Cautare

2038 de rezultate pentru "biroul" (2.96 secunde)
Deputatii care nu-si vor justifica absenta de la plenul comun de marti sau de miercuri si nu vor prezenta, pana la sfarsitul lunii in curs, o cerere aprobata de liderul de grup si de Biroul Permanent al Camerei, vor fi sanctionati cu neacordarea indemnizatiei pentru sedintele de la care au absentat.
Galatenii s-au pronuntat pentru introducerea votului uninominal Reprezentantul PD Galati in Biroul Electoral Judetean, avocatul Mihai Boldea, ne-a declarat ca formatiunea politica din care face parte a depus o sesizare la Biroul Electoral Central, cerand reverificarea listelor suplimentare.
El a precizat ca, in urma propunerii venite din partea Comisiei juridice, Biroul Permanent a decis sa se solicite de la DNA documentatia privind faptele pentru care s-a solicitat avizarea inceperii urmaririi penale impotriva ministrului Paul Pacuraru, urmand ca, in raport cu documentele care le-au fost inaintate, sa stabileasca daca pot dezbate aceasta problema.
Biroul Permanent al Senatului apreciaza ca, prin scrisoarea in care teful Guvernului solicita eventuale date noi pe subiectul centrelor CIA in Romania, premierul incearca sa paseze acestei Camere raspunderea fata de solicitarea in acest sens a comisarului Franco Frattini.
"Noi am inceput, in cadrul partidului, consultarile cu cei care vor candida pe listele de consilieri locali si consilieri judeteni, am hotarat in biroul judetean si in biroul municipal ca cei care vor candida la functia de consilier local sau judetean sa aiba un program bine stabilit, in care sa-si propuna ce au de facut in conditiile in care vor reusi sa fie consilieri.
Biroul Electoral Central a respins, joi, semnul electoral al candidatului PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, precum si al acestei formatiuni pentru Bucuresti, la propunerea reprezentantilor PC si PNL in BEC, Vlad Hogea si, respectiv, Tudor Chiuariu.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
La Biroul Electoral Municipal si-au depus listele cu candidati PNL, Partidul Social Democrat "Constantin Titel Petrescu", PRM si Partidul Ecologist Roman. ... Nici la Biroul Electoral Judetean nu a fost inghesuiala, aceleasi partide amintite mai sus prezentandu-si listele cu candidati pentru avizare.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent pentru functia de primar general al Capitalei, prezentand peste 40.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii.
Biroul Electoral Municipal (BEM) a acceptat 17 candidaturi la Primaria Capitalei, intre care niciuna nu apartine vreunui independent, din cele 27 depuse. ... Pe langa cei trei independenti, Cornel Cernoschi, Sorin Oprescu si Nicolae Toteanu, Biroul Electoral Municipal a mai invalidat urmatoarele candidaturi:
Biroul Electoral Municipal a primit ieri o sesizare din partea PNL Galati ce vizeaza mai multi fluturasi electorali ai PD-L, despre care liberalii sustin ca ar reprezenta "o mita electorala". ... Sesizarea cu pricina a fost facuta initial la Biroul Electoral Judetean (BEJ), care a trimis-o apoi Politiei.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) a cerut clarificari de la Biroul Electoral Central in legatura cu materialele electorale care pot fi mentinute si cele care trebuie inlaturate din preajma sectiilor de votare pentru a nu-i influenta pe alegatori.
Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti (BEM) a anuntat marti la pranz ca toate buletinele de vot nule, din toate sectoarele Capitalei, vor fi reverificate. ... "Vom solicita deplasarea sub paza a buletinelor de vot nule din toate sectoarele, la Biroul Electoral Municipal, pentru reverificare si renumarare.
Situatie de neimaginat in teritoriu, unde, conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean, au fost declarate nule circa 35.000 de buletine de vot, ceea ce reprezinta peste 12% din totalul voturilor valabil exprimate.
Biroul de Conducere al PNTCD Sector 3 tine sa anunte ca nu sustine candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Generala al Capitalei.
Dupa contestatia de rigoare depusa de PNL - inca de aseara Adrian Stan a anuntat ca i-a fost anulat, la renumarare, un vot in mod gresit -, Biroul Electoral Judetean a facut, ieri, urmatoarea precizare:
"Se reorganizeaza Biroul Permanent Judetean, sunt desemnati Gheorge Stefan si Roberta Anastase pentru Galati, se face o propunere pentru Biroul Permanent Judetean si luni se aproba.
"Acolo unde nu s-a inteles disciplina de partid convocam imediat Biroul Judetean si, asa cum am procedat si la Varlezi, am actionat si in alte zone pentru excluderea celor care nu inteleg si nu se adapteaza disciplinei de partid care este fireasca si normala", a spus Durbaca.
"Acolo unde nu s-a inteles disciplina de partid convocam imediat Biroul Judetean si, asa cum am procedat si la Varlezi, am actionat si in alte zone pentru excluderea celor care nu inteleg si nu se adapteaza disciplinei de partid care este fireasca si normala", a spus Durbaca.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
google-analytics.com