Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.36 secunde)
Profitul net al BCR s-ar putea tripla in urmatorii trei ani fata de nivelul estimat pentru acest an, de 250 de milioane de euro, potrivit planului de dezvoltare, prezentat ieri de actionarul majoritar Erste Bank celor cinci societati de investitii financiare (SIF), care detin 30% din actiunile BCR.
Erste Bank nu va reusi sa cumpere mai mult de 3,5-4% din pachetul de 8% detinut de salariatii Bancii Comerciale Romane (BCR), este de parere Mihai Fercala, presedintele SIF 3 Transilvania, citat de NewsIn.
Serviciul este disponibil atat pentru cadrurile de credit, cat si pentru cele de debit si este gratuit.Extrasul de cont al cardului de credit va contine informatii privind numarul si tipul de tranzactii efectuate de la ultimul extras, suma minima de plata si termenul de plata, a mentionat directorul executiv al BCR.Prin introducerea celor doua facilitati pentru carduri, BCR intentioneaza sa creasca volumele tranzactionate.
De atunci incoace, au trecut prin faze asemanatoare angajatii Raiffeisen, BRD, BCR si ai altor cateva banci mai putin importante.
In cursul zilei de ieri, Andreas Treichl, directorul executiv al Erste Bank (banca austriaca ce detine pachetul majoritar de actiuni de la Banca Comerciala Romana-BCR) i-a trimis o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in care ii garanteaza reinnoirea liniilor de finantare pe termen scurt si mediu acordate BCR de catre banca-mama.
Banca Comerciala Romana (BCR) aduce la cunostinta clientilor sai, ca incepand de vineri, 16 octombrie a.c., ora 23:00 si pana sambata, 17 octombrie, ora 05:00 va intrerupe functionarea sistemului informatic care gestioneaza operatiunile cu carduri.
Managerii BCR spun ca se simte o revigorare pe segmentul de companii, unde exista cereri mai mari de finantare, iar la persoane fizice s-au diminuat problemele legate de plata creditelor Managerii BCR pe regiunea Oltenia au aratat, intr-o conferinta de presa organizata ieri, ca economia din aceasta zona are tendinte de revenire.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? ... Un fond alimentat cu 11 miliarde de lei din privatizarea BCR si alte privatizari. ... Hotnews.ro a incercat sa gaseasca urma banilor.
Pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) si-au aratat interesul investitori care detin active cuprinse intre 60 de miliarde de euro si aproape 1.000 de miliarde de euro.
Cumparatorul Bancii Comerciale Romane (BCR) va avea obligatia sa lis-teze banca in trei ani de la preluare si sa acorde dividende de minimum 40% din profitul net pe toata perioada pana la introducerea actiunilor pe bursa, au declarat pentru Mediafax surse din actio-nariat.
Actiunile Bancii Comerciale Romane (BCR) ar trebui listate la bursa anul viitor sau in cel mult doi ani, intrucat este una dintre cele mai profitabile societati romanesti si ar crea masa critica necesara pietei de capital, a declarat ieri presedintele executiv al bancii, Nicolae Danila.
Banca Comerciala Romana (BCR) a redus promotional dobanzile la anumite tipuri de credite, numai pentru imprumuturile care vor fi contractate de persoane fizice incepand cu 15 no-iembrie 2005, cu ocazia implinirii a 15 ani de la infiintarea bancii.
Astfel, decizia AVAS de a publica contractul de privatizare a Bancii Comerciale Romane (BCR) a crescut cotatiile SIF-urilor la BVB cu procente cuprinse intre 2,7% si 3,9%.
Actionarii majoritari ai BCR isi propun sa transforme noua achizitie in cea mai profitabila banca din intreg grupul Erste Bank, potrivit Deutsche Welle.
Debutul acestei saptamani a adus o bucurie pentru clientii Praktiker, fiind lansat pe piata cardul de credit "BCR MasterCard Praktiker" prin care utilizatorii pot obtine imprumuturi de pana la echivalentul in lei a 5000 euro.
Debutul acestei saptamani a adus o bucurie pentru clientii Praktiker, fiind lansat pe piata cardul de credit "BCR MasterCard Praktiker" prin care utilizatorii pot obtine imprumuturi de pana la echivalentul in lei a 5000 euro.
Dupa nereguli de peste 1.000 de miliarde de lei vechi, care au zguduit sucursalele Targu Jiu si Novaci ale Bancii Comerciale Romane si care au avut ca urmare arestarea directorilor, dupa neregulile semnalate in cotidianul nostru de la BCR Motru, cand s-a lasat cu schimbarea conducerii acesteia, sucursala din Motru dovedeste inca o data ca stie cum sa-si piarda clientii si sa fie expusa actionarii in judecata de catre acestia.
Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis saptamana aceasta la Pitesti si Oradea doua puncte de lucru pentru cumpararea de aur de la populatie si firme, a anuntat ieri institutia bancara.
In privinta primei oferte, BCR acorda prin creditul pentru nevoi personale in lei si valuta DIVERS BCR pana la 10.000 de euro pe maximum 10 ani, cu o dobanda promotionala fixa pe primele trei luni incepand de la 9%/an.
Banca Comerciala Romana (BCR) a modificat politica de comisionare, introducand comisioane pentru plata facturilor in numerar la ghiseu si eliminand altele, a anuntat ieri banca printr-un comunicat. Motivatia oficialilor BCR este aceea ca masurile luate vizeaza stimularea platilor electronice.
google-analytics.com