Fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a povestit, duminica, in timpul unei vizite la Cluj-Napoca, doua bancuri la adresa lui Traian Basescu, pe care l-a comparat cu un varcolac.
• "Domnul Basescu, in ultima vreme, ne tot ameninta, ca nu o sa luam bani de la FMI, ca nu o sa avem cu ce plati salariile si pensiile, ca o sa dizolve Parlamerntul. Ne si vezi, toti zgribuliti unul langa altul, Tariceanu, Orban, Vosganian, Antonescu, cu totii zgribuliti si cu ochi sticlosi si coama zburlita de varcolac, domnul Basescu, la fereastra Casei Poporului, strigand: 'O sa va dizoooolv, o sa va dizooolv' si noi spunand 'Nu ne dizolvati! Mergem si la referendum, mergem si la croitor, mergem unde vreti dumneavoastra!' Nu domnule!", a spus Varujan Vosganian, in aplauzele catorva sute de membri si simpatizanti PNL.
• Liderul liberal nu s-a oprit aici, ci a continuat cu un alt banc despre presedintele in exercitiu: "Zice ca domnul Traian Basescu intr-o dimineata s-a incumetat sa se uite in oglinda", a inceput Vosganian, intrerupt de rasetele si aplauzele liberalilor. "Nu s-a terminat, desi vad ca era destul....si a intrebat 'Oglinda oglinjoara, cine e cel mai bun presedinte din tara' si oglinda i-a raspuns: 'Da-te la o parte sa vad'".