Cautare

7915 de rezultate pentru "bani publici risipiti" (3.43 secunde)
Functionarii publici care urmeaza în decursul unui an programe de formare cu o durata cumulata mai mare de 90 de zile, finantate din bugetul institutiei, se vor angaja în scris ca vor lucra în administratia publica o perioada determinata, proportional cu numarul zilelor de formare, a decis guvernul.Aceasta se stabileste de autoritatea sau institutia publica si poate fi cuprinsa între doi si cinci ani.
Functionarii publici au strans semnaturile necesare pentru a declansa azi, 16 octombrie, greva generala.
Articolul 175 din Codul penal se interpreteaza in sensul ca medicul chirurg - angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata intr-o unitate spitaliceasca din sistemul public de sanatate, trimis in judecata sub acuza savarsirii infractiunii de luare de mita prevazuta de articolul 289 Cod penal - se incadreaza in categoria functionarilor publici prevazuta la articolul 175 alineatul 1 litera c) Cod penal, sau in categoria functionarilor publici prevazuta la articolul 175 alineatul 2 Cod penal?", judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au stabilit ca medicii intra in categoria reglementata de articolul 175 alineatul 1 litera b teza a adoua, care spune ca "functionar public, in sensul legii penale, este persoana care, cu titlu permanent sau temporar, cu sau fara o remuneratie, exercita o o functie publica de orice natura".
Intre timp, Traian Basescu pierde controlul investitiei, fiind nevoit sa dea si banii risipiti pe studiile cu podul. Votul in Consiliul General capata o miza enorma, cu putin timp inainte de alegerile generale si prezidentiale.
Anul tehnocratilor a fost un an sabatic in domeniu, Ciolos nereusind sa prezinte la bilant lucrari finalizate, ci doar promisiunea terminarii in 2017 a circa 60 de kilometri de autostrada risipiti pe mai multe tronsoane, mostenite de la Ponta.
Ati putea sa va sporiti castigurile, insa nu trebuie sa le risipiti pe cadouri prea multe sau pe nimicuri nefolositoare.
noi ne amestecam in trebile ei?“), isi poate permite sa uite cu cata „mandrie nationala“ au plecat romanii sa culeaga capsuni in Spania si cu cata „aroganta“ au intors spatele Romaniei vreo trei milioane de compatrioti, risipiti, la ora aceasta, prin lume, cautand sa obtina ce nu puteau sa obtina acasa.
Nici pe vremea cand navalirile parjoleau, periodic, principatele si nici pe vremea fanariotilor n-au existat atatia romani risipiti in lume.
Amenajarea canalizarii din vecinatatea Liceului de Chimie - tronsonul paralel cu strada Pascani -, finalizata la sfarsitul anului trecut, a fost facuta cu bani din bugetul Craiovei, fara ca primaria sa detina in patrimoniu obiectivul.
'domne, nu s-au cheltuit bani publici, nu s-au incasat bani publici, ca atare, cetatenii Romaniei nu au fost pagubiti'.
In schimb, cifrele cu care acelasi minister jongleaza pe banii publici sunt socante. ... Caci ei stiu dinainte tot ce e necesar ca informatie pentru a castiga orice contract pe bani publici.
La departamentul de stiri al televiziunii publice, platita din bani publici, lucreaza 320 de jurnalisti, cat lucreaza la televiziunile private la un loc, asta este anormal.
O ancheta parlamentara asupra activitatii ei ca ministru al turismului a recomandat deschiderea unei anchete penale cu privire la modul in care a folosit banii publici.
Risipa pe bani publici in cea mai grea perioada a scumpirilor. ... Serurile vor expira in curand, iar Guvernul va fi nevoit sa plateasca si pentru distrugerea lor, tot din bani publici.
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta.
- Bani: La inceputul lunii vei cheltui foarte multi bani. ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... Ar fi bine sa iti faci un program echilibrat din care sa nu fie omisa odihna - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani:
Subdiviziunile leului sint banii, pentru care s-au emis monede metalice de 1 ban, 5 bani, 10 bani si 50 de bani.
Viceprimarul PDL Marinica Dinca propusese ca acesti bani sa fie luati de la Imagine si alocati reparatiei de strazi:
Acelasi subantreprenor mai are de executat 1,7 km de drum între Melinesti si Bodaiesti, dar pe alt proiect si cu alti bani de la guvern. ... „Daca mi-ar fi dat bani, as fi terminat drumul de mult, dar ei mi-au dat bani cu târâita.
gardienii publici...
google-analytics.com