Cautare

2931 de rezultate pentru "camera" (4.79 secunde)
Guvernul sustine pastrarea cvorumului cu prelungirea programului de vot intre 7:00 - 23:00 Plenul Camerei Deputatilor se reuneste miercuri pentru a discuta, in calitate de prima camera sesizata, proiectul de aprobare a OUG privind functionarea Curtii Constitutionale, relateaza Agerpres.
Oferta cuprinde un pachet special pentru perioada 29 aprilie - 2 mai (trei nopti cazare plus o noapte gratuita, mic dejun, cina festiva cu bucate traditionale) la pretul de 3,2 milioane lei de persoana, in camera avand confort de trei stele.
Camera de Comert si Industrie Oltenia (CCI) si Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) au ajuns la cutite.
Pentru Pasti, o camera dubla de lux, la un pachet de doua zile este 625 RON, de trei zile 895 RON, iar de patru zile - 1.165 RON.
Conform Constitutiei Japoniei, bugetul va fi adoptat in urmatoarele 30 de zile de la trimitere la House of Councillors, dupa aprobarea de catre Camera inferioara a Parlamentului, chiar daca Camera superioara respinge sau nu voteaza bugetul.
Dupa unii, o decizie care, odata validata si de Camera Deputatilor ar putea conduce la concretizarea amenintarii basesciene contra PD-L:"Vedeti ce faceti la Parlament, ca daca va mai pleaca oameni, va pun un premier independent!" Este vorba despre respingerea cererii de reexaminare formulata de presedintele Traian Basescu asupra legii privind reducerea TVA la 5% la alimentele de baza, miercurea trecuta, in Camera Superioara a Parlamentului, camera care a mentinut, astfel, textul legislativ initial.
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
Evenimentul a fost organizat ieri, la Casa Universitarilor din Craiova, de catre IPA CIFATT, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj si in parteneriat cu firme din Cluj, Valcea, Galati si Bucuresti.
Bursa - Infiintarea Autoritatii de Supraveghere financiara a trecut de Camera Deputatilor Dan Radu Rusanu, tot mai aproape de functia "suprema" in Autoritate * Mircea Ursache, favorit pentru un post de vicepresedinte Camera Deputatilor a adoptat ieri Ordonanta de urgenta 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF).
Un nivel mai jos se afla crematoriul in sine, compus dintr-un hol lung care da in camera cuptoarelor dar si intr-o sala trista.
Camera a fost dotata cu o vatra si cu o absida - peretele acesteia fiind rotunjit. Camera a doua, lipita de cea cu absida, este considerata a fi fost locul in care Fecioara Maria dormea. Aceasta a doua camera era strabatuta intr-o laterala de un izvor.
Conform unui studiu facut anul trecut de Ajusto.ro, 49% dintre romani renoveaza macar o camera la fiecare curatenie sezoniera. ... Schimba covorul Sigur ti-ai dat seama cat de important e covorul intr-o camera atunci cand l-ai cumparat, schimband cu totul fata incaperii. ... Iar tablourile pot schimba complet o camera.
Ca judetul Constanta are probleme multe si deloc de trecut cu vederea este un aspect de care Parlamentul Romaniei, cu precadere Camera Deputatilor – ... Adicatelea, din punctul de vedere al lui Dan Mocanescu, Camera Deputatilor este un fel de…
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
"E clar ca majoritatea populatiei doreste o Camera cu 300 de membri, dar ne dorim, indiferent de riscuri sau atacurile mediatice, o Camera superioara, care sa reprezinte comunitatile locale, care sa fie aleasa de consilierii locali si judeteni, sa nu fie aleasa direct de populatie.
reducerea Parlamentului la o singura Camera, reducerea numarului de parlamentari, folosind o demagogie populista, pentru ca, din pacate, a fost un atac permanent, pentru discreditarea Parlamentului si a parlamentarilor, de care domnul Basescu se foloseste pentru a reduce principala instutitie a democratiei, Parlamentul.
Avand in portofoliu cel mult cinci ordonante de urgenta dintre cele 43 promise, restul aflandu-se in atentia Senatului, ca prima Camera sesizata, comisiile de specialitate ale Camerei urmau sa se intruneasca tot dupa-amiaza pentru a intocmi rapoarte asupra proiectelor de lege.
Iar din totalul de 203 proiecte de legi dezbatute de deputati in plen, in aceasta sesiune, pentru 113 Camera Deputatilor a fost Camera Decizionala.
595 EURO/ pers./ loc in camera dubla (PROMOTIE VALABILA DOAR IN PERIOADA 04/10 MAI 2015) GRUP MINIM DE 30 DE PERSOANE SUPLIMENT CAMERA SINGLE: ... - Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.);
Dupa ce senatorii pesedisti si peremisti au votat in bloc impotriva proiectului legislativ si legea a trecut de Senat la o diferenta de un singur vot, la Camera Deputatilor lupta dintre putere si opozitie se anunta si mai incrancenata.
google-analytics.com