Cautare

7915 de rezultate pentru "bani publici risipiti" (5.49 secunde)
Pentru ca asta inseamna mai multi bani in buzunarele romanilor si lucrul asta s-a simtit. ... - Sa presupunem ca, astazi, 7 milioane de romani ies la pensie in urmatorii 10 ani pe calculele maculaturii de cenzura, primesc pe luna 51 de lei si 20 de bani.
Explicatia oficiala a autoritatilor este aceea ca titularii trebuie lasati sa dispuna de activele lor si ca, daca acestia au nevoie de bani, este mai bine sa ii poata obtine acum decat sa astepte un an sau doi pina cand va ajunge Proprietatea la BVB.
Mai multi bani vin dinspre impozitele indirecte, adica din accize si TVA. ... Si asa, bugetul pierde bani, consumatorii platesc produsele cat nu fac, iar oficialii cauta alte taxe si impozite pentru a acoperi golul din buget.
Loredana Grosu, purtator de cuvint in cadrul Corpului Gardienilor Publici (CGP), spune ca situatia se datoreaza neadoptarii regulamentului de aplicare a actului normativ.
PSD va instiinta Delegatia UE la Bucuresti si Congresul puterilor locale si regionale al Consiliul Europei in legatura cu abuzurile facute de actualii guvernanti, care “au dat startul discriminarii functionarilor publici pe criterii politice“, a declarat ieri senatorul PSD Cristian Diaconescu.
Totodata, prin motiune deputatii solicita incetarea imediata a oricaror actiuni de deprofesionalizare si politizare, menite sa pericliteze stabilitatea institutiilor administrative, precum si respectarea legislatiei cu privire la criteriile de intrare in randurile functionarilor publici, evaluarea, promovarea, sanctionarea si schimbarea din functie a acestora.
90/2001, privind organizarea Guvernului si Legea functionarilor publici 188/1999. ... Functionarii publici vor fi doar tehnocrati, structurile de conducere fiind ocupate de oameni care vin si pleaca cu Guvernul“, a afirmat Petre.
Astfel, salariul de baza al managerului public se calculeaza in conformitate cu reglementarile legale pentru functionarii publici, prin insumarea salariului de baza corespunzator functiei de consilier, gradul profesional, treapta de salarizare, indemnizatia de conducere echivalenta gradului profesional si prin calcularea sporului corespunzator functiei.
Toti functionarii publici din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta vor detine pana la sfarsitul anului viitor Permisul European de Conducere a Calculatorului (ECDL).
Toti functionarii publici din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta vor detine pana la sfarsitul anului viitor Permisul European de Conducere a Calculatorului (ECDL).
Social-democratii au de gand sa constituie comisii de monitorizare a activitatii noilor prefecti, dupa ce acestia au renuntat la politica si au devenit inalti functionari publici. ... Cristian Diaconescu a precizat ca prefectii si subprefectii numiti pe algoritm politic in functii au fost declarati, pur si simplu, inalti functionari publici.
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
Conducerea Camerei Deputatilor a amanat pentru saptamana viitoare adoptarea unui regulament intern privind functionarii publici din structura serviciilor Camerei, unii membri ai Biroului Permanent avand obiectii fata de faptul ca functionarii de la grupurile parlamentare nu vor putea face politica.
Este vorba despre o serie de drepturi si revendicari, sustinute de functionarii publici si personalul contractual, membri de sindicat.
Ei sunt inalti functionari publici si beneficiaza de un anumit statut. In cazul sefilor de servicii deconcentrate care nu sunt functionari publici va trebui sa nominalizam alte persoane care sa duca la capat programul nostru de guvernare.
In timp ce oferirea unor posturi a ramas inca la nivel de barfa, ministrul pentru relatia cu parlamentul, deputatul Mihai Voicu, a declarat ca toti directorii care nu sunt functionari publici ar trebui sa inceapa sa-si faca bagajele, iar functionarii ar trebui sa fie ascultatori daca vor sa-si pastreze functiile.
Senatorii Comisiei de aparare au adoptat ieri Legea privind statutul ofiterilor de informatii, stabilind ca Serviciile secrete se vor demilitariza, iar ofiterii nu vor mai avea grade militare, ci vor fi functionari publici.
Vicepresedintele democrat Mihail Boldea a vorbit ieri despre raportul de control realizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) din care reiese ca autorizatiile de construire semnate de arhitectul sef Eleonora Marin din Primarie, de la data de 23 ianuarie 2006 si pana astazi, nu au acoperire legala.
94 din Legea nr.188/1999 privind Statutul functionarilor publici, republicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 365 din 29.05.2007, prevede situatiiile in care raportul de serviciu al functionarilor publici „se suspenda de drept“.
Afisand pe sticla ghiseelor "Greva de avertisment" si purtand pe brat banderole albe, functionarii publici constanteni s-au alaturat, ieri, protestului Sindicatului National al Functionarilor Publici. ... "In judetul Constanta, 400 de functionari publici au participat la greva de avertisment.
google-analytics.com