Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (2.95 secunde)
Geoana si echipa lui au gresit axandu-si campania preelectorala pe o singura idee: ... Asa cum Crin Antonescu a fost motorul in campania lui Mircea Geoana.
Campania electorala pentru alegerile partiale din 3 aprilie a inceput oficial sambata, la ora 7.00, si va tine pana la 2 aprilie, ora 7.00. Candidatul Aliantei D.A., Adriean Videanu), si-a inceput campania in Ferentari, adica exact in fieful principalului sau contracandidat, Marian Vanghelie.
Anemica si neinteresanta, campania electorala pentru alegerile locale bucurestene a intrat pe ultima suta de metri. ... Interesant este ca nici macar prezenta lui Marian Vanghelie - aceasta pata de culoare - nu a reusit sa anime cat de cat campania electorala.
Fostul candidat a afirmat ca va propune conducerii Organizatiei Bucuresti sa se faca o “analiza pertinenta“ privind modul in care a fost pregatita campania electorala in toate sectoarele Capitalei.
Cu toate acestea, in contextul deciziei luate de Alianta, organizatiile locale ale UDMR incep sa se pregateasca pentru campania electorala.
„Institutia Prefectului din Judetul Galati dezminte declaratiile facute de liderii Partidului Social Democrat cu privire la implicarea unor functionari din aparatul propriu al Prefecturii în campania electorala de la Cosmesti.
Presedintele PD, Emil Boc, s-a aratat dezamagit ca liberalul Dinu Patriciu a sponsorizat campania PSD impotriva lui Traian Basescu, calificand acest gest ca fiind "lipsit de colegialitate". "Nu ne-am bucurat cand am auzit ca lideri PNL au sponsorizat campania PSD", a spus Boc.
Multumit de semnaturile stranse Teodor Atanasiu s-a aratat multumit de cum se deruleaza la nivel national campania de strangere de semnaturi inceputa de PNL pentru retragerea trupelor romane din Irak.
Penelistii galateni au incheiat campania de stringere de semnaturi de la cei care sprijina ideea retragerii trupelor romanesti din Irak. ... Deputatul PNL de Galati Emil Strunga a anuntat ca la nivelul judetului s-a finalizat campania de stringere de semnaturi in vederea retragerii trupelor romanesti din Irak.
Un creditor a solicitat poprirea conturilor partidului pentru indestularea creantei sale din campania electorala prezidentiala a lui Adrian Nastase din 2004, fiind vorba despre 3,3 miliarde de lei vechi, sustine trezorierul PSD, Aristide Roibu (foto).
Dupa invocarea unui pact de neagresiune intre PD si PNL privind campania pentru europarlamentare, liberalul Bogdan Olteanu considera ca cele doua partide se afla, de doi ani, "intr-o perpetua" campanie electorala.
"Groza a motivat propunerea prin influenta de care Gheorghita ar dispune, iar Gheorghita ne-ar fi ajutat in campania electorala pentru Craiova.
a€žArpad Zoltan Paszkany a finantat cu sume uriase campania pentru alegerile locale din iunie 2004 a primarului Emil Boc si a Aliantei D.A. ... Acelasi inculpat din dosarul a€žGazetaa€œ a finantat cu sume mari campania electorala a Aliantei D.A.
Cozmin Gusa, fostul sef de campanie al PD in alegerile din 2004, a respins ieri legaturile sale cu strangerea banilor pentru campania electorala.
Daca scrutinul de ieri a decurs fara incidente, nu la fel se poate spune despre campania care a precedat ziua alegerilor, candidatii pastrandu-si vechile metehne de a imbia electoratul cu zahar si ulei.
Liderii liberali s-au intalnit ieri in Biroul Politic Central, conducerea PNL discutand despre modul in care partidul va actiona in campania pentru referendumul de demitere a presedintelui. Seful liberalilor, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca "PNL se va implica activ in campania pentru demiterea lui Traian Basescu".
Varfurile de lance in lupta electorala impotriva lui Basescu, Ludovic Orban si Dan Motreanu, s-au intalnit ieri pentru a pune la punct detalile organizatorice legate de modul in care va decurge campania.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ieri ca sumele cheltuite de PD si de sustinatorii presedintelui suspendat in campania pentru referendum sunt "uriase", ridicandu-se la aproximativ 12 milioane de euro, in timp ce campania PNL a costat, la nivel central, 400.000 de euro.
Potrivit unor surse parlamentare, cei doi au convenit sa mai aiba inca o runda de negociere luni sau marti, cu reprezentantii GMP, pentru a fi analizate in detaliu contractele Aliantei DA cu firma lui Felix Tataru, din campania electorala din 2004.
Ministrii liberali au identificat un argument pentru campania electorala a alegerilor europene: ... Ei au recomandat vineri alesilor locali ai partidului sa vorbeasca, in campania pentru alegerea primarilor si consilierilor, masurile luate de guvern pentru sprijinirea comunitatilor.
google-analytics.com