Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (4.91 secunde)
Biroul Permanent Central al PNL si-a insusit propunerea si a transmis-o Delegatiei Permanente, care se va intruni sambata. ... Ea a precizat ca propunerea a fost facuta catre Biroul Politic Central, care si-a insusit-o si a transmis-o Delegatiei Permanente a PNL, care urmeaza sa ia o decizie in acest subiect.
Deputatul Mona Musca a informat ieri Biroul Permanent al Camerei Deputatilor ca a decis sa renunte la mandatul sau de deputat de Bucuresti. Secretarul Camerei Deputatilor, Ioan Muntean, a precizat ca Biroul Permanent a luat act de aceasta decizie, iar ea va fi comunicata si plenului Camerei.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri suplimentarea cu 7.998 de lei a fondurilor pentru cadourile simbolice care vor fi oferite de delegatia parlamentara a Camerei, condusa de presedintele Bogdan Olteanu, in vizita in China.
Acesta a venit sa-si ia o serie de lucruri personale din biroul de la Cotroceni, gest calificat de Vacaroiu drept "absolut normal si civilizat".
Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC), care s-a amenajat la parterul Prefecturii, functioneaza si este in directa legatura cu Biroul Electoral Central (BEC).
Potrivit documentului, Biroul Politic al Partidului Conservator s-a intrunit in sedinta extraordinara si a hotarat excluderea celor doi, deoarece au semnat declaratia de sustinere a presedintelui. ... Mai cu seama ca la votul democratic exprimat in Biroul Permanent cei doi au votat pentru demersul de suspendare", se precizeaza in comunicat.
"Daca era asa, ar fi trebuit ca tot Biroul Permanent National, inclusiv eu, sa demisionam, pentru ca toti am fost implicati in campanie", a maturisit senatorul.
"Daca era asa, ar fi trebuit ca tot Biroul Permanent National, inclusiv eu, sa demisionam, pentru ca toti am fost implicati in campanie", a maturisit senatorul.
Geoana a mai spus ca Biroul Permanent National a mandatat departamentele partidului sa finalizeze propria analiza a activitatii Guvernului Tariceanu II.
Ieri, Biroul Permanent al PRM a decis excluderea din partid a lui Dan Claudiu Tanasescu si Bebe Ivanovici, care "se fac vinovati de incalcarea obligatiilor statutare", se arata intr-un comunicat al PRM.
El a precizat ca nu exista niciun fel de indicii in legatura cu persoana care ar fi sustras nota de pe biroul lui Coldea.
Biroul Politic Executiv al PSD Bucuresti a solicitat ieri conducerii centrale excluderea din partid a vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu. "Biroul Politic Executiv al PSD Bucuresti, intrunit in sedinta marti, 12 iunie a.c.
Presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a apreciat vineri ca in aceasta vara PSD va incerca "sa vopseasca in rosu PNL", aratand ca s-a ajuns ca nici macar ficusii din biroul premierului sa nu fie mutati fara acordul PSD, transmite corespondentul Mediafax.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ca, de indata ce se primeste din partea Senatului un proiect de lege privind votul uninominal, va convoca Biroul Permanent pentru o eventuala sesiune extraordinara.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a anuntat luni ca Biroul Permanent National a decis sa il numeasca pe primarul orasului Slatina, Darius Valcov, in functia de presedinte interimar al PD Olt, iar senatorul Marin Bobes va fi presedinte executiv interimar al filialei.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun", si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect.
Biroul Permanent Judetean al PD Constanta s-a intrunit la sfarsitul saptamanii trecute pentru a analiza cercetarile sociologice efectuate intre lunile iunie si august, pentru 26 de localitati ale judetului Constanta:
"Este un text practic finalizat, au fost astazi (miercuri - n.r.) cateva sugestii, amendamente, propuneri, preluate si de la Biroul Permanent, dar si din partea unor sefi de departamente, care au fost incorporate.
Biroul executiv al PLD Galati este format din 23 de persoane, iar in functia de vicepresedinte au fost desemnati Paul Florea, Aurel Zamfir, Marian Debu, Marian Petcu, Mirela Praisler, Ionel Sarbu si Radu Manea.
PNL a depus la Biroul Electoral Judetean o contestatie prin care cere sesizarea Politiei in legatura cu incalcarea legii electorale de catre PLD prin lipirea de afise pe stalpii de iluminat si pe un troleibuz.
google-analytics.com