faravirus.ro informeaza: Virusul KMSPico. Cum se poate elimina? Ghid de dezinstalare (Autor: Ugnius Kiguolis)
Reimage este recomandat pentru dezinstalarea lui KMSPico. ELIMINÄ‚-L ACUM! Acest scaner gratuit va permite sa verificati daca PC-ul dumneavoastra este infectat sau nu. Daca trebuie sa inlaturati malware, trebuie sa achizitionati versiunea licentiata a uneltei de eliminare malware Reimage.

INTELEGETI IMEDIAT
- Cum opereaza virusul KMSPico?
- Cum poate malware-ul KMSPico sa aduca alte programe in PC-ul dumneavoastra?
- Tutorial de eliminare pentru KMSPico
- Despre autor
- Puneti-ne o intrebare
Reimage este o unealta pentru detectat malware. Trebuie sa achizitionati Versiunea Completa pentru a inlatura infectiile.

Cum opereaza virusul KMSPico?

Cu toate ca unii utilizatori pot cauta link-ul de descarcare gratuita a lui KMSPico, noi va sfatuim sa nu faceti acest lucru. KMSPico este o unealta extrem de periculoasa, cunoscuta ca activator pentru Windows. Nu este asociata lui Microsoft, si este o unealta ilegala, care va poate contamina calculatorul cu virusi malitiosi. Cu toate ca unealta in sine nu este malitioasa, majoritatea website-urilor care ofera un link de descarcare nu sunt demne de incredere, si incearca sa raspandeasca malware. Totusi, nu va puteti astepta la altceva de la site-urile care prezinta un program ilegal. Dupa cum am mentionat deja, activatorul KMSPico poate introduce virusi seriosi in sistemul calculatorului, deoarece criminalii cibernetici stiu ca foarte multi utilizatori cauta programe bune, gratuite. Nu este un comportament de condamnat; totusi, criminalii cibernetici tintesc sa exploateze utilizatorii care doresc sa obtina gratuit programe care in mod normal sunt cu plata. Prin urmare, acestia infecteaza majoritatea programelor cerute cu componente daunatoare, precum troiani sau viermi, sau amenintari mai putin daunatoare precum adware. S-a observat ca virusul KMSPico promoveaza frecvent programe de tip adware, si din acest motiv, unii cercetatori din securitate au numit acest program periculos adware-ul KMSPico. Totusi, aceasta nu este clasificarea corecta pentru el. Dorim sa va incurajam sa NU descarcati sau utilizati astfel de unelte ilegale. Cu siguranta NU este o unealta sigura. In plus, nu puteti sti ce fel de functii suplimentare are. Daca doriti sa utilizati o versiune de Windows completa, sigura si legala, ar trebui sa achizitionati cheia de licenta oficiala de la Microsoft. Un alt fapt dubios despre KMSPico este ca cere dezactivarea tuturor programelor de securitate din calculator, pentru a intra in sistem. Aparent, acesta este un semn precum ca acest program poate cauza anumite probleme securitatii. Daca aveti instalat acest program ilegal, va recomandam sa va verificati calculatorul cu un program anti-malware precum Reimage pentru a vedea daca au fost instalate si alte programe malitioase odata cu zip-ul KMSPico. Retineti ca majoritatea aplicatiilor malitioase nu isi dezvaluie existenta atat de rapid. Ele pot colecta informatii personale mult timp, sau pot sa descarce brusc in sistem alte malware-uri.

Cum poate malware-ul KMSPico sa aduca alte programe in PC-ul dumneavoastra?

Dupa cum am mentionat deja, crackul KMSPico ar trebui sa fie unul sigur. Totusi, multi utilizatori de PC se plang de faptul ca KMSPico nu functioneaza sau au observat unele probleme dubioase dupa ce l-au descarcat. Este simplu de explicat motivul pentru care utilizatorii incep sa aiba parte de un astfel de fenomen. Problema este ca dezvoltatorii programelor daunatoare sau cu potential nedorit tind sa utilizeze tehnica de punere la pachet a programelor, tehnica ce ii ajuta sa isi raspandeasca produsele dubioase impreuna cu alte programe gratuite. In acest caz, setarile de instalare pentru KMSPico va pot introduce alte programe pe care le puteti descarca si instala in acelasi timp cu KMSPico. ATENTIE, deoarece aceste componente aditionale pot fi malitioase, si pot dauna sistemului calculatorului! Nu mai este necesar sa mentionam, autenticitatea programelor sugerate de catre un software ilegal este inalt chestionabila.
Tutorial de eliminare pentru KMSPico
Virusul KMSPico nu este de incredere; cu toate ca il puteti elimina manual, nu puteti sti daca ati instalat si un alt malware la un loc cu acesta. Prin urmare, va recomandam sa va scanati PC-ul cu o solutie anti-malware puternica, precum Reimage, si sa eliminati automat toate programele si fisierele critice. Este cel mai rapid si usor mod de a va curata calculatorul de amenintari si programe cu potential nedorit. In cazul in care doriti doar sa eliminati KMSPico, stergeti urmatoarele fisiere si dosare din calculatorul dumneavoastra.
- AutoPico.exe
- Service_KMS.exe
- unins000.exe
- KMSELDI.exe
- UninsHs.exe
- tap-windows-9.21.0.exe

Fisiere si dosare aditionale ce trebuie eliminate:

Stergeti AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms si Access_KMS_Client.PL.xrm-ms si alte fisiere ramase din dosarul KMSPico in C:Program Files. De asemenea, mergeti in Start Menu > Programs si stergeti si de acolo dosarul KMSPico. De asemenea, va recomandam sa inspectati cu atentie registrii din Windows si sa eliminati toate cheile asociate acestui program. Aceasta sarcina este destul de provocatoare, si nu va recomandam sa modificati ceva prin registri, doar daca nu sunteti un utilizator de PC experimentat. In caz contrar, puteti sterge fisiere importante si sa corupeti alte programe. Puteti inlatura automat KMSPico cu ajutorul unuia dintre aceste programe: Reimage, Plumbytes Anti-Malware, Malwarebytes Anti Malware Recomandam aceste aplicatii deoarece pot sterge cu usurinta potentialele programe nedorite si virusi cu toate fisierele si intrarile lor in registri ce sunt asociate cu ele.