Cautare

3181 de rezultate pentru "banca otp bank" (2.65 secunde)
Din cauza normelor interne, unele banci din sistem (Bancpost, Banca Romaneasca, Finansbank, Romexterra Bank) nu acorda credite persoanelor cu un venit mai mic de 700 RON.
Persoanele care ajung in imposibilitatea de a-si plati ratele isi pot pierde locuinta (procesul dureaza cateva luni, iar in acest timp clientul este somat de banca).
Urmatoarele vizate au fost celelalte sase orase - Calafat (BCR, BRD, CEC, Raiffeisen), Bailesti (BCR, CEC), Filiasi (Bancpost, BCR, CEC), Segarcea (Bancpost, BRD, CEC), Bechet (BRD, CEC), Dabuleni (BRD, CEC), fiecare banca avand propriile motive pentru care a decis sa se orienteze catre un oras sau altul.
Banca Nationala a Romaniei va emite autorizatii de functionare doar institutiilor de credit cu un capital social de minimum 5 milioane de euro, potrivit unui proiect de lege privind institutiile de credit si adecvarea capitalului.
Iarna trecuta banca le-a "umflat" rata de la 305 euro la 446, iar oamenii spun ca nu-si pot permite sa mai plateasca. Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns.
Aceasta dupa ce una dintre insti-tutiile interesate de CEC, banca belgiano-franceza Dexia, s-a retras din competitie, potrivit unui comunicat al comisiei de privatizare.
Pe segmentul pensiilor facultative, din cadrul pilonului III, CSSPP a autorizat fondul OTP Strateg, administrat de OTP Garancia Asigurari. (Andreea Stefan)
Pe Pilonul III activeaza ING Asigurari de Viata (ING Clasic, ING Optim), Allianz-Tiriac Pensii (AZT Moderato, AZT Vivace), Aviva Asigurari de Viata (Pensia Mea), BCR Asigurari de Viata (BCR Prudent) si OTP Garancia Asigurari (OTP Strateg).Cristina CHICOS
Pentru a evita aglomeratia, dar si in perioada in care casieriile vor fi inchise, clientii Enel Energie care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza si alte modalitatati de plata, la magazinele si supermarkheturile care au afisata sigla PayPoint, ING Bank, BCR, BRD, CitiBank, CEC Bank, Raiffeien Bank, Banca Transilvania sau Unicredit Tiriac Bank, dar si prin internet.
Acestea sint doar citeva dintre prevederile mentionate in acordul de preluare a pachetului majoritar al BCR de catre Erste Bank.
Prezent la AGA de sambata, Catalin Chelu i-a acuzat pe cei doi ca nu ar face fata unor anumite presiuni de a vinde pachetul de 6,12% detinut de societate la BCR, catre actionarul majoritar, Erste Bank.
Fabrica pentru echipamente destinate centralelor nucleare (FECNE) va fi executata silit de Piraeus Bank, in contul unei datorii de circa 1,7 milioane euro.
Profitul net al BCR s-ar putea tripla in urmatorii trei ani fata de nivelul estimat pentru acest an, de 250 de milioane de euro, potrivit planului de dezvoltare, prezentat ieri de actionarul majoritar Erste Bank celor cinci societati de investitii financiare (SIF), care detin 30% din actiunile BCR.
Lansarea oficiala a avut loc in prezenta unui numar impresionant de persoane, oficiile de gazda fiind facute de directorul general, Laurentiu Mitrache, directorul sucursalei, Romelia Popescu, si de directorul general adjunct al Bank Leumi Romania, Manfred Rauchwerger.
Pe al doilea loc, cu o DAE de 6,29%, se situeaza acelasi tip de credit oferit de Alpha Bank, urmat de oferta Finansbank, cu 6,93%.
Pentru aceasta, Erste Bank ar trebui sa plateasca 1,8 miliarde de euro pentru a cumpara pachetul de 30%, pe care il detin cele cinci SIF-uri la Banca Comerciala Romana, a declarat presedintele Muntenia Invest.
La acesta participa sase banci, Alpha Bank, Banca Româneasca, CEC Bank, Eximbank, Raiffeisen Bank si Romexterra Bank, care-si prezinta toata gama de produse pe care le au în portofoliu.
Printre acestea, unele opereaza direct sau indirect în România - Raiffeisen, Erste Bank, Bank of Cyprus si Unicredit.
Printre acestea, unele opereaza direct sau indirect în România - Raiffeisen, Erste Bank, Bank of Cyprus si Unicredit.
Raiffeisen Bank va renunta la finantarea proiectelor imobiliare in Romania anul acesta si in 2009, daca nu va observa imbunatatirea conditiilor pietei, in prezent stopand si proiectele pe care le avea in pregatire in vara, a spus, pentru NewsIn, prim-vicepresedintele bancii, Marinel Burduja.
google-analytics.com