Cautare

7915 de rezultate pentru "bani publici risipiti" (3.96 secunde)
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
Antonescu a subliniat ca e platit din bani publici ca senator al Romaniei si ca isi exercita mandatul primit de la alegatori asa cum se pricepe. ... Dl Lazaroiu e platit pe bani publici ca sa fie ministrul Muncii.
de la prefecti la sefi de post, de la directori la functionari publici sunt folositi de multe ori sa oprime si daca s-ar putea sa suprime pe cei care sustin opozitia politica in totalul dispret al legii;
"Dorim alinierea salariilor tuturor functionarilor publici. Sa luam si noi la fel ca politistii, profesorii si alte categorii de functionari publici.
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica intitulata ,,Un stadion, doua stadioane, o suta de stadioane..." Va mai amintiti cu cata promptitudine a propus PDL Camerei Deputatilor infiintarea unei comisii de ancheta pentru evaluarea modului in care au fost cheltuiti banii publici pentru Stadionul National, in special pentru gazonul arenei?
intr-o incercare de a se da in stamba pe sticla in legea lor, dar pe bani publici. Ca doar tot pe bani publici s-au desfasurat si pana acum, incat nivelul cotei de incredere le-a scazut constant si a batut toate recordurile negative, coborand pana la haiosul procent de 15%.
Motivul pentru care s-a intamplat asta e acel tipar financiar care le-a indicat fiecaruia cu cati bani e confortabil sa traiesti, astfel ca mintea lor a lucrat pentru a atinge acel confort.
- Cand nu are bani, mananca legume salbatice acasa. Cand are bani, mananca aceleasi legume salbatice intr-un restaurant pretentios. - Cand nu are bani, merge pe bicicleta. Cand are bani, merge pe bicicleta de camera. - Cand nu are bani, alearga ca sa-si castige painea.
18 si 26 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 8,10, si 21 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 1, 12, 16 iunie Zile norocoase pentru bani: ... 10 si 20 iunie, 13, 26 Zile norocoase pentru bani: ... 15 iunie si 16 iunie Zile norocoase pentru bani:
Afaceri alimentate cu bani de la Ministerul Educatiei Omul de afaceri targujian Dan Radu Florea era cunoscut in anii 2000 - 2004 ca prieten al lui Nicolae Mischie, dar si ca un apropiat al sefilor din politia gorjeana.
Deputatul Relu Fenechiu, membru al Biroului Politic Central, s-a intrebat retoric "Cine plateste facturile dlui Traian Basescu", in conditiile in care numai mitingul de la Iasi a costat peste jumatate de milion de euro, iar oamenii au fost adusi cu autobuzele din toata tara si au primit bani, cazare si au fost plimbati la obiectivele turistice din zona.
O parte din bani, doar 30-40 la suta din bani ajung la echipa, restul sunt scosi prin diferite forme. ... Ne-au dat bani de cantonament si pentru alte cheltuieli.
Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune. ... Pentru dezvoltarea resurselor umane, stiti cati bani sunt alocati de la UE pentru reconversie profesionala, pentru...:
sunt un om care intelege perfect si dificultatile functionarilor publici sau ale celor din sectorul bugetar, care au salarii mici si li s-au taiat acum 25% din venituri;
"Nu a fost desfacut nici un contract de munca in 2005 si 2006, iar in 2006 nici macar alte sanctiuni nu s-au aplicat functionarilor publici din Prefectura Dolj", a declarat Octavian Popescu, seful Serviciului resurse umane din prefectura.
In plina criza financiara, functionarii publici afiliati la Alianta Nationala a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX se vor afla astazi in greva japoneza pe parcursul intregului program de lucru.
Mare parte din cresterea economica a fost generata de boomul imobiliar si de un consum excesiv de luat credite cu buletinul, deci nu a avut baza economica solida, o structura economica performanta, ci boomul imobiliar si consumul excesiv, care ajunsese sa faca din noi niste oameni care eram pe punctul sa credem ca putem trai toata viata fara sa obtinem bani, ca ne dau bancile.
Autoritatile locale care au primit la inceputul lunii aprilie bani din Fondul de Rezerva sunt obligate sa restituie sumele necheltuite pana vineri, potrivit unei ordonante de urgenta publicate marti seara in Monitorul Oficial.
Acum, dupa 1 iulie, ne vom reaminti sa socotim preturile si in subdiviziunile de mult disparute ale leului, anume in bani. ... Sigur insa noii bani vor aduce dupa sine si puzderie de tepe trase de infractori intreprinzatori care abia asteapta o asemenea pleasca pentru a-i reproduce pe imprimante.
• Monica Iacob-Ridzi, Elena Udrea si Radu Mazare au primit premiul "Pitiponceala politica pe banii nostri" "Se acorda politicienilor-vedeta, care isi fac operatii de imagine pe bani publici, injectand colagen media in fata opiniei publice.
google-analytics.com