Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (2.93 secunde)
In ceea ce priveste violenta in trafic, Dinita a spus ca discutiile pe aceasta tema nu s-au concretizat pentru ca termenul "violenta" este greu de difinit.
Perchezitiile au fost efectuate in baza autorizatiilor emise de Tribunalul Bucuresti, pentru punerea in aplicare a unor mandate de aducere, ocazie cu care au fost depistate si conduse la sediul Politiei Capitalei unsprezece persoane, membre ale unei grupari infractionale despre care existau date ca au savarsit infractiuni cu violenta (ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice si vatamare corporala grava), fiind implicati in mai multe altercatii cu membrii altor grupari, pe fondul unor rivalitati locale.
Violenta domestica este in crestere in Romania. Numarul cazurilor penale de agresiune a crescut, in primele cinci luni ale anului, cu 6%, fata de aceeasi perioada din 2022.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media.
Campania pentru turul doi, la fel de ipocrita ca si prima In ceea ce priveste campania electorala penru turul doi, trebuie mentionat ca a debutat la fel de ipocrit.
In prezent, comisarul Nicolae se afla intr-un prelungit concediu, pentru a se putea ocupa de campania electorala a candidatei PSD la Primaria Cernavoda, stiuta fiind adversitatea fatisa pe care i-o poarta actualului primar.
In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala.
Si tot ieri, in cadrul Scolii de Vara a TNL, Bogdan Chiritoiu, consilier de stat in cadrul Presedintiei Romaniei, a predat tinerilor despre campania electorala desfasurata de PNL, cu experiente si lectii invatate.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a lansat ieri, la Galati, campania de distribuire de brosuri referitoare la campania intitulata “In Europa, dar nu asa”. Campania se va desfasura in toata tara. ... ”Campania noastra se indreapta impotriva prezentei romanilor la alegerile europarlamentare de anul viitor.
Fantasmagorii de campanie Una dintre promisiunile ciudate din campania electorala a fost a Partidului Initiativa Nationala, care le promitea alegatorilor ca le vor fi anulate cat ai clipi datoriile la intretinere si amenzile celor care au venituri mici, sub 500 de lei pe membru de familie.
Liberalul nu reproseaza contracandidatilor aproape nimic din campania pe care au dus-o, poate doar faptul ca Primaria Constanta a obstructionat afisajul pe blocuri de exemplu. ... Eu toata campania m-am confruntat cu parerea oamenilor care isi doreau o schimbare, dar care spuneau ca tot Mazare va iesi.
Suntem cei care am muncit in campania electorala alaturi de Dorel Onaca si Ion Popescu si vrem sa fim luati in seama.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
000 lei de la EximBank, pentru achitarea lucrarilor din campania electorala. ... 000 lei, ca sa-si achite lucrarile din campania electorala. ... "Gasca de panglicari a fostului Guvern Tariceanu s-a perindat in campania electorala de anul trecut la Harsova.
"Aceasta rubrica se adreseaza in primul rand acelora care ar dori sa se implice in campania mea electorala.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca nu crede in atacuri energetice sau in influente ezoterice, el precizand ca spusele sale referitoare la o persoana care nu avea ce sa caute la confruntarile din campania electorala au fost denaturate.
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Campania electorala pentru alegerile locale din 10 iunie incepe maine, cu 30 de zile inaintea scrutinului, si se va incheia sambata, 9 iunie, la ora 7.00, informeaza Mediafax.
Campania electorala pentru alegerile locale incepe astazi si se va incheia sambata, 9 iunie, la ora 7.00.
google-analytics.com