Realitatea informeaza : Antonescu, despre Lazaroiu: E un politruc marunt care se ocupa de USL in loc de ministerul Muncii
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca Sebastian Lazaroiu este "un politruc marunt care a fost rasplatit in mod aberant cu functia de ministru al Muncii", de care acesta nu se ocupa "niciodata". Declaratiile au fost o reactie la spusele lui Lazaroiu, conform caruia Sorin Oprescu, nu Crin Antonescu, ar urma sa fie candidatul USL la prezidentiale.
Solicitat sa comenteze remarca ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu, ca Sorin Oprescu si nu Crin Antonescu ar fi speranta USL pentru prezidentiale, dar si ca liberalul s-ar afla intr-un somaj mascat, liderul PNL a afirmat: "Sorin Oprescu cred ca este speranta dlui Lazaroiu, pentru ca USL nu de candidati la prezidentiale duce lipsa, ca sa fie disperata sa-l bagam pe Sorin Oprescu sau pe altcineva".
Antonescu a subliniat ca e platit din bani publici ca senator al Romaniei si ca isi exercita mandatul primit de la alegatori asa cum se pricepe. "Cred ca alegatorii mei au auzit de mine, stiu cum ii reprezint, ramane sa aprecieze daca o fac bine sau nu. Dl Lazaroiu e platit pe bani publici ca sa fie ministrul Muncii. Or, de la intrarea in mandat, dl Lazaroiu nu ne ofera in aceasta calitate - nici macar la nivel de informatii - decat consideratiile sale despre mine, despre Sorin Oprescu, despre Victor Ponta, Alba ca Zapada. Cred ca are discernamantul sa se gandeasca cine este intr-un somaj platit sau, daca nu cumva face alte lucruri decat cele pentru care e platit din banii publici", a comentat Antonescu.
Liberalul a apreciat ca Sebastian Lazaroiu este "un politruc marunt care a fost rasplatit in mod aberant cu o functie nu numai importanta, dar foarte grea si de care nu se ocupa niciodata".