Cautare

3181 de rezultate pentru "banca otp bank" (5.48 secunde)
Activele BCR, cea mai mare banca din Romania, totalizeaza aproape sapte miliarde de euro.
Aspect legal, aprobat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), care spune ca orice fond de pensii este liber sa-si aleaga o banca depozitara, în conditiile legii.
De exemplu, daca Banca Transilvania percepe, in tara, un comision de 0,5% din suma (plus 2,5 lei) la retragerea de numerar de catre clientul bancii de la ATM-ul altei banci, in strainatate banca cere 1% din suma retrasa, plus 2,5 lei.
Raiffeisen Bank avea la ghiseu un curs de 3,61 lei pentru euro, la cumparare, si de 3,71 lei - la vânzare.
Contractele de credit cu ipoteca sunt învestite cu titlu executoriu, deci banca va ia casa fara proces, daca nu ati platit ratele la timp.
In lipsa unor ipoteci indestulatoare, banca va lua noi masuri, cea mai drastica putand fi introducerea unei cereri de insolventa. ... In acest context, banca va face toate demersurile pentru a-si recupera sumele imprumutate.
Toate operatiunile de plati si incasari in lei ale institutiilor de credit in faliment se vor derula prin contul "Banca in faliment", deschis la centrala Bancii Nationale a Romaniei, potrivit Ordinului 46 din 6 februarie, emis de BNR.
Banca Italo-Romena, membra a Gruppo Veneto Banca din Italia, este, potrivit unui comunicat de presa, prima banca italiana prezenta in Romania. ... Banca Italo-Romena este o institutie care s-a dezvoltat pe doua fronturi:
Daca nu faceti cerere, nu vi se inchide contul Dupa ce achitati banii luati in avans de pe card, trebuie sa faceți o cerere catre banca, pentru inchiderea contului.
Pana la aceasta ora, la licitatia care-l va desemna pe viitorul proprietar al CEC-ului s-au inscris National Bank of Greece, Monte dei Paschi di Siena, Dexia Bank, EFG Eurobank, OTP Bank si Raiffeisen.
De altfel, Bank Austria Creditanstalt, filiala a grupului german HVB, a anuntat la sfarsitul anului trecut ca intentioneaza sa participe la privatizarea CEC, iar in cazul in care oferta sa nu va fi castigatoare, va incerca sa preia BCR.
Raiffeisen Bank a extins de la 5 la 10 ani perioada maxima de rambursare pentru creditele acordate intreprinderilor mici si mijlocii:
Incepand de ieri si pana la 24 noiembrie, grupul austriac Erste Bank cumpara titlurile actulilor angajati si ale fostilor salariati ai BCR.
va avea loc pe faleza Cazinoului din Constanta, incepand cu ora 19.00 ceremonia de deschidere oficiala a "Sports Panorama", se arata intr-un comunicat de presa al Alpha Bank.
In aceeasi zi, intre orele intre 11:00-11:30, va avea loc un upgrade al sistemului de carduri al UniCredit Tiriac Bank.Astfel, intre orele 00:00-00:30 si 10:00-10:30 nu se vor putea efectua tranzactii cu cardurile altor banci in reteaua BCR si cu cardurile BCR in retelele altor banci.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Una ar fi reprezentata de noile norme impuse de Banca Nationala a Romaniei pentru reducerea apetitului de credite, iar cealalta cauza ar fi pretul locuintelor, care a crescut mult mai repede decat salariile romanilor.
Alpha Bank este prima care relaxeaza conditiile de creditare pentru persoane fizice, dupa ce BNR a validat noile norme.Noile norme de creditare prevad doua modificari:
Alpha Bank este prima care relaxeaza conditiile de creditare pentru persoane fizice, dupa ce BNR a validat noile norme.Noile norme de creditare prevad doua modificari:
La targ participa peste 30 de companii, institutii financiare ce detin cote importante din piata de profil, printre care Banca Comerciala Romana, BRD Groupe Société Générale, Bancpost, Alpha Bank Romania, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, CEC, Volksbank Romania, HVB ¥iriac, Unicredit Romania, Credit Europe Bank si Piraeus Bank.
google-analytics.com