Cautare

7258 de rezultate pentru "apel la ora ceruta" (7.68 secunde)
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Acasa, frigiderul, gol si scos din priza, chiuveta, plina de vase murdare - curios, tocmai cumparasem un detergent-minune, pe strada, oameni suparati si trasi la fata, iar in comune, jalea pamantului!
Demisia lui Dominic Fritz, ceruta in strada la Timisoara. Oamenii s-au saturat sa stea in frig
Ramona si-a ales deja inelul cu care vrea sa fie ceruta in casatorie. Dar sa fie ceruta in casatorie de Catalin, nu de altcineva!
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Deciziile Curtii sunt definitive, executorii si fara apel. Asta pana de curand, cand, practic, Curtea a reusit o performanta unica la nivel mondial:
Dinu Patriciu se va prezenta saptamana aceasta din nou, in fata judecatorilor, dupa ce procurorii de la Parchetul General au facut apel la decizia Tribunalului de a nu-l aresta preventiv pe omul de afaceri.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Zeci de societati pe actiuni din Dolj au fost dizolvate de Registrul Comertului pentru ca nu si-au majorat capitalul social la 90.000 de lei.
Toate cele patru exit poll-uri comandate de televiziuni arata ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 6 decembrie, se vor confrunta Traian Basescu si Mircea Geoana, ambii obtinand peste 30% din voturile exprimate pana la ora 21.00, la o distanta de doar cateva procente.
Din 28 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari, pe rand, transmisiunile etapelor judetene din Iasi, Bucuresti (prezentatoare Ema Pendiuc), Craiova, Timis si Cluj. ... Caravana TVR 3 reintra in noua grila duminica, de la ora 16.00.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Filmul ei de debut, "D’ORA" a fost primit cu bratele deschise si cu aplauze la "BAFTA"! ... A pasit cu dreptul in lumea cinematografica si si-a prezentat filmul de debut, "D’ORA", la Academia britanica de arta a filmului si televiziunii, care gazduieste Premiile BAFTA!
Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania.
Editia a VII-a - in memoriam Gheorghe Dinica - 23-30 aprilie 2017 Program - DUMINICA 23 APRILIE ora 19:00 - CEI TREI M. ... Horatiu Malaele, Marcel Iures si George Mihaita - LUNI 24 APRILIE ora 19:00 - INCENDII, de Wajdi Mouawad, regia Irina Alexandra Banea, Teatrul Bulandra.
ORA DE VARA 2013: Iti da peste cap toata rutina zilnica care te ajuta sa fii mai organizat Sambata noaptea (30 martie a.c.) ceasul se va da inainte, astfel ca ora 03:00 va deveni ora 04:00.
Cum se sarbatoreste Marea Unire la Alba Iulia : ... Carla Dinu) O parada spectaculoasa cu 600 de militari, transportoare blindate, tunuri, masini de lupta si autospeciale, va fi organizata de 1 Decembrie la Alba Iulia.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
500 de milioane solicitate de la Botos Ilie Botos si Joita Tanase sunt acuzati de fostul ofiter, Leontin Salajan, de savarsirea infractiunii de insulta, pentru care le-a solicitat fiecaruia daune morale in valoare de cate 500 de milioane de lei, dar a pierdut ambele procese.
Cetatenii straini asigurati la INAIL in anul 2007 au fost in numar de aproximativ 3 milioane (2.985.851), crescand cu 19,5% fata de anul precedent si cu 36,9% fata de 2003.
Aflat la Strasbourg, cu ocazia sesiunii ordinare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), presedintele Traian Basescu a adresat parlamentarilor europeni un apel de a sprijini procesul de aderare a Romaniei la UE.
google-analytics.com