Pentru a nu stim cata oara Primaria a dat-o iar in bara cand a hotarat sa stabileasca sediul Biroului Electoral Municipal la Casa Casatoriilor. Pe langa faptul ca in ziua alegerilor s-au oficiat si patru casatorii (in conditiile in care biroul electoral ar trebui sa fie o institutie de siguranta maxima, iar accesul ar trebui drastic limitat), proprietarii imobilului s-au gandit ca este bine ca toaleta de femei sa stea inchisa pe toata durata zilei.

Femeia de serviciu, care s-a hotarat intr-un tarziu sa vina si sa elibereze calea catre toaleta, spune ca n-are nicio vina pentru ca grupul sanitar a fost inchis de vineri seara si... asa a ramas. Ca sa nu mai vorbim ca aceste toalete aratau jalnic, de parca n-ar fi intrat nici macar in deceniul al VIII-lea al secolului trecut. Asa ca, cele cateva doamne din Biroul Electoral Municipal, plus cele cateva ziariste acreditate pe langa BEM, fie au tras o fuga pana acasa cand a fost nevoie, fie s-au strecurat la "Barbati" sub stricta supraveghere a jandarmului care pazea biroul.

Una peste alta, am putea spune ca femeile din BEM s-au gandit cu groaza la filmul "4 nunti si-o inmormantare" atunci cand s-au uitat cu drag spre sala de oficieri si au intors capul cu groaza spre toaleta de femei!