Presedintele PSD, Victor Ponta, raspunde acuzatiilor aduse, vineri, de presedintele PDL, Emil Boc, potrivit caruia Opozitia incearca sa ridice un zid impotriva Justitiei, prin "exploatarea mediatica a unei actiuni legale".
"Emil Boc, astazi, a fost corect. Arestarea lui Nicolescu este pusa si este facuta de PDL. Emil Boc, ca sef al PDL, isi asuma aceste arestari si spune foarte clar: Noi, PDL, ii vom aresta pe toti romanii care sunt impotriva noastra! Asta e Boc. Imaginea de astazi a lui Emil Boc este identica cu imaginea acelei femei de serviciu in Parlament care a sters sangele dupa Sobaru, cand s-a aruncat. Acum Basescu are sangele celor care i se opun, iar Boc vine sa sterga sangele, ca presa sa nu mai filmeze", spune Victor Ponta.
Mai mult, spune liderul PSD, Traian Basescu, Emil Boc si "cei de la PDL" incearca sa foloseasca DNA-ul si incalca Codul Penal si legile, "impotriva tuturor romanilor care sunt impotriva lor".
"Ma astept ca toti romanii care se opun lui Traian Basescu, miile de romani care l-au huiduit la Iasi si la Focsani, toti ne putem astepta ca acest regim sa foloseasca orice arma impotriva noastra", incheie Ponta.
Presedintele PDl, Emil Boc, a lansat, vineri, un adevarat atac la adresa Opozitiei, pe care o considera vinovata de raspandirea unor atacuri mediatice, in legatura cu cercetarea presedintelui CJ Arges, Constantin Nicolescu, avand ca scop influentarea actului de justitie.
"Alianta PSD, PNL si PC actioneaza ca o alianta impotriva Justitiei. Fara nicio dovada, liderii incearca sa exploateze mediatic o actiune normala si legala a justitiei. Liderii PSD si PNL au regizat acest circ mediatic pentru a ascunde o fapta de coruptie", spunea Emil Boc.