Cautare

1503 de rezultate pentru "capital" (2.61 secunde)
Potrivit modificarilor aprobate de CE, au fost acceptate pentru finantare, la toate masurile, si societatile cu capital de stat, cu conditia ca aportul statului sa nu fie mai mare de 25 %. Pina in prezent erau acceptate in program doar societatile cu capital 100 % privat.
controlul cererii agregate (in credite) si controlul intrarilor de capital. De altfel, referindu-se la cea de a doua conditie, oficialul BNR a facut o asociere intre inundatiile din ultima vreme si intrarile masive de capital.
El a recunoscut ca BNR a cumparat valuta de pe piata pentru a contracara efectele intrarilor de capital speculativ.
Trebuie spus ca decizia de saptamana trecuta a Bancii Nationale a Romaniei de a-si concentra atentia asupra controlarii inflatiei ar putea insemna acceptarea unei mai mari flexibilitati de apreciere a leului si va incuraja intrarile de capital strain, atrase de activele denominate in lei.
Bancile au peste 25 milioane clienti Societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali aveau deschise la bancile comerciale, la 30 iunie 2005, 33.719.697 de conturi, potrivit unui raport al Bancii Nationale.
16% pentru tranzactii imobiliare Impozitele pe tranzactii imobiliare, cistigurile pe piata de capital si impozitele pe dividende vor creste la 16% in 2006, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu. ... - pe cistigurile pe piata de capital;
„Tranzactia va intari capitalizarea bancii si deschide drumul pentru alte banci care doresc sa apeleze la piata de capital pentru lansarea de obligatiuni, permitand dezvoltarea pietei de capital din Romania“, a declarat Jyrki Koskelo, directorul diviziei pentru piete financiare internationale a IFC.
Potrivit BNR, in iulie, intrarile de capital strain pe piata romaneasca au fost de peste 315 milioane de euro, fata de 183 de milioane de euro cat s-au raportat cu un an inainte, cresterea fiind de 72%.
In alta ordine de idei, un raport al Bancii Nationale a Romaniei arata ca societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali au deschis, in prima jumatate a anului in curs la bancile comerciale 2005, 34.073.120 de conturi.
Acest lucru inseamna ca la 1 iulie, in varianta cea mai optimista, actiunile fondului ar urma sa fie tranzactionate pe piata de capital.
Actiunile Bancii Comerciale Romane (BCR) ar trebui listate la bursa anul viitor sau in cel mult doi ani, intrucat este una dintre cele mai profitabile societati romanesti si ar crea masa critica necesara pietei de capital, a declarat ieri presedintele executiv al bancii, Nicolae Danila.
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) ar putea castiga din vanzarea pachetului detinut la Banca Comerciala Romana mai mult cu doua treimi decat toate participatiile de capital detinute de institutie in Romania.
In replica, Nicolae Crisan, presedintele CSA, ne-a declarat ca „acele companii de asigurare care nu au acum banii necesari majorarii de capital social nu vor avea nici peste sase luni, nici mai tarziu.“ Crisan a adaugat ca „societatile captive, de nisa“ vor disparea de pe piata pentru ca nu au fost capabile ca pana in prezent sa-si gaseasca investitori.
Aceasta evolutie a fost permisa atat de schimbarea pozitiei BNR pe piata valutara, cat si de liberalizarea contului de capital. ... Drept urmare, piata valutara s-a confruntat cu un val important de intrari de capital extern.
Dintre criteriile care au fost luate in calcul fac parte politica comerciala, cheltuielile guvernamentale, interventia statului in economie, politica monetara, fluxurile de capital si investitiile straine, sistemul bancar si financiar, dreptul de proprietate.
Inceputul de an a dus piata romaneasca de capital pe noi culmi. ... Ordinele de cumparare consistente din ultimele sedinte arata ca exista interes pentru piata de capital.
Dupa cum se stie, actionarul majoritar al societatii comerciale cu capital mixt Daewoo Automobile Romania SA Craiova (DWAR) este Daewoo Motor Co.
In alta ordine de idei, volumul creditelor acordate populatiei va cunoaste un salt semnificativ din 2007 in ciuda faptului ca bancile vor fi obligate sa pastreze aceleasi rezerve de capital ca si in prezent.
Fondul nu indeplineste conditiile legale pentru a fi listat la Bursa, intrucat in actul normativ privind constituirea sa se prevede ca firmele incluse in portofoliu trebuie sa fie prezente pe piata de capital.
Dupa cum se stie, comisia a dezbatut miercuri un proiect de lege privind aprobarea unei ordonante a Guvernului din 2005 privind reglementarea unor masuri financiare, unul din puncte fiind pragul de detinere la capitalul SIF si impactul acestuia asupra pietei de capital si a investitorilor.
google-analytics.com