Cautare

2931 de rezultate pentru "camera" (2.82 secunde)
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Camera Deputatilor: ... Proiectul trebuie sa treaca si de Senat Proiectul de lege privind eliminarea atributiilor Curtii Constitutionale de a se pronunta pe constitutionalitatea hotararilor Parlamentului a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 168 de voturi pentru, un vot impotriva si 16 abtineri.
La Camera Deputatilor USL a obtinut 58,63% dintre voturi, ARD - 16,50%, PP-DD - 13,99%, UDMR - 5,13%, la o prezenta la urne de 41,76%.
La Camera Deputatilor trebuie sa ramana 300 de alesi In Camera Deputatilor trebuie sa ramana 300 de parlamentari, iar la Senat, in functie de sistemul de vot ales, sa ramana nu mai mult de 100, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, care a facut un apel la membrii comisiei si la senatori sa nu plece in vacanta fara textul de modificare a Constitutiei adoptat in Senat.
Camera de Comert si Industrie Romano-Maghiara "Carpatia" in sprijinul intreprinzatorilor. ... Radetzky Jenõ, presedinte - Camera de Comert si Industrie Romano-Maghiara "Carpatia". ... Szabó Sándor András, consilier pentru proiecte si inovatii - Camera de Comert si Industrie a Judetului Fejér. ... Bíró Miklós, vicepresedinte - Camera Agrara Judeteana Szabolcs-Szatmár Bereg.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. ... Pentru exercitarea activitatii de consultanta fiscala, societatile comerciale trebuie sa fie autorizate de Camera Consultantilor Fiscali.
Incercand sa-si gaseasca spatii de cazare pentru care sa plateasca mai putin, studentii care muncesc in perioada verii adopta varianta unui apartament inchiriat in oras sau o camera in caminele din campusurile universitare. ... Aici vor plati cate 150 de lei de fiecare, si vor sta cate patru in camera.
Suprafata utila minimala pentru o garsoniera va fi de 37 mp, din care camera de zi trebuie sa aiba 18 mp (inclusiv spatiul pentru dormit), locul de luat masa - 2,5 mp, bucataria - 5 mp, încaperea sanitara - 4,5 mp, iar spatiul de depozitare - 2 mp.
Suprafata utila minimala pentru o garsoniera va fi de 37 mp, din care camera de zi trebuie sa aiba 18 mp (inclusiv spatiul pentru dormit), locul de luat masa - 2,5 mp, bucataria - 5 mp, încaperea sanitara - 4,5 mp, iar spatiul de depozitare - 2 mp.
In topul reducerilor urmeaza apartamentele cu o camera, al caror pret cerut a scazut cu 8,2%. ... In Brasov, conform imobiliare.ro, cel mai mult s-au ieftinit apartamentele vechi cu o camera.
Seria Mate promite extinderea duratei de viata a bateriei, integrand totodata noua tehnologie dual-camera Leica, pentru fotografii deosebite.
Cand a vazut ca am aparatul in mana s-a ridicat brusc de la birou si mi-a smuls camera foto din mana, tipand cat o tineau puterile. I-am cerut camera, explicandu-i ca nu este proprietatea ei si atunci mi-a sucit mana dreapta.
- in noaptea de 14/15.08.2010, injurul orei 05.30, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un portofel in care se aflau documente personale, carduri bancare si suma de 110 lei, fiind surprins de partea vatamata care dormea si fugind in momentul in care aceasta a inceput sa strige dupa ajutor, valoarea totala a prejudiciului fiind de 300 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 19.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras doua telefoane mobile, fiind surprins in dreptul usii de partea vatamata care se reintorcea in camera, valoarea totala a prejudiciului fiind de 500 lei, - in seara zilei de 17.10.2010, in jurul orei 23.00, prin usa de acces neasigurata, a patruns intr-o camera de camin dintr-un complex studentesc din sectorul 6, de unde a sustras un laptop si un portofel in care se aflau documente personale si suma de 130 lei, in timp ce colegul de camera al partii vatamate dormea in incapere, valoarea totala a prejudiciului fiind de 2.800 lei.
O parte din declaratiile de avere ale candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor au fost deja publicate ieri pe siteurile celor doua foruri legislative, o data cu trecerea termenului de rezolvare a contestatiilor.
Este vorba de Razvan Theodorescu, pentru Senat, Costica Macaleti, Doina Dretcanu, Mihai Malaimare si Catalin Buhaianu, pentru Camera Deputatilor, toti de la PSD^PUR, Liviu Cimpanu de la Alianta si Stefan Baban, de la PRM, ambii pentru camera inferioara a Legislativului.
In cursul zilei de ieri, Biroul Electoral Judetean Constanta a stabilit atribuirea mandatelor pentru Senat, respectiv Camera Deputatilor, la nivel judetean, in functie de voturile obtinute la alegerile din data de 28 noiembrie a.c.
COVASNA Senat Albert Almos (UDMR) - 55,62% Bokor Tibor (UDMR) - 68,6 % Camera Deputatilor Edler Andras (UDMR) - 67 % Marton Arpad (UDMR) - 56,29 % Olosz Gergely (UDMR) - 78 % CLUJ Senat Mihail Hardau (PD-L) - 50,23 % Camera Deputatilor Daniel Buda (PD-L) - 51,27 % Adrian Gurzau (PD-L) - 50,33 % DOLJ Senat Mircea Geoana (PSD) - 64,22 % Lia Olguta Vasilescu (PSD)- 62,91% Camera Deputatilor Ion Calin (PSD)- 59.45% Valeriu Zgonea (PSD) - 63.71 Claudiu Manda (PSD) - 65.32 % Petre Petrescu (PSD) - 57.68 % MEHEDINŢI Camera Deputatilor Doinita Mariana Chircu (PDL) - 51,19 %
- Pe noi ne-a interesat in primul rand sa reducem cheltuielile cu functionarea statului de la toate institutiile, incepand cu Camera Deputatilor. ... Stand doua zile, analizand cu foarte mare atentie, am vazut ca se poate renunta la aproape 17% din buget si Camera va functiona foarte bine.
Convocata in sesiune extraordinara in perioada 19-29 iulie, Camera Deputatilor va dezbate si se va pronunta prin vot asupra a 43 de proiecte de lege pentru aprobarea unor ordonante de urgenta.
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a lasat sa se inteleaga ieri, la o intalnire cu tinerii social-democrati, ca la Camera Deputatilor este greu sa se creeze „o bresa“ astfel incat Adrian Nastase sa ramana in functia de presedinte, in timp ce la Senat „s-ar putea sa fie mai usor“.
google-analytics.com