La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. Lizeanu, sector 2, pe M. Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P. Florian de 22 de ani, ambii din Bucuresti, care aveau asupra lor doua perechi de geamuri de oglinzi auto.
In urma cercetarilor efectuate de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in jurul orei 03.30, M. Razvan, avand complicitatea lui P. Florian, a sustras, prin demontare, geamurile oglinzilor de la un autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe Intr. 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos. Stefan cel Mare, sector 2.
Prejudiciul cauzat, de aproximativ 1400 lei, a fost recuperat si restituit partilor vatamate.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat.


La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S. MIHAIL de 81 de ani din Bucuresti, care, in jurul orei 12.10, a sustras din incinta unei societati comerciale din sectorul 1, produse alimentare in valoare de 21,05 ron.
Prejudiciul a fost recuperat si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu celin cauza in stare de libertate.

La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 6 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au depistat pe N. MARIAN de 30 de ani din jud. Dambovita, cunoscut cu antecedente penale, care, la data de 11.08.2010, in jurul orei 09.45, profitand de neatentia angajatilor, a patruns in punctul de lucru al unei societati comerciale situatin sectorul 2 si, dintr-un birou, a sustras un laptop.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 6 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.

La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie l-au depistat pe P. Samir de 23 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, care, in noaptea de 14/15.10.2010, profitand de usa neasigurata, a patruns intr-o locuinta din str. Anestinelor, sector 3, de unde a sustras o butelie pentru aragaz.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 10 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.


La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 13.45, lucratori din cadrul Setiei 15 Politie - Biroul Ordine Publica au prins-o in flagrant pe S. MARIA de 27 de ani din Bucuresti, imediat dupa ce a sustras un calorifer din fonta de la etajul 8 al unui bloc situat pe str. Turnu Magurele, sector 4.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cea in cauza in stare de libertate.

La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 15.35, lucratori din cadrul Sectiei 15 Politie - Biroul Ordine Publica l-au prins in flagrant pe S. DUMITRU de 26 de ani din Bucuresti, imediat dupa ce a sustras un calorifer din fonta de la etajul 5 al unui bloc situat pe str. Aliorului, sector 4.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.