Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (3.04 secunde)
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a dat Guvernului si Coalitiei un ragaz pana luni ca sa-si motiveze solicitarea. ... 3 din regulament, aceasta situatie nici nu se supune votului, nici la Biroul Permanent, nici Comitetului Ordinii de zia€œ.
Nu am reusit sa-l terminam , pentru ca , in jurul orei 18.30, s-a declansat diversiunea armata, o rafala ajungand si spre biroul nostru.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a acceptat ieri solicitarea Comisiei juridice de prelungire cu 15 zile - pana la 22 decembrie - a termenului de depunere a raportului asupra proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale.
Conducerea PC a anuntat ieri ca Biroul Permanent al partidului, care se va reuni la 21 ianuarie, va analiza cele doua curente de opinie antagonice din interiorul formatiunii, unul privind parasirea Coalitiei de guvernare, iar cel de-al doilea referitor la continuarea colaborarii cu PNL, PD si UDMR.
Presedintele organizatiei din sectorul 2, Neculai Ontanu, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, vicepresedintele Codrin ßtefanescu si purtatorul de cuvant Octavian Petrovici, presedintele filialei din sectorul III, Nicolae Marasescu, au facut pelerinaj la biroul lui Dan Ioan Popescu din sediul filialei pentru a-l indupleca sa se razgandeasca.
"In primul rind s-a discutat despre demisia domnului Copos din Biroul Politic, din Biroul National si din Consiliul National. El a justificat in felul urmator:
Biroul Permanent National (BPN) al PSD s-a desfasurat ieri la Sfantul Gheorghe.
In acest sens, presedintele Camerei, Adrian Nastase, a declarat ca "Biroul Permanent a constatat o neconcordanta intre solicitarea Ministerului Justitiei cu prevederile articolului 72, alin 2 din Constitutie, care prevede ca urmarirea si trimiterea in judecata penala se pot face numai de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie".
Conducerea Camerei Deputatilor urmeaza sa discute astazi din nou cererea Ministerului Justitiei de perchezitionare a caselor lui Adrian Nastase, dupa ce documentul, returnat MJ pentru corelari cu Legea Fundamentala, a facut cale intoarsa, in aceeasi forma, la Biroul Permanent.
La fel au stat lucrurile si in cazul sondajului emis zilele trecute de catre Biroul de Cercetari Sociale, care a cotat PRM-ul cu un punctaj mult mai mic decat cel evidentiat in precedentele sondaje.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a cerut ieri comisiilor de specialitate sa dea o mai mare atentie proiectelor de legi aflate in intarziere.
Iliescu a anuntat ca-si va sarbatori ziua aniversara la biroul sau situat in Strada Atena, unde are de lucru. "Nu voi organiza nimic deosebit, voi fi la biroul meu de lucru, cei care vor dori sa-mi transmita urarile lor vor fi bineveniti", a spus Iliescu.
Biroul Permanent National a decis ca mandatul parlamentarilor PD sa fie unul de sustinere a cererii semnate de Monica Macovei.
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Biroul Permanent al PNL Covasna a decis la 21 februarie inghetarea protocolului Aliantei, din cauza "incalcarii grosolane a acestuia de catre PD".
Gheorghe Ciuhandu a precizat ca la Biroul Politic al popularilor europeni nu s-a discutat despre acceptarea PD si "nici nu avea cum sa se discute" deoarece nu era in program.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a solicitat actualei conduceri a deputatilor sa discute problema de drept vizavi de "plangerea penala facuta de deputatul Dragos Ujeniuc referitor la modalitatea in care s-a discutat in Biroul Permanent chestiunea aprobarii perchezitiei".
Acesta a subliniat faptul ca doreste sa candideze pentru o functie in biroul politic al filialei municipale a PNL la alegerile din 27 mai.
In urma votului secret de vineri, Biroul Permanent Judetean al PNL a decis ca Nicolae Giurgiteanu sa fie propus pentru a asigura functia de subprefect pana la organizarea unui concurs.
La inceputul lui aprilie, Biroul permanent al Camerei Deputatilor a fost de acord cu externalizarea serviciilor de transport si cazare in strainatate pentru deputati.
google-analytics.com