Cautare

1915 de rezultate pentru "antene gratuite preturi" (4.05 secunde)
Cum euro este moneda de referinta în economia româneasca, toate preturile produselor si tarifele la servicii se raporteaza la valuta europeana.  Valul de scumpiri La fiecare scumpire a euro, fie si numai temporara, operatorii români percep majorari de tarife, respectiv de preturi la produsele aduse de peste granita, în special la cele din Uniunea Europeana.
Cum euro este moneda de referinta în economia româneasca, toate preturile produselor si tarifele la servicii se raporteaza la valuta europeana.  Valul de scumpiri La fiecare scumpire a euro, fie si numai temporara, operatorii români percep majorari de tarife, respectiv de preturi la produsele aduse de peste granita, în special la cele din Uniunea Europeana.
De altfel, exista si o tendinta ca firmele de la nivel local sa nu poata face fata celor nationale, acestea practicând preturi de dumping pe termen lung, strategie ce desfiinteaza firmele mai mici.
Britanici in pierdere Lux, o agentie imobiliara bulgareasca, sustine ca britanicii care au achizitionat apartamente in statiunea turistica Sunny Beach cu 1.000- 1.100 euro metrul patrat le scot acum la vanzare la preturi de 850- 900 euro metrul patrat.
In lipsa spatiilor de depozitare, ei se plang ca trebuie sa vanda graul la preturi mici si vor ajunge saptamana viitoare la Presedintie.
Din grupa marfurilor alimentare, pA¢inea s-a scumpit cu 0,15%, iar carnea cu 0,72%, cresterea fiind impulsionatacu precadere de carnea de porc, preturile pentru acest produs inregistrA¢nd un avans de 1,56%.Preturil la lapte si produse lactate s-au majorat cu 0,25%, iar cele la brA¢nzacu 0,7%.Pe de altaparte, legumele si conservele de legume s-au ieftinit cu 6,38%, evolutie sprijinitade scaderea preturilor la cartofi cu 12,73%.De asemenea, fructele si conservele de fructe au consemnat scaderi de preturi de 6,32%, pe fondul reducerii preturilor la fructele proaspete cu 11,22%.Din grupa serviciilor, telefonul s-a ieftinit cu 2,06%, la fel si transporturile aeriene, iar chiriile cu 0,03%.Cresteri de preturi s-au inregistrat la transportul rutier, cu 0,36%, la abonamente auto, cu 3%, si apa, canal si salubritate, cu 0,72%..
Ruxandra Muresan, directorul magazinului Carrefour Express Oradea, ne-a declarat ca supermarketul are un raport bun calitate-pret, preturi mici si servicii pe masura.
Grâu mai putin înseamna preturi mai mari. ... Multi fermieri stau cu grâul în magazii, în asteptarea unor majorari de preturi.
Va dati seama ca în aceste conditii nu vom cumpara la orice preturi, ci la cât mai mici. ... O eventuala decizie a SIF5 în sensul de rascumparare a propriilor actiuni presupune preturi scazute si un exces de actiuni în piata.
Pe lânga aceste produse folosite de tot poporul, majorari de preturi apar si la altele, considerate tot de lux: ... Tigarile, un lux Cele mai afectate de scumpiri vor fi tigarile (din marcile cele mai vândute), ale caror preturi urca începând chiar cu saptamâna viitoare, cu 4,5%.
Odata cu inasprirea coditiilor de creditare, proprietarii au fost nevoiti sa-si vanda apartamentele la preturi mai mici astfel incat, in prezent, in Galati s-a ajuns ca o locuinta sa coste la fel ca anul trecut, chiar daca la inceputul lui 2008 preturile erau cu 20% mai mari ca in 2007.
cele obisnuite regionale, cele de preturi si riscurile de productie. România este în continuare foarte expusa la riscurile de preturi, precum si la cele de productie.
In comparatie, statiunea de schi Vail din SUA a fost aleasa ca cea mai scumpa destinatie, cu preturi care depasesc 510 lire sterline.
O alta idee care ar putea fi pusa in practica se refera la initierea unui program de credit ipotecar, care va face posibil ca tinerii sa achizitioneze locuinte la preturi mai avantajoase.
Agentiile de turism din România au vândut deja aproape 80% din pachetele turistice destinate sarbatorilor de iarna, oferte care se vor epuiza în primele zile ale lunii urmatoare, a declarat consultantul Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Traian Badulescu.Acesta a mentionat ca, în ceea ce priveste Austria, cea mai solicitata destinatie externa, nu se mai gasesc decât pachete ce pornesc de la 800 de euro, în conditiile în care acum o luna se puteau gasi oferte pentru acesta tara cu preturi începând de la 250 de euro.
"Proprietarii inca refuza sa creada ca piata s-a schimbat si mentin aceleasi preturi, in curand insa ei vor trebui sa se adapteze.
Astfel, producatorii autohtoni vor putea suporta mai usor criza si isi vor putea vinde marfa la preturi mai mici. ... Astfel, comerciantii si producatorii locali isi vor putea vinde produsele la preturi mult mai reduse decat in mod normal", a precizat Octavian Dan, directorul general al FPB.
Unele companii practica preturi de baza mai mici. RCA la 564 de lei pe an pentru o masina de 1,8-2 litri capacitate se mai gaseste la Ardaf, iar la 636 de lei pe 12 luni - la Omniasig, potrivit paginii de internet informatiiauto.ro.
"Noi am scazut din preturi destul de mult, dar sa speram ca vine lumea sa cumpere. ... preturi mici si promovare maxima Si comerciantii de confectii sustin ca cifra de afaceri li s-a micsorat din cauza crizei.
Totodata, raionul de carmangerie contine carne proaspata si congelata la preturi foarte accesibile, de vita, pasare si porc, dar si specialitati mai putin intalnite in magazinele alimentare obisnuite, cum ar fi carnea de curcan, rata, fazan, cerb, mistret, iepure.
google-analytics.com