Cautare

3181 de rezultate pentru "banca otp bank" (2.87 secunde)
Prin validarea de catre BNR a noilor norme de creditare propuse, începând din 14 mai, Alpha Bank România a redus avansul minim solicitat la acordarea creditelor imobiliare/ipotecare Alpha Housing de la 25% la 15% (cu posibilitatea de a fi redus si mai mult, în functie de valoarea tranzactiei si a garantiilor imobiliare).
La aceasta se adauga si bancile care au suferit anumite schimbari, cum e cazul Credit Europe Bank (fosta Finansbank avea asa-numitul Credit de vacanta) si UniCredit Tiriac Bank (anul trecut, Banca Tiriac avea Creditul Vacanta).
La aceasta se adauga si bancile care au suferit anumite schimbari, cum e cazul Credit Europe Bank (fosta Finansbank avea asa-numitul Credit de vacanta) si UniCredit Tiriac Bank (anul trecut, Banca Tiriac avea Creditul Vacanta).
CEC Bank si Alpha Bank Romania vor imprumuta Complexul Energetic Craiova cu 121 milioane de lei (31,36 milioane euro), credit garantat de stat prin EximBank, pentru investitii de mediu.
Ieri, Bank of Cyprus Romania a inaugurat prima sucursala din zona de sud-vest a tarii.
In ceea ce priveste Romania, analistii de la Saxo Bank considera ca in momentul acesta guvernantii trebuie sa lase la o parte certurile si sa isi canalizeze toate eforturile spre indeplinirea ceritelor FMI, BM si CE si spre gasirea unui program de relansare economica.
Si unitatile Raiffeisen Bank vor fi inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2010 si in primele doua zile din 2011, iar in zilele de 24 si 31 decembrie vor functiona intre orele 09.00 si 14.00.
Ioana Basescu a cumparat in septembrie 2013 un teren agricol in suprafata totala de 291 hectare in comuna Nana din judet;ul Calarasi, dupa ce i-a fost acordat un imprumut de la CEC Bank de peste 1 mil.
Banca Transilvania a inaugurat la Bucuresti prima cafenea bancara din Romania, denumita BT Cafe, unde oamenii de afaceri si clientii bancii isi pot lua micul dejun, aici citind presa financiara, urmarind evolutia pietelor bursiere sau verificandu-si e-mailul.
De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) va asigura in perioada 29 iunie - 2 iulie (in timpul programului de lucru cu clientii) efectuarea unor operatiuni care nu implica fluxuri monetare. ... HVB Bank va lucra cu publicul la 30 si 1 iulie.
ICR, Alpha Bank si CEC sunt institutiile financiare care va pot ajuta sa cumparati o locuinta mai mare sau o locuinta noua. ... Alpha Bank va finanteaza avansul necesar pentru noua locuinta, dar valoarea creditului nu va depasi 70% din valoarea casei sau a apartamentului detinut in prezent.
Diferenta între descoperirea de cont a unui card de debit si cardul de credit este aceea ca, în timp ce în primul caz operatiunile se efectueaza din disponibilitatile titularului (clientii pot utiliza sume de bani într-o anumita limita peste soldul existent în cont), pentru un card de credit operatiunile se efectueaza în limita plafonului de credit acordat titularului de banca emitenta a cardului (ca si în cazul unui credit de nevoi personale).
De precizat ca banca admite, in acest caz, un grad mic de indatorare, de doar 40%. ... De la banca la banca, conditiile difera la fel si ponderea in care sunt luate in consideratie anumite venituri sau gradul de indatorare.
In cursul zilei de ieri, Andreas Treichl, directorul executiv al Erste Bank (banca austriaca ce detine pachetul majoritar de actiuni de la Banca Comerciala Romana-BCR) i-a trimis o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, in care ii garanteaza reinnoirea liniilor de finantare pe termen scurt si mediu acordate BCR de catre banca-mama.
Dobinzile la banii imprumutati in cazul utilizarii cardului de credit in limitele contractuale variaza, in functie de banca, intre 26% si 35%, adica, cu citeva puncte procentuale peste dobinzile practicate la imprumuturile clasice.
Printre ele, cele mai importante nume, BCR si, recent, ING Bank. ... UniCredit, trei tipuri de finantari UniCredit Romania a lansat trei tipuri de imprumuturi dedicate persoanelor fizice autorizate, anunta banca.
Banca centrala doreste sa limiteze gradul de indatorare al clientilor pentru intreg sistemul bancar la un nivel de 65%, dupa modelul Alpha Bank, potrivit unor surse din sistemul bancar, citate de NewsIn si preluate de The Money Channel.
Astfel, afaceristul a sustinut ca Banca "Dacia Felix" nu ar fi intrat niciodata in faliment, ci a fost cedata unei alte banci, dupa ce au aparut problemele cu acordarea de credite fara garantii. "Banca Dacia Felix a fost transferata catre alte identitati.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea autoriza, in urmatoarele luni, functionarea unei noi banci cu capital romanesc, in conditiile in care aceasta a depus deja la banca centrala documentatia necesara pentru infiintare, a spus directorul Directiei de Supraveghere din cadrul BNR, Nicolae Cinteza.
Ai intrat in somaj, ti-ai pierdut locul de munca, a crescut cursul euro/leu peste puterile tale de a-ti mai plati ratele catre banca? ... Banca vegheaza pentru tine si iti gaseste solutii!
google-analytics.com