Cautare

3181 de rezultate pentru "banca otp bank" (3.69 secunde)
Conducerea Raiffeisen Bank Craiova s-a întâlnit joi cu reprezentantii a aproximativ 20 de microfirme din localitate pentru a le prezenta portofoliul de produse si servicii ale bancii destinate Întreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM).
„Gradul de îndatorare maxim acceptat de Credit Europe Bank - caci despre ea este vorba - la un client este de pâna la 65% din veniturile clientilor si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.
Raiffeisen Bank este din nou victima unor atacuri pe internet.
Astfel ca, de la o banca la alta, marja bancii si DAE au scazut cat de cat. ... La banca noastra s-a redus DAE cu 3% fata de sfarsitul lui 2008", a spus un bancher craiovean.
Pentru ca in momentul contractarii unui imprumut cei mai multi dintre cei care apeleaza la serviciile unei banci prefera o rata lunara cat mai mica, astfel prelungindu-si creditul la perioada maxima de creditare, in viitor ajung sa plateasca de la doua sau chiar de cinci ori suma luata initial de la banca.
Banca te rezolva, dar iti mai ia un comision baban. ... Si ce face banca? ... Pentru „depuneri in cont de moneda metalica la casa de circulatie in valuta“ banca percepe un comision de 20% din valoare.
Daca familia noastra ipotetica are banii de avans, nu mai are credite si nici copii în întretinere si vrea sa împrumute circa 200.000 de lei, atunci nu ar trebui sa aiba probleme la banca.
Avand in spate o experienta de aproape 500 de ani de activitate si sucursale in peste 30 de tari din lume, Banca italiana SanPaolo a deschis o filiala si in Banie, pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri care doresc sa-si dezvolte activitatea.
Oferta bancilor comerciale in ceea ce priveste refinantarea este generoasa, chiar daca creditul de refinantare nu se contracteaza tot de la aceeasi banca.
Reprezentantii Erste Bank, institutia financiara care a castigat licitatia pentru BCR, au declarat recent ca sunt interesati sa faca o oferta pentru actiunile detinute de SIF-uri. Totusi, reprezentantii Societatilor de Investitii Financiare (SIF) nu si-au manifestat disponibilitatea imediata de a negocia participatia lor la Banca.
Reprezentantii Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca nu trimite nici un fel de mesaje pe mail sau SMS - uri de verificare sau de alertare care contin formulare, programe atasate sau redirectionari catre site-uri. ... ro, afirma reprezentantii Raiffeisen Bank.
Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online. Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
La Salonul de Servicii Financiare 2007, îsi prezinta ofertele noua banci - Alpha Bank, BCR, BRD - Groupe Societe Generale, Banca Româneasca, Banca Carpatica, Credit Europe Bank, CEC, Eximbank si Romexterra Bank.
În acelasi timp, au crescut dobânzile practicate de banci la depozite, pentru a stimula economisirea.Bancile comerciale încep sa adopte politici prudentiale în ceea ce priveste acordarea creditelor pentru persoane fizice, dupa ce Banca Nationala a României (BNR) a majorat de doua ori dobânda de politica monetara.
În acelasi timp, au crescut dobânzile practicate de banci la depozite, pentru a stimula economisirea.Bancile comerciale încep sa adopte politici prudentiale în ceea ce priveste acordarea creditelor pentru persoane fizice, dupa ce Banca Nationala a României (BNR) a majorat de doua ori dobânda de politica monetara.
Pâna nu demult, aceasta solutie avea un mare dezavantaj - renuntarea la vechea DAE presupunea costuri suplimentare ce constau în diverse comisioane, printre care si cel de rambursare anticipata pentru vechiul credit (un fel de compensatie impusa de banca pentru ca se expune riscului de a nu mai primi dobânda pentru banii rambursati anticipat), în valoare de pâna la 4% din suma rambursata.
Democrat liberalii intentioneaza sa-l mentina pe Radu Gratian Ghetea in functia de presedinte al CEC Bank, subiectul urmand sa fie discutat si in sedinta coalitiei PD-L-PSD, programata pentru marti, au declarat surse din PD-L.
Millennium Bank a oferit un MINI One, un scuter Vespa si o bicicleta BMW castigatorilor primelor trei locuri ale concursului e-Cont, primul cont curent din Romania pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
Valoarea tranzactiei prin care Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a preluat pachetul majoritar de actiuni la Banca Tiriac a fost de 248 de milioane de euro, suma ce include si o serie de costuri aditionale de achizitie, potrivit raportului financiar trimestrial al HVB Group, preluat de Mediafax.
Economistul-sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, considera ca leul s-a incadrat in limitele normale de volatilitate in acest an si ca se va confrunta in continuare in 2009 cu presiuni in sensul scaderii, "atat timp cat sentimentul fata de moneda nationala nu se va imbunatati".
google-analytics.com