statul, prin AVAS, urmand sa detina in continuare integral capitalul Electrica.
Simcor are un capital de 488.000 de lei, divizat in 4,8 milioane de titluri cu o valoare nominala de 0,1 lei, in timp ce capitalul Simbeton se ridica la 483.000 de lei, fiind divizat in 4,83 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei.
13 olteni au reusit sa strânga o avere estimata la 600 de milioane de euro, în crestere fata de anul trecut. În topul celor mai bogati 300 de români, întocmit în 2007 de revista Capital, au fost inclusi 13 olteni, cu o avere totala de aproximativ 600 de milioane de dolari, în crestere cu peste 68% fata de 2006.
Arbitrul pietei de capital a avut in vedere raportul administratorului special, Dinu Urse si Asociatii. ... Arbitrul pietei de capital instituise de la jumatatea lunii august masuri de administrare speciala asupra casei de brokeraj si desemnase societatea Dinu Urse si Asociatii in calitate de administrator judiciar.
google-analytics.com