Cautare

7914 de rezultate pentru "bani publici risipiti" (8.63 secunde)
- Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: ... - Bani: Va trebui sa dai bani in toate partile si acest lucru iti va crea serioase probleme. ... - Bani: ... Este o perioada in care te poti confrunta cu migrene sau dureri de dinti - Bani: ... - Bani: ... - Bani:
Iata ca acum le-am pus laolalta pe cele mai cunoscute metode care te lasa fara bani cat ai zice peste.
De acolo vom afla, probabil, si cine este culpabil de tradarea intereselor nationale, prin indatorarea tarii cu peste 30 miliarde de euro in numai 6 luni, bani risipiti aiurea, precum apa in nisip.
Un raport al Curtii de Conturi a reliefat ca institutiile bugetare din judet au facut cheltuieli nejustificate cu avocatii.
Desi in ultima vreme ati castigat destui bani, ati cheltuit cu repeziciune absolut tot. ... Feriti-va de investitii mari, al caror profit nu este pe masura si nu va mai risipiti absolut toti banii.
Inaltii functionari publici care vor sa candideze la alegerile parlamentare vor fi nevoiti sa demisioneze din functie, potrivit unei ordonante de urgenta adoptata, miercuri, de Senat.
Ordinul prefectului a fost emis pe baza mai multor legi, a anticoruptiei din 2003, a administratiei publice locale, a statutului alesilor locali si a institutiei prefectului si in baza unor puncte de vedere ale Ministerului Justitiei, Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si Autoritatii de Control a Guvernului.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri, la Congresul Ligii Alesilor Locali ai partidului desfasurat la Poiana Brasov, ca Executivul intentioneaza sa acorde salarii mai mari functionarilor publici pentru a-si face mai bine treaba.
Conform unui comunicat de presa al Institutiei Prefectului, subprefectul Végh a sustinut, in 20 decembrie, la INA, un examen pentru atestarea pe post si intrarea in corpul inalt functionarilor publici.
Comportamentul unei parti importante din functionarii publici ai institutiei le-a dat de furca autoritatilor judetene.
Deputatul PSD Dan Mihalache a declarat ieri ca Agentia pentru Strategii Guvernamentale (ASG) trebuie desfiintata, intrucat nu si-a dovedit viabilitatea si cheltuieste in mod inutil banii publici.
Functionarii publici si personalul contractual din administratia publica amana greva generala anuntata pentru luni pana in 16 martie, data la care ar urma sa fie finalizate negocierile cu Ministerul Muncii pe proiectul de Ordonanta de Urgenta privind sporurile si indemnizatiile.
Acesta acopera 69 de tari si analizeaza experienta cotidiana a oamenilor in anul anterior in ceea ce priveste mita, coruptia sectorului privat si coruptia la nivel inalt in randul partidelor politice, demnitarilor si functionarilor publici, in afaceri, justitie si mass-media.
Am absolvit studiile necesare pentru a fi in categoria inaltilor functionari publici, dar voi fi clar inalt functionar public dupa ce voi trece de concurs. ... 341/2007 privind intrarea in categoria inaltilor functionari publici arata ca, practic, prefectii care nu au dat concurs national nu sunt inalti functionari publici.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
Pasii necesari pentru salarizarea corecta a functionarilor publici. ... Unele dintre punctele de vedere oficial exprimate de functionarii publici este, in opinia mea, unul extrem de corect si trebuie sa fie luat in calcul de Guvern in incercarea de a gasi o solutie viabila la acest conflict de ordin social.
Functionarii publici din finante ameninta din nou cu greva generala. ... Presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici, Sebastian Oprescu, a anuntat in cursul zilei de ieri, ca guvernantii mai au timp pana joi, cand va avea loc o ultima discutie cu reprezentantii Ministerului de Finante.
Pana la data de 25 a fiecarei luni, notarii publici au obligatia platii impozitului pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare din patrimoniul personal, incasat in luna precedenta, pe baza de ordine de plata pentru trezoreria statului (OTP), a declarat Vasilica Mihai, directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Functionarii publici care urmeaza în decursul unui an programe de formare cu o durata cumulata mai mare de 90 de zile, finantate din bugetul institutiei, se vor angaja în scris ca vor lucra în administratia publica o perioada determinata, proportional cu numarul zilelor de formare, a decis guvernul.Aceasta se stabileste de autoritatea sau institutia publica si poate fi cuprinsa între doi si cinci ani.
Functionarii publici care urmeaza în decursul unui an programe de formare cu o durata cumulata mai mare de 90 de zile, finantate din bugetul institutiei, se vor angaja în scris ca vor lucra în administratia publica o perioada determinata, proportional cu numarul zilelor de formare, a decis guvernul.Aceasta se stabileste de autoritatea sau institutia publica si poate fi cuprinsa între doi si cinci ani.
google-analytics.com