Cautare

7915 de rezultate pentru "bani publici risipiti" (6.16 secunde)
Cei doi functionari publici craioveni care si-au recunoscut falsurile in fata procurorilor DNA si au fost suspendati de primarie au fost trimisi inapoi la serviciu de magistratii Tribunalului Dolj.
Explicatia functionarilor publici este ca precedenta lista era deja votata la data intrarii in vigoare a OUG nr. ... Lacunele legislative sunt exploatate la maximum de functionarii publici si de oportunisti.
Grefierii, functionarii publici, politistii si profesorii au dat statul in judecata ca sa isi dobandeasca drepturile salariale, iar multi dintre ei au castigat deja procesele. ... 000 de functionari publici din cadrul Aliantiei Sed Lex au dat anul trecut statul in judecata, pentru a obtine primele de vacanta.
Barometrul Global al Coruptiei 2009 al Transparency International face referire la 69 de tari şi analizeaza experienta cotidiana a oamenilor in ceea ce priveşte mita, coruptia sectorului privat şi coruptia la nivel inalt in sase institutii - partide politice, demnitari şi functionari publici, Parlament, afaceri si sector privat, sector juridic şi mass-media.
Premierul Victor Ponta a declarat marti ca, in contextul recesiunii, trebuie luate masuri pentru a combate risipa banilor publici. ... E foarte clar ca e nevoie de masuri, in primul rand de combatere a risipei si clientelismului in ceea ce priveste banii publici.
Potrivit deciziilor premierului, a fost eliberat Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici.
Victor Ponta a numit o noua conducere la Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Garda Nationala de Mediu, in locul fostilor presedinti, eliberati din functie.
Cu toate acestea, este necesar sa ne indreptam atentia asupra felului in care anumiti functionari publici sunt remunerati, mai ales prin raportarea la atributiile si responsabilitatile functiei respective.
Extrasele de Carte funciara vor putea fi obtinute, de la inceputul anului viitor, si prin intermediul notarilor publici, a declarat, ieri, Dumitru Manescu, presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania (UNNPR).
Federatia Educatiei Nationale solicita conducerii Ministerului Educatiei si Cercetarii o intrevedere de urgenta pentru a analiza situatia functionarilor publici din cadrul ministerului cit si al personalului contractual din Inspectoratele scolare, judetene si al Municipiului Bucuresti, a declarat, ieri, Catalin Croitoru, presedintele acestui sindicat.
41 de functionari publici de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Olt au calcat pe bec si se pare ca vor plati scump.
Castigurile anuale ale avocatilor si notarilor publici doljeni se ridica la cel putin 11 milioane de euro, indica estimarile din piata. ... Camera Notarilor Publici Craiova are 114 membri in patru din cele cinci judete ale Olteniei (Dolj, Gorj, Olt si Mehedinti).
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administratie Fiscala, a declarat la Iasi ca "greva functionarilor publici este inoportuna, nu se justifica si cred ca functionarii publici din Finante sunt folositi ca masa de manevra de conducerea sindicatelor sau a federatiilor sindicale care au organizat greva.
Stim ca aproape 600 dintre ei sunt avocati si notari publici, dupa cum au informat asociatiile de profil. ... In judet sunt inregistrati, de asemenea, 45 de notari publici.
Stim ca aproape 600 dintre ei sunt avocati si notari publici, dupa cum au informat asociatiile de profil. ... In judet sunt inregistrati, de asemenea, 45 de notari publici.
Guvernul a decis miercuri ca salariul mediu al celor 1,39 milioane de angajati din sectorul bugetar sa creasca in acest an cu 9,58%, in una sau doua etape, in lunile aprilie si octombrie, cu majorari mai mari pentru angajatii din invatamant, sanatate si functionarii publici.
Din pacate, cei care vor forma acest aparat nu vor mai fi functionari publici, ci vor fi transferati spre noua structura ca personal contractual. ... Obiectiile cele mai vehemente la adresa noii structuri le au sindicatele, care vad ca multi functionari publici isi vor pierde acest statut.
Ministerul Economiei si Finantelor a primit solicitari de la notarii publici sa modifice legislatia privind expertizele notariale, intrucat imobilele s-au ieftinit, preturile din piata imobiliara revenind la nivelul celor din 2006.
Numarul tranzactiilor cu locuinte si terenuri a scazut cu 34,8% in primul semestru, fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 162.724 operatiuni, iar valoarea impozitelor pe veniturile din transferurile de proprietati s-a redus cu 63%, la 214,3 milioane lei, potrivit datelor notarilor publici.
Hotarararea Inalte Curti de Casatie si Justitie care a echivalat medicii functionarilor publici va creste deficitul de medici.
google-analytics.com