Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (2.86 secunde)
Incidentul dintre cei doi dovedeste ca atmosfera din sanul coalitiei guvernamentale nu e deloc roz, iar lupta politica pentru castigarea unui post atat de important precum cel de primar de comuna poate degenera in acte de violenta chiar intre aliati.
Faptul ca sub stratul superficial de educatie si civilizatie exista primordialul orientat catre violenta? ... Dincolo de teoriile despre raul inerent, despre cruzime si violenta, mai importanta este provocarea - suntem capabili de a face rau atunci cand suntem provocati.
Am sentimentul si cred ca asta este sentimentul care ma copleseste, ca nu inteleg, nu inteleg lucruri ce se intampla noaptea, nu inteleg ura, violenta, dispret, nu le inteleg.
uciderea de prunci, violenta, pasiunea pentru betie si droguri, nestatornicia, nechibzuinta, frica de batranete, cinismul, ura fata de Dumnezeu. ... Prezinta pericol antisocial si provoaca violenta oriunde patrunde.
Artista doreste aplicarea unor programe pentru controlul animalelor, neincurajand astfel violenta impotriva acestora, ci doar respectarea unor drepturi atat ale oamenilor, cat si ale animalelor. ... Acest protest nu incurajeaza tortura si violenta fata de animale, ci aplicarea unor programe pentru controlul animalelor.
Pe 8 septembrie, in alveola din fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor a iesit pentru prima oara in strada sa protesteze pentru ca isi doreste aplicarea unor programe pentru controlul animalelor, neincurajand astfel violenta impotriva acestora, ci doar respectarea unor drepturi atat ale oamenilor, cat si ale animalelor si a reusit sa adune 600 de persoane la protestul pentru controlul animalelor fara stapani.
• Andreea Marin a spus ca motivul divortului de Stefan Banica nu a fost infidelitatea, ci violenta domestica. ... Sursele noastre zic ca era violenta salbatica.
Creste violenta sociala, si, oricat ar parea de ciudat unora, ea nu priveste decat foarte putin politicul si buna sau reaua guvernare, pentru ca, bine sau rau guvernate, tarile lumii cunosc exact aceleasi fenomene de polarizare sociala, chiar daca ritmul difera.
Expunerea la violenta in cadrul propriilor familii prin asistarea la conflicte intre parinti sau prin bataia copiilor ca metoda de pedepsire si disciplinare, poate afecta in mod grav dezvoltarea personala si integrarea in societate pe viitor, in viata de adult.
NEAM DE NEAMUL NOSTRU N-A CUNOSCUT VREODATA ATATA VIOLENTA, DEZMAT SI NESUPUNERE! ... Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodata atata violenta, dezmat si nesupunere ca la acest inceput de mileniu.
Pentru ca potentialul de violenta creste, nu scade. Si in loc de revolutie vom avea violenta oarba, care nu va face decat sa inrautateasca lucrurile.
playtech.ro:Istoria violenta a Lunii. ... Istoria singurului nostru satelit natural este mai violenta decat ne-am astepta. In 1970, cercetatorii au propus teoria impactului enorm, care presupune ca Luna este rezultatul ciocnirii Pamantului cu o alta planeta.
272 din 21 iunie 2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului dedica un intreg capitol protectiei copilului impotriva abuzului, neglijarii, exploatarii si a oricarei forme de violenta.
De fapt, intreaga perioada interbelica a fost marcata de violenta sociala, dominata de saracie si de consecintele Marii Crize economice din perioada 1929-1933.
Cand iubesc foarte mult, judecata le poate fi intunecata de furie si violenta. ... Considera ca violenta este un lucru rau si ca puterea cuvantului este cea mai buna.
Ii asigur pe romani ca nu-i voi mai permite presedintelui Iohannis sa rastoarne ordinea constitutionala, sa uzurpe calitati oficiale intrand abuziv in sedintele de guvern sau sa incite la dezordine sociala si violenta.
combaterea fenomenului de violenta domestica si violenta in scoli, contracararea procesului de scadere demografica precum si initierea masurilor de politica familiala destinate sa faciliteze situatia parintilor care muncesc.
Cu cat clasa politica e mai primitiva, cu atat accentul pus pe violenta e mai mare. Logica razboiului e o boala de care, din nefericire, a inceput sa sufere si societatea.
Toate acestea au determinat instaurarea in viata oamenilor a unui climat de nesiguranta, de intoleranta, de ura, a unei tendinte spre necinste, spre violenta, spre grosolanie, dupa modelul „elitelor“ noastre. ... Se amplifica climatul de violenta, crimele, pruncuciderile.
Toate acestea au determinat instaurarea in viata oamenilor a unui climat de nesiguranta, de intoleranta, de ura, a unei tendinte spre necinste, spre violenta, spre grosolanie, dupa modelul „elitelor“ noastre. ... Se amplifica climatul de violenta, crimele, pruncuciderile.
google-analytics.com