Cautare

7258 de rezultate pentru "apel la ora ceruta" (3.30 secunde)
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
• Porti deschise la Hanul Gabroveni Sarbatoarea Bucurestiului va debuta joi, 18 septembrie cu inaugurarea Hanului Gabroveni, monument istoric consolidat, reabilitat si modernizat cu fonduri norvegiene si de la bugetul local, care va deveni noul centru cultural al Capitalei.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii. ... Este vorba despre proiecte de investitii de pana la 1.075.000 de lei, iar depunerea de proiecte on line a inceput ieri-dimineata, la ora 9.00.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Curtea de Apel Constanta a dispus vineri, 10 aprilie a. ... In motivatia magistratilor constanteni se arata ca la dosar nu exista probe suficiente pentru a se dovedi vinovatia.
La sfarsitul lunii, postului ii expira licenta (Autoare: ... Caile de atac folosite Realitatea Media dupa ce Curtea de Apel a decis ca societatea trebuie sa intre in faliment nu au avut succes.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 20 Copilotul elicopterului este Ginel Claudiu Cracanel, iar pilot este Petre Catuneanu. ... Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
Ora de iarna 2014.
Tarifele majorate pentru PARCAREA in centrul Capitalei intra in vigoare de la 1 IULIE Noile tarife pentru utilizarea locurilor de parcare din centrul Capitalei, majorate prin votul Consiliului General, vor intra in vigoare de la 1 iulie, municipalitatea sustinand ca masura era necesara intrucat in Bucuresti au fost depasite valorile-limita stabilite prin legislatia Uniunii Europene privind calitatea aerului, iar una dintre cauze este poluarea din cauza traficului intens si a utilizarii pe scara larga a autovehiculului propriu.
Bugetul la raport: ... Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. ... Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
PRM a depus luni la Curtea de Apel Bucuresti cererea de preschimbare a termenului de judecata pe fond din noiembrie in luna octombrie, in procesul in care acest partid cere anularea HG de stabilire a colegiilor uninominale, a declarat vicepresedintele PRM Lucian Bolcas.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu Emil Boc, ca premierul nu intentioneaza o escaladare a unei crize politice si ca a facut, la intalnirea cu liderul PD-L, un apel la calm si ratiune.
Pe site-ul Amos News a aparut un "Apel la transparenta", pe care il puteti citi in continuare.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Judecatorii Curtii de Apel au redus pedepsele principalilor autori ai devalizarii filialei din Focsani a Bancorex iar in cazul altor doi inculpati au constatat ca faptele comise de acestia s-au prescris. ... Curtea de Apel Galati a stabilit ca incadrarea juridica retinuta initial de Tribunalul Vrancea a fost gresita.
google-analytics.com