Cautare

509 de rezultate pentru "alex ciobanu" (3.30 secunde)
Alex Ciobanu, tanarul creator de fuste midi din Republica Moldova, va fi stilist pentru o trupa care va participa la Eurovision. ... Sunt primii artisti pe care ii consiliez si de aceea am emotii", ne-a spus Alex Ciobanu. Acum, Alex lucreaza la doua colectii:
Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. ... Cele mai cautate fuste sunt cele din coton si poliester", ne-a spus Alex Ciobanu.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. ... Inspiratia de moment ii ofera lui Alex Ciobanu statutul de om talentat in croitul unor fuste cu adevarat spectaculoase. Cine este Alex Ciobanu?
Inca din 1995, primul an de tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), cele mai bune randamente s-au obtinut prin investitia in titlurile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF), potrivit Andreei Ciobanu, analist financiar Intercapital Invest.
Rosetti, nr.5, Bucuresti), a avut loc vernisajul expozitiei de pictura 'Gratie si Miscare', semnata de Vali Irina Ciobanu.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Razvan Ciobanu a murit pe loc. Creatorul de moda Razvan Ciobanu avea 43 de ani. ... Informatii despre Razvan Ciobanu pe Wikipedia Razvan Ciobanu (n.
Moartea lui Razvan Ciobanu tine prima pagina a presei cu titluri incendiare in genul: ... Decesul lui Razvan Ciobanu a ridicat numeroase semne de intrebare. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
Tensiunile politice din comuna Ciobanu au degenerat marti noaptea intr-un mod extrem de violent, fiind nevoie de interventia armata a politistilor pentru ca lucrurile sa nu se sfarseasca tragic.
El a afirmat ca deputatul Gheorghe Ciobanu, care a trecut la PSD, il va ajuta pe Sarbu in coordonarea campaniei.
Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. ... Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi.
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
Mihai Nedeieanu, Remus Tranca, Radu Boboc, Remus Enache, Tudor Baluta, Alex Gheorghe, Alex Dinu, Hery Kim, Robert Neciu, Andrei Petrescu, Alex Butoi, Ionut Georgescu, Alex Baciu, Stefan Popescu, Nicolas Oprita si Rares Cristea.
Deputatul Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD Deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu s-a inscris in PSD, conform presedintelui social-democrat Victor Ponta. Ponta a mai spus ca alaturi de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judetul Timis.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
Apoi, hodoronc-tronc, complet din senin, sotul ei Alex a venit beat acasa si a incercat s-o ucida. ... Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
In ciuda previziunilor pesimiste din industria materialelor de constructie, Auto Alex, lider in zona Banat la vanzarea en-gros de materiale de constructii grele si principalul jucator din piata materialelor de constructii en-detail in judetul Caras-Severin, a obtinut in semestrul 1 din 2010 o crestere cu 33% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2009.
Echipa lui Radu Vitan (1999) a inregistrat o remiza, scor 6-6 cu Galatasaray (goluri Catalin Tobos - 3, Alex Niculescu, Sergiu Dumitru, Stefan Pacionel), si trei infrangeri, 0-7 cu Bursaspor, 2-5 cu Eyupspor (goluri Eduard Piculeasa, Alex Niculescu) si 0-2 cu Besiktas, dar au castigat foarte mult la capitolul experienta.
Piesa este compusa de mine, muzica si text, iar orchestratia a facut-o Alex Cotoi la Global Records si sunt foarte mandra de ce a iesit. ... Si na, intr-o zi ne-am intalnit la studio, am mers, am scris niste versuri si am facut instrumentalul cu ajutorul fratelui Alex Cotoi.
Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez, fostul star ale baseball-ului american.
Spunem asta pentru ca directorul adjunct al ITM Constanta, Marius Ciobanu (foto), care fusese injurat la momentul controlului de catre administratorul "Quadro Industries", a primit scuzele de rigoare.
google-analytics.com