Cautare

2853 de rezultate pentru "campania stop violenta unifight" (2.64 secunde)
Campania de dinainte de campanie Chiar daca oficial inca nu se intampla, de buna vreme ne aflam in campanie electorala.
Dosarele penale care implica lideri importanti ai PSD, oricat de discutabile ar fi unele dintre ele, oricat de curioasa ar fi sincronizarea acestora cu campania electorala, se tin lant. ... La acest moment, pentru cei mai multi dintre pesedisti, ciomageala interna pare a fi mai interesanta decat campania electorala.
Conform sloganului sub care se deruleaza campania de 600.000 de euro pentru Programul SAPARD - "Daca stii, ai ", cei de la Mercury Promotions SRL au stiut cum sa inlature concurenta - 17 firme fiind inscrise in "lista lunga " a selectiei ofertelor, iar opt firme trecind de selectia prealabila si ajungind pe lista scurta.
Regiunea Campania, Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Salerno/Intertrade si Camera de Comert, Industrie si Artizanat din Caserta in colaborare cu Camera de Comert Italiana pentru Romania au prezentat recent, la Hotel Intercontinental din Bucuresti, la Club Lounge, evenimentul de degustare cu ocazia Zilei Europene a Mozzarellei dde Bivolita din Regiunea Campania D.O.P.
Vedeta TVR s-a fotografiat cu sute de oameni pentru Campania Esti Roman” Totodata, cu ocazia acestui festival, Iuliana Tudor a promovat si Campania pe care a initiat-o alaturi de Image PR, sustinuta de Creart si TVR:
In luna octombrie, campania World Vision Romania "Vreau in clasa a noua" are loc in restaurantele KFC si Pizza Hut. ... De aceea, in fiecare an, sustinem campania "Vreau in clasa a noua", initiata de World Vision Romania.
Din 20 ianuarie si pana in 30 martie, Centrofarm deruleaza campania medicala de prevenire si informare privind bolile cardiovasculare, in 11 farmacii din Bucuresti, in cadrul Programului Castiga Viata.
In perioada 10 decembrie - 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group Romania, deruleaza campania sociala "Imparte bucurie", prin care cumparatorii pot participa la crearea unui Craciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achizitionand pentru ei un brad de Craciun, la pret redus.
Initiativei i s-au alaturat Grupul de Companii Novomatic, Asociatia organizatorilor de jocuri de noroc Rombet, precum si o serie de companii, blogeri si media, fara de care campania ar fi fost imposibil de realizat.
Campania Euromelanoma Day 2017 are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce si este organizata de catre Societatea Romana de Dermatologie in parteneriat cu EADV (European Academy of Dermatology and Venerology) si EADO (European Association of Dermato Oncology).
Aceasta campanie are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce, SRD organizand campania in parteneriat cu Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie.
Actiunea in forta a procurorilor DNA pune mari probleme pentru campania electorala aflata in derulare. ... "Povestile de genul Becali sunt o modalitate de a duce discutia din campania electorala, pe teme care sunt absolut penibile.
Toata lumea vorbeste non stop de Flacara violet. ... La cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM ale presedintelui, Aliodor Manole l-a insotit pe Traian Basescu si a stat in timpul emisiei in apropierea preşedintelui.
In campania din 2004, Traian Basescu a lansat trei idei mari si late pe care e bine sa la reamintim:
candidatul USL este Dragos Frumosu care mimeaza concurenta, fiind practic inexistent in campania din sectorul 2.
Stop! ... In anii de opozitie galagioasa, in campania electorala nu ni s-a promis nici realpolitik, nici un zel inca mai abitir decat al lui Basescu in slujirea intereselor altora, impotriva interesului national.
Doctorul Magdalena Ciobanu, coordonatorul Programului National Stop Fumat si expert pentru controlul tutunului la OMS, ne avertizeaza ca fumatul constituie cauza a 90% din decesele prin cancer pulmonar, a 75% din decesele prin bronsita si emfizemu si a aproximativ 25% din decesele prin boli cardiovasculare.
Si in timp ce Guvernul-bun, rau, cum este, care este (dar este!), iar ministrul de Stat, Adrian Videanu isi zambeste intentia - proclamata deja ca succes, desi PSD mai are putin si face stop cardiac -, de a bate in cuie ordonanta de urgenta privind cota unica de impozitare (de la 1 ianuarie 2005), fondurile publice isi urmeaza cursul (a)normal.
Rafila vrea schimbarea numelui in certificatul "Stop-Covid". ... Un nou proiect ar intarzia campania de vaccinare. O noua sedinta a coalitiei are loc astazi.
Nu are bani sa-si trimita copilul la scoala, dar e beat non stop, ca sa uite de griji. ... Marea problema este campania electorala.
google-analytics.com