Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (3.16 secunde)
Totodata, Semcu a spus ca organizatia pe care o conduce nu are cum sa-l sanctioneze pe Patriciu pentru ca "biroul judetean nu este abilitat" sa ia astfel de decizii, ci doar "colegii din Biroul Municipal Ploiesti".
ßi presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, va beneficia de un televizor cu plasma in biroul sau, alaturi de mobila din piele alba, achizitionata inainte de Sommet-ul Francofoniei. Biroul lui Olteanu a fost amenajat, inaintea reuniunii, pentru presedintele Frantei, Jacques Chirac.
Discutii in Biroul Permanent au aparut si pe marginea textelor care precizeaza ca functionarii parlamentari nu pot sa mai faca politica, or, unii dintre ei sunt membri ai unor formatiuni politice, a explicat Ioan Oltean.
De asemenea a mai fost adusa discutie posibila alianta cu Partidul Democrat pentru viitoarele alegeri, Tudorel Chesoi a declarat ca Biroul Judetean si Biroul National al partidului nu s-a hotarat inca daca se va realiza acest lucru, declarandu-se insa impotriva acestei aliante si subliniind faptul ca relatiile dintre cele doua partide pe plan local nu sunt foarte bune.
Giurgiteanu a marturisit insa ca, desi seiful adaposteste corespondenta si documente strict secrete, Ciobotea pastrase cifrul din fabrica, iar documentele puteau fi accesate cu un pic de efort de oricine intra in biroul sau.
"Cine doreste sa candideze face o cerere, iar Biroul Permanent Judetean analizeaza si apoi poate mai scoate din ele. Biroul Permanent National este insa cel care hotaraste cine candideaza pe listele finale", a explicat deputatul Marinescu.
Ieri s-a constituit Biroul Electoral de Circumscriptie Firtanesti care va supraveghea alegerile din data de 3 decembrie.
Biroul Executiv al Actiunii Populare l-a desemnat prin vot unanim pe Max Badin, vicepresedinte al formatiunii, drept purtatorul de cuvant al AP.
Membrii Comisiei juridice au analizat o caseta trimisa inca din sesiunea trecuta de Biroul permanent al Camerei, pe care erau surprinsi deputati care votau folosind mai multe cartele de vot.
"Vina" in acest caz se pare ca a apartinut unei lipse de comunicari intre judet si municipiu, aceeasi lipsa de comunicare conducand si la necunoasterea hotararilor pe care le ia Biroul Permanent Judetean.
"Am avut discutii de peste un an in Biroul Permanent Judetean al PD si a fost un consens in ceea priveste candidatura deputatului Marinescu. ... Aceasta decizie va fi luata in Biroul Permanent Judetean, iar candidatii vor fi alesi dintre oamenii cu experienta", a precizat deputatul Valeriu Zgonea.
Biroul Judetean al PNTCD Constanta pregateste pentru Biroul National de Conducere al partidului, care va avea loc maine, o expunere de motive privind realizarea unui inedit pol popular crestin democrat.
Lista nominalizatilor Partidului Democrat pentru Consiliile de Administratie de la regii s-a modificat pe ultima suta de metri, Biroul Permanent Judetean al organizatiei trecand peste Biroul Municipal.
Urmand exemplul liberalilor de la centru, Comitetul Executiv al organizatiei doljene si Biroul Permanent Municipal au adoptat vineri seara o rezolutie privind excluderea din partid a tuturor celor care au aderat public la Partidul Liberal Democrat infiintat de Theodor Stolojan pe baza platformei Stolojan-Stoica.
In document se arata ca, in cele 12 luni de la inceputul anului, au fost efectuate lucrari de reparatii la cladirea in care se afla la ora actuala Serviciul Public Crese - Asistenta Sociala, Cultura, Sport, Igiena Publica, Serviciul ADPP, APIA, Biroul de Carte Funciara, biroul Muzeului de Arheologie "Callatis", precum si reabilitarea cladirii repartizate, tot cu ocazia sedintei din luna decembrie, Fiscului din oras.
Prin biroul consilierilor personali ai primarului Craiovei este agitatie: ... De altfel, Constantin Hertzog se afla ieri in biroul rezervat cabinetului primarului, unde era pus la curent cu mersul documentatiei de catre viitorul sau sef direct, Teodor Radu, consilier personal si sef al cabinetului din octombrie 2006.
Anuntul a fost facut de liberalul galatean dupa ce a pierdut lupta dusa pentru ocuparea fotoliului de membru in Biroul Politic Central (BPC) al PNL pe probleme sociale. ... Cei doi au fost alesi in functiile de vicepresedinte national si respectiv membru in Biroul Politic Central al PNL.
Vom informa in momentul in care se va constitui un astfel de dosar", a comunicat Biroul de presa al Ministerului Public.
Documentul contine un apel de solidaritate pentru seful statului, lansat de Biroul Permanent Judetean al PD, al carui lider este Stelian Dutu. ... "Este vorba despre un demers initiat de Biroul Permanent Judetean in urma cu doua-trei saptamani, prin care s-au urmarit doua lucruri:
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat cunostinta ieri de lista de dotari independente pentru 2007, in valoare de 15.300.000 de lei (153 de miliarde de lei vechi).
google-analytics.com