PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
Potrivit unui comunicat al PSD Cluj dat publicitatii joi, cetatenii judetului Cluj sunt cei care au platit "indestularea clientelei politice locale a PNL, pe care domnul Tariceanu incearca sa o mentina la putere, sperand, totodata, si la indestularea celor de la Bucuresti". "Solicitam decontarea din pusculita PNL a tuturor cheltuielilor pe care premierul Tariceanu si suita lui fanariota le fac din bugetul public, pentru sustinerea campaniei electorale PNL", se arata in documentul citat.
Reprezentantii social-democrati sustin ca judetul Cluj este "marele castigator" al celei de-a doua excursii electorale a premierului, "care foloseste banii publici pentru a sustine candidatii PNL pentru alegerile parlamentare". "Daca primul ministru ar fi venit in Ardeal in alt moment, am fi putut sa-l banuim chiar de intentii pozitive fata de programele de dezvoltare a satelor si oraselor clujene. Dar cum luna noiembrie este perioada de campanie electorala si cum se stie ca partidul al carui presedinte este domnul Tariceanu se afla in descrestere rapida in preferintele alegatorilor ardeleni, singura concluzie este ca PNL isi face campanie electorala pe bani publici, iar domnul Tariceanu isi reduce propriile cheltuieli de campanie, ca si ale clientilor lui politici, folosindu-se de banii cetatenilor", au subliniat social-democratii clujeni.
Intr-un comunicat al Prefecturii Cluj se arata ca premierul Calin Popescu Tariceanu se va afla, vineri, intr-o vizita de lucru in judetul Cluj. Acesta va participa in comuna Geaca la receptia lucrarilor Proiectului SAPARD, care a vizat "Reabilitarea si Modernizarea Drumului Comunal DC 30, Geaca-Legi-Petea".