Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava a luat decizia propunerii ridicarii sprijinului politic pentru Aurel Olarean, sugestie care va fi inaintata catre forurile superioare de conducere a partidului.
„In cadrul sedintei s-a analizat situatia in care este pus Partidul Democrat dupa manifestarile domnului Olarean, de la sfarsitul saptamanii trecute, fata de angajatii Politiei Radauti. In aceste conditii, Biroul Judetean a luat in discutie aceste manifestari si a considerat ca imaginea PD a fost lezata intr-un mod inacceptabil“, a declarat Eugen Uricec, presedintele PD Suceava.
Biroul Permanent National (BPN) va lua in discutie aceasta problema si va propune Consiliului National de Coordonare aprobarea sanctiunii stabilite. Daca BPN va aproba ridicarea sprijinului politic, Olarean ar putea fi exclus din partid. Vizibil nervos de decizia luata de colegii sai, Olarean a parasit sediul partidului fara a face nici o declaratie fata de cele intamplate. El s-a urcat imediat in masina personala si, in timp ce dadea cu spatele, a lovit un autoturism parcat in fata sediului PD, avariindu-i farul din fata si bara de protectie.
Olarean si-a continuat drumul ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.